- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
sevincimmmmm kuzuım nasılsınnn bakalım seninle şööle bi derinlere girmek istiyorum bi ara
tatlım sen ne zaman müsait olusunn
iyi sayılırım canım toparlıyorum yavaş yavaş ben müsaitim ne zaman istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevincimmmmm kuzuım nasılsınnn bakalım seninle şööle bi derinlere girmek istiyorum bi ara
tatlım sen ne zaman müsait olusunn
inşallah atlatırsın kuzum hayırlısıylaaaaaaa
hem gitme diyon hem dövüyon bu ne çelişkidir...
tamam biraz daha durayım ama eşim evde fazla kalamam çay falan yapacam
neden moralin bozuk anlat bi![]()
inşallah canım çok saoll dua edin bana...![]()
inşallah canım çok saoll dua edin bana...![]()
iyi sayılırım canım toparlıyorum yavaş yavaş ben müsaitim ne zaman istersen.
Allah gönlüne göre versin.
hangi gün tatlımm
dua edicem sözzzz
geçmiş olsun yayıldığına göre geçecektir :)) sıcak bir duşta iyi gelir .
iyiyim canım sen nasılsın ??
slm fıstıklarrr nasılsınızz? ben regl oldum nese bu sayede mr ımı çektirebilcem perşembe gününe randevu verdiler..çarşamba işbası yapcam persembe yine izinliyim...sonrası Allah kerim işten çıkcam onu konuscam çarşamba günü bakalımm...cesaret toplamaya çalışıom konusmak cok zor olacak...
aminnnnnnn kuzum ben rahat rahat uyurum ama tırsarak![]()
kocam yok yaa ondan bu arada iki gündür kocamla ilgili rüya görüyorum
ama iş yerindekilerleee offfffffffff
rüyaya göre hareket edilmez dimi
kızım senin kocan evde olsa nolcak sen hep bizimlesin adamla ilgilenmiyosun ki :)) ben seni teselli ederimmm kuzucum kocan yoksa biz varız. mucuks mucuks mucukssssssssssssssssssss şımartırımda ben seni :)))
inşallah gerçi benim önce bi yayılır kolumu kaldıramayacak kadar sonrada geçer ama inşallah çabuk geçer çok zor oluyo
boyun ağrısıyla uğraşıyom bugün sen nasılsın
a.s canım hayırlısı olsun
evde insan varken niye tırsıyon
sen çok düşünüyosun bence ondan rüyana giriyo bu rüyalara itibar edilmez
sen çalışıyomusunnnn
ben geceye doğru geniş genişş burda oluyorumm
mesela 11den sonra
saol canımmm
çarşamba günü...:18::18:çok saolllll....umarım birini bulana kadar kal demezler hemen cıkmak istiyom çünkü 1 hafta kalırım en fazla işleri devredene kadar...
ev hanımıyım canım evlenmeden önce çalışıyordu çocuk olunca çalışamadım geçen hafta kürtaj oldum ilaçlardan sersemliyorum o saatte muhtemelen uyumuş olabilirim. 5 gün hastanede yattım çok zor oldu önce normal doğum yaptırdılar 3,5 aylık olunca. sonra kürtaj oldu yavaş yavaş toparlanıyorum.
tamma şımart benii
kız kocam gece 1de geliyoooo ben geceye kadar sizinle oluyorum
zaten kocamla öğlene kadar beraberizz.
kocam burdayken ben size bakmıyom
offf daralıyorum yaaaaaaaa.
sende burda ol haaaaaaaaaaa gitme
evde insan varken niye tırsıyon
sen çok düşünüyosun bence ondan rüyana giriyo bu rüyalara itibar edilmez
çok geçmiş olsun canımmm...tahmin edebiliyorum neler yaşadıgını bende 5,5 aylıktı düşük yaptıgımda![]()
inşallah kızzzzzzz
boşversene benim işim bitti çıkıyorum de gitsin Allahallah ne demek miş birini bulana kadar
aslındasende önceden haber edeydin
ev hanımıyım canım evlenmeden önce çalışıyordu çocuk olunca çalışamadım geçen hafta kürtaj oldum ilaçlardan sersemliyorum o saatte muhtemelen uyumuş olabilirim. 5 gün hastanede yattım çok zor oldu önce normal doğum yaptırdılar 3,5 aylık olunca. sonra kürtaj oldu yavaş yavaş toparlanıyorum.
ttalım nbr annemm senin hamişlik ne oldu olmadımı ben kaçırmışım sohbeti
tşk ederim cnm ..geçmiş olsun canım..
ayy benim kociş olmasın benim uykum gelmez yatakta fır dönerim Allahım yokluğunu vermesin.![]()
saol tatlımmm walla ne bilem kurtulamadımmmhem gitme diyon hem dövüyon bu ne çelişkidir...
tamam biraz daha durayım ama eşim evde fazla kalamam çay falan yapacam
neden moralin bozuk anlat bi
geçmiş olsun canım kendine iyi bakmıyonmu senüşütme bol vitamin al
![]()
saol canımmm
çarşamba günü...:18::18:çok saolllll....umarım birini bulana kadar kal demezler hemen cıkmak istiyom çünkü 1 hafta kalırım en fazla işleri devredene kadar...
saol canımmmm aminnnnn inşallahhhh....çizim öğreniyorum...inşallahhh ilerletirim hemende evde çalışıcam öğrenince...dışarıya çizim yapcamm
ben zaten bu insanlardan tırsıyom kapımı kilitliyorum
dimi kız rüyalara itibar edilmez ama 2gündür görüyorum offf aklım yine adamda
bu gece de gelmiycek o yüzden canım sıkıldı![]()