Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmett demekten başka bi söz bulamıyorum ablacım ....ee anlat nasılsınbende taglım nassın ?hoşbuldum sende hoşgeldin cnm üzülme allahtan umut kesilmez![]()
canım kaç gün geçmişti peki?( tatlım İnşallah en kısa sürede sağlıkla, hayırla tutsun
ya eskiler patır patır hamile kalıomuş ya. ibrahim saraçoğlunun dediği çok doğru bu ebder tohumlar doğurganlığı azaltıo![]()
Moodum kuzum sesin çıkmıyo ya kıssss kimse kalmadı herkes nire gitti?![]()
Ksecim naber?dktr bulantı hapı vermedimi cnm?
vermedi canım. Doktor yediğin herşeyi çıkarmadığın sürece problem yok dedi. Ben hiç çıkarmadım ki. Bende sadece bulantı var o kadarınada sabret dedi. Ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :))
günaydınnn kızlarrr ......
benimki yine tutmadııııııı![]()
merhabalar hatunlar selamlar herkese nassınız bakalım güzellikler? GÜZEL HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE![]()
canım embrio bozulmaya başlayıp gelişirken çevresinde partiküller oluşuo ve kalitesini düşürüo ne yazıkki![]()
üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş Allah büyük elbet gelecek bi gün
senin içinde güzel bi hafta olsun hürremcim
hıııım anladım canım hayırlısı olsun
[ı] üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş allah büyük elbet gelecek bi gün[/ı]
[ı] senin içinde güzel bi hafta olsun hürremcim[/ı]
[ı] hıııım anladım canım hayırlısı olsun [/ı]
hurma ye hurma zorla 3 tane ye en az günde halsizliğinide alır, omega vermedi mi doktorun??az da olsa yiyebiliyorum canım. çok aşırı bulantı yok ama gün boyu azda olsa devam edince kendimi halsiz hissediyorum canımm.
evet tüp:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:cnm sen tüp mü yaptırmışsın ya ben anlayamadım gülümm ....
bebem benimki günü geçmedi yani oluşuma başlarken olmuyo işte kısmet bakalım artık ....
nasılsın iyimisinnn
Aminnnnnn hayırlısıhıııım anladım canım hayırlısı olsun
hurma ye hurma zorla 3 tane ye en az günde halsizliğinide alır, omega vermedi mi doktorun??
evet tüp:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
Aminnnnnn hayırlısı
merhaba kızlar nasılsınız? hayırlı güzel bi hafta olsun inşallah![]()
merhabaaa papatya tüp bebek yapmıştı deme ne oldu yaa merak ettim? hamiş kızlar ne yapıyosunuz?