Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya eskiler patır patır hamile kalıomuş ya. ibrahim saraçoğlunun dediği çok doğru bu ebder tohumlar doğurganlığı azaltıo:50:

Moodum kuzum sesin çıkmıyo ya kıssss kimse kalmadı herkes nire gitti?:37:

bende taglım nassın ?hoşbuldum sende hoşgeldin cnm üzülme allahtan umut kesilmez :34:
kısmett demekten başka bi söz bulamıyorum ablacım ....ee anlat nasılsın

canım kaç gün geçmişti peki?:(( tatlım İnşallah en kısa sürede sağlıkla, hayırla tutsun
ya eskiler patır patır hamile kalıomuş ya. ibrahim saraçoğlunun dediği çok doğru bu ebder tohumlar doğurganlığı azaltıo:50:

cnm sen tüp mü yaptırmışsın ya ben anlayamadım gülümm ....
bebem benimki günü geçmedi yani oluşuma başlarken olmuyo işte kısmet bakalım artık ....
nasılsın iyimisinnn

Iyiyim kuzum işte bildiğin gibi çocuklar okulda kocişte işe gitti ben size bakayım dedim çok iyi seninle karşılaştık ama bugün bekliyodum ben seni bi umut belki dedim gelir çok sevindim ne dicem moodcum senin msn nen varsa özelden gönder bende göndereyim konuşuruz :34:

Ksecim naber?dktr bulantı hapı vermedimi cnm?

vermedi canım. doktor yediğin herşeyi çıkarmadığın sürece problem yok dedi. ben hiç çıkarmadım ki. bende sadece bulantı var o kadarınada sabret dedi. ne demişler BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR :))

vermedi canım. Doktor yediğin herşeyi çıkarmadığın sürece problem yok dedi. Ben hiç çıkarmadım ki. Bende sadece bulantı var o kadarınada sabret dedi. Ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :))

anladım cnm neyse gelip geçecek tatlı şeyler bunlar gülü seven dikenine katlanırmış:34:

günaydınnn kızlarrr ......
benimki yine tutmadııııııı:5::5::5::ssz::ssz::ssz::ssz:

üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş Allah büyük elbet gelecek bi gün

merhabalar hatunlar selamlar herkese nassınız bakalım güzellikler? GÜZEL HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE :21::34:

senin içinde güzel bi hafta olsun hürremcim

canım embrio bozulmaya başlayıp gelişirken çevresinde partiküller oluşuo ve kalitesini düşürüo ne yazıkki:50:

hıııım anladım canım hayırlısı olsun

[ı] üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş allah büyük elbet gelecek bi gün[/ı]

[ı] senin içinde güzel bi hafta olsun hürremcim[/ı]

[ı] hıııım anladım canım hayırlısı olsun [/ı]

sağol cnm hepimiz için inşallah nassın cnm saracım?:34:

az da olsa yiyebiliyorum canım. çok aşırı bulantı yok ama gün boyu azda olsa devam edince kendimi halsiz hissediyorum canımm.
hurma ye hurma zorla 3 tane ye en az günde halsizliğinide alır, omega vermedi mi doktorun??
cnm sen tüp mü yaptırmışsın ya ben anlayamadım gülümm ....
bebem benimki günü geçmedi yani oluşuma başlarken olmuyo işte kısmet bakalım artık ....
nasılsın iyimisinnn
evet tüp:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
hıııım anladım canım hayırlısı olsun
Aminnnnnn hayırlısı

hurma ye hurma zorla 3 tane ye en az günde halsizliğinide alır, omega vermedi mi doktorun??

evet tüp:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

Aminnnnnn hayırlısı

doktor bana şimdilik hiç bişey vermedi sen ne yiyebilirsen ondan yee dedi 12. haftadan sonra ben seni yönlendiricem dedi

merhaba kızlar nasılsınız? hayırlı güzel bi hafta olsun inşallah :16::16::16:

Back
X