Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok şükür cnm sıra ona gelmeden halledivermişin:1::1::1::1:
aynen:34::34::34: o büyüyle olan bebek daha başka bi zekii oluyomuş derler:30::30::30:
(ben uydurdum:1:)

evet cnm ya çok haklısın. doktora gittiğimde hatun bana dedi ki " görev gibi yapmayacaksın bu işi" demişti

bir süre sonra yumurtlama günlerimde de doktor görev verdi " 1 hafta boyunca gün aşırı yapacaksınız"

al sana görev:41: nasıl olcak bu iş

ayyyy ne guzel uydurmussun ne guzel motivasyon veriosun olee :)))) bu gazla bugun bisiler olsa baree buyulusunden :))) zati yumurtlamada kalmadi :)))

Son düzenleme:
ayyyy ne guzel uydurmussun ne guzel motivasyon veriosun olee :)))) bu gazla bugun bisiler olsa baree buyulusunden :))) zati yumurtlamada kalmadi :)))

boşver kuzumm yumurtlamayıı önceden yumurtlama mı varmış:63::63::63: zaten senin koca da eski hatunlar gibi olmanı istiyodu:9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar benim biras işim vardı siz niye yasmıyonuzzzzzz

kızzzz deli papoşşşşşşş parmaklarına kramp mı girdiiiiiiiiiiiiiiii:30:

hu huuu:3::3::3::3::3::3::3:selamlar

şimdi kardeşim gitti hemen size selam vereyim dedim
saracım hiç moralini bozma canım inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin
mood canım geçmiş olsun
başak
papatya
seray
kardelen
nasılsınız bakalım ben bugün daha iyiyim

selam hatunlar
yoktum bi kaç gündür,netimde sorun oluştu
hepiniz iyisiniz inşallah

selam kardelencim ve nazcim iyiyim ben raporluyum evimdeyim geziyorum daha ne isterim :))) alinti yapmak zor oluyo. o nedenle alinti yapmisken yazdim ikinizede..sizler nasilsiniz

selam kardelencim ve nazcim iyiyim ben raporluyum evimdeyim geziyorum daha ne isterim :))) alinti yapmak zor oluyo. o nedenle alinti yapmisken yazdim ikinizede..sizler nasilsiniz

iyiyim canım dün canım sıkılmıştı bugün geçti gitti

ayneennnn hatta bayil hastaneye goturelim dio :)) bende isterim walla bakalim kismet bayilmayi beklicem :)))
inşallah bayılırsın bebekim:9::9::9::9::9::9::9:
selam hatunlar
yoktum bi kaç gündür,netimde sorun oluştu
hepiniz iyisiniz inşallah
kız bugün aklımda geçtin haa bu hatun ders çalışıyor herhal dedim di:6::6:

mood canım geçmiş olsun
başak
papatya
seray
kardelen
huuhuuuuuuuuu hatunn neden gelmediğini düşünüyordum bendeeeee

peki sana ben neden 3. sıradayım diyerek cazgırlık yapsam nasıl olurrr:77::77::77::77:
sol kolumun üstüne yatarak yazıyorum walla uyştu:1: baktım kimse yazmıo mola veriyim didim:1:
koca toto yaaa kız sen şişkomusun:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
ben geldiimmmmmm nabersiniz neşeli kızlarrrrr:21::21:

neşeyle yumurtluyos annemm her zamanki gibi gel yavrum gellllllll naptın bugünnnn

canım benden ümitli haberler beklemeyin 2 kez tecrübem var ya :50: vucudumun nsl tepki verdiğini biliorum hiçççç belirtim yok memişlerin şişmesi dışında onuda hala östrojen yutturuyolar transferden sonra ondan. başka da tık yokkk anlıycannn canım çoook sıkılıo içim de bende sürekli buralarda takılıorum. ama deki hissediosun o gün negatif alırsan üzülme hazırla kendini yoooook:14::14::14::14::14::14: garibin bi umudu işte:85::85::85::85::85::85::85::85::85:. bide benim embriolarım ii gelişmediler saracım:50::50:ümit vermedi doktorumda. ama bi umut işte Rabbim ol derse olacak diyorum sürekli kendime. bana laf sokanlara kafam dik olacak diyorum :14: öle işte..

ne güzel ben de fosur fosur sigara içerim hemen:50::50::50::ssz::ssz::ssz::ssz: demek ki senin rehabilitayonun öle

sigara içmek yok çok ayıp tamam mı ama umutsuzlukda yok bak ben bu moralle bunu söylüyosam sende umudunu kaybetmemelisin Allah büyük inşallah şu an meleğin senledir ve sen böyle düşününce onuda üzersin bebeğini düşün ve kötü şeyleri aklına getirme sonuçta negatifte olsa bunu onu öğrendiğin gün yaşa bugünden onu düşünüp kendini harap etme papatyam

hoşgeldin canım sende gel neşelen
dün akşamaki okuyamadığım sayfayı nihayet şimdi açabildim okudum
çok önemli bişey kaçırmamışsın dimi;)

hosgeldin dumancimmm iyiyimm sen nasilsinnn?
iyim canım bende güzeeel bi cumartesi akşamı tatili çoook seviyorummm çok mutlu oluyorum evimde:16::16:

başaaaak akşam ben çıkarken kıskançlıkla suçlamışsın beni:57::57: ama sonra hepiniiiizzz birer birer çıkmışssınız aferim aferim fazla şey kaçırmamışım heheeee:111::111::111:

inşallah bayılırsın bebekim:9::9::9::9::9::9::9:

kız bugün aklımda geçtin haa bu hatun ders çalışıyor herhal dedim di:6::6:

huuhuuuuuuuuu hatunn neden gelmediğini düşünüyordum bendeeeee

peki sana ben neden 3. sıradayım diyerek cazgırlık yapsam nasıl olurrr:77::77::77::77:

koca toto yaaa kız sen şişkomusun:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

neşeyle yumurtluyos annemm her zamanki gibi gel yavrum gellllllll naptın bugünnnn
bugün çook dolu bigün oldu benim için 12.30 da kalktım ama her bi işimi hallettim valla mis gibi yemekler yaptım,en alışverişimi yaptım kendime de ciciler aldım,spora gittim koştum koştum koştum sonra geldim mutfağı temizledim şimdi ohhhh bi soluklandımmm...sen neler yaptın bakim?

semi test yapacaktı bugün dimi? haber varmı?? bakın hamile o kız hamilee

mood canım geçmiş olsun
başak
papatya
seray
kardelen

inşallah nazemircim çok sağol

Back