Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hem gitme diyon hem dövüyon bu ne çelişkidir...
tamam biraz daha durayım ama eşim evde fazla kalamam çay falan yapacam
neden moralin bozuk anlat bi:31:

kocam yok yaa ondan bu arada iki gündür kocamla ilgili rüya görüyorum

ama iş yerindekilerleee offfffffffff

rüyaya göre hareket edilmez dimi

geçmiş olsun yayıldığına göre geçecektir :)) sıcak bir duşta iyi gelir .

inşallah gerçi benim önce bi yayılır kolumu kaldıramayacak kadar sonrada geçer ama inşallah çabuk geçer çok zor oluyo

iyiyim canım sen nasılsın ??

boyun ağrısıyla uğraşıyom bugün sen nasılsın

slm fıstıklarrr nasılsınızz? ben regl oldum nese bu sayede mr ımı çektirebilcem perşembe gününe randevu verdiler..çarşamba işbası yapcam persembe yine izinliyim...sonrası Allah kerim işten çıkcam onu konuscam çarşamba günü bakalımm...cesaret toplamaya çalışıom konusmak cok zor olacak...

a.s canım hayırlısı olsun

aminnnnnnn kuzum ben rahat rahat uyurum ama tırsarak:9::9:

evde insan varken niye tırsıyon

kocam yok yaa ondan bu arada iki gündür kocamla ilgili rüya görüyorum

ama iş yerindekilerleee offfffffffff

rüyaya göre hareket edilmez dimi

sen çok düşünüyosun bence ondan rüyana giriyo bu rüyalara itibar edilmez

kızım senin kocan evde olsa nolcak sen hep bizimlesin adamla ilgilenmiyosun ki :)) ben seni teselli ederimmm kuzucum kocan yoksa biz varız. mucuks mucuks mucukssssssssssssssssssss şımartırımda ben seni :)))

tamma şımart benii

kız kocam gece 1de geliyoooo ben geceye kadar sizinle oluyorum

zaten kocamla öğlene kadar beraberizz.

kocam burdayken ben size bakmıyom:50::50:

offf daralıyorum yaaaaaaaa.

sende burda ol haaaaaaaaaaa gitme

inşallah gerçi benim önce bi yayılır kolumu kaldıramayacak kadar sonrada geçer ama inşallah çabuk geçer çok zor oluyo

boyun ağrısıyla uğraşıyom bugün sen nasılsın

a.s canım hayırlısı olsun

saol canımmmm aminnnnn inşallahhhh....çizim öğreniyorum...inşallahhh ilerletirim hemende evde çalışıcam öğrenince...dışarıya çizim yapcamm

sen çalışıyomusunnnn

ben geceye doğru geniş genişş burda oluyorumm

mesela 11den sonra

ev hanımıyım canım evlenmeden önce çalışıyordu çocuk olunca çalışamadım geçen hafta kürtaj oldum ilaçlardan sersemliyorum o saatte muhtemelen uyumuş olabilirim. 5 gün hastanede yattım çok zor oldu önce normal doğum yaptırdılar 3,5 aylık olunca. sonra kürtaj oldu yavaş yavaş toparlanıyorum.

saol canımmm :16::16:

çarşamba günü...:18::18:çok saolllll....umarım birini bulana kadar kal demezler hemen cıkmak istiyom çünkü 1 hafta kalırım en fazla işleri devredene kadar...

inşallah kızzzzzzz

boşversene benim işim bitti çıkıyorum de gitsin Allahallah ne demek miş birini bulana kadar
aslındasende önceden haber edeydin

ev hanımıyım canım evlenmeden önce çalışıyordu çocuk olunca çalışamadım geçen hafta kürtaj oldum ilaçlardan sersemliyorum o saatte muhtemelen uyumuş olabilirim. 5 gün hastanede yattım çok zor oldu önce normal doğum yaptırdılar 3,5 aylık olunca. sonra kürtaj oldu yavaş yavaş toparlanıyorum.

çok geçmiş olsun canımmm...tahmin edebiliyorum neler yaşadıgını bende 5,5 aylıktı düşük yaptıgımda :(

tamma şımart benii

kız kocam gece 1de geliyoooo ben geceye kadar sizinle oluyorum

zaten kocamla öğlene kadar beraberizz.

kocam burdayken ben size bakmıyom:50::50:

offf daralıyorum yaaaaaaaa.

sende burda ol haaaaaaaaaaa gitme

bıyakmayızzz biz seni canım benim. allahtan bugün iyiyim senin yanlız kalacağını hissettim ondan olsa gerek :)))

ben zaten bu insanlardan tırsıyom kapımı kilitliyorum:9::9::9::9::9::9:

dimi kız rüyalara itibar edilmez ama 2gündür görüyorum offf aklım yine adamda:25::25::25::25::25::25:

bu gece de gelmiycek o yüzden canım sıkıldı:31::31:

çok geçmiş olsun canımmm...tahmin edebiliyorum neler yaşadıgını bende 5,5 aylıktı düşük yaptıgımda :(

:43: evet bunu ancak yaşayan bilir benimkini beş günde zor düşürdüler bebeğim gitmemde gitmem dedi suni sancılarla oldu. Tabi işin psikolojik yönünü anlatmama bile gerek yok :(( senindemi kalbi durmuştu canım sebebi belli oldumu

inşallah kızzzzzzz

boşversene benim işim bitti çıkıyorum de gitsin Allahallah ne demek miş birini bulana kadar
aslındasende önceden haber edeydin

1 hafta önce haber edicem iştee :9::9::9:yeterrr...1 haftadırda raporluyumm :9::9::9::9:amannnn banane yaaa artık umrumda değiller yaniii...ben stres olmaktan bıktımm...çekilmiolar..zamanında maaşda alamıoz...çizimden dahada çok kazanırım ayrıca evimde olcam o yöndende rahat olcak :34:

ayy yazıkk gördün mü bebeğini Allahh şifalar versinn

ttalım nbr annemm senin hamişlik ne oldu olmadımı ben kaçırmışım sohbeti

bu seferde olmadı tatlımmm:5: kocişi kendi dr.uma gitmek istediğimi söledim bakalım kısmet ben tedawiye razıyımm yoruldum artıkın kuzum yaaa şimdide başım tuttu üzüntüden kesinn :31:
geçmiş olsun canım..

ayy benim kociş olmasın benim uykum gelmez yatakta fır dönerim Allahım yokluğunu vermesin. :16:
tşk ederim cnm ..
hoş geldin aramıza bu arada :3:

hem gitme diyon hem dövüyon bu ne çelişkidir...
tamam biraz daha durayım ama eşim evde fazla kalamam çay falan yapacam
neden moralin bozuk anlat bi:31:

geçmiş olsun canım kendine iyi bakmıyonmu sen:20: üşütme bol vitamin al :39:
saol tatlımmm walla ne bilem kurtulamadımmm
sanada geçmiş olsun cnmmm
saol canımmm :16::16:

çarşamba günü...:18::18:çok saolllll....umarım birini bulana kadar kal demezler hemen cıkmak istiyom çünkü 1 hafta kalırım en fazla işleri devredene kadar...

cnm geçmiş olsun sanada

saol canımmmm aminnnnn inşallahhhh....çizim öğreniyorum...inşallahhh ilerletirim hemende evde çalışıcam öğrenince...dışarıya çizim yapcamm

ne güzel inşallah istediğin gibi olur

ben zaten bu insanlardan tırsıyom kapımı kilitliyorum:9::9::9::9::9::9:

dimi kız rüyalara itibar edilmez ama 2gündür görüyorum offf aklım yine adamda:25::25::25::25::25::25:

bu gece de gelmiycek o yüzden canım sıkıldı:31::31:

sen çok kuruyorsun kafanda öyle rüyalar görmen çok normal ben bile kk de bi olay okuyayım rüyama giriyor hemen sonrada kocama çatıyom bak sakın sen böyle şey yapmazsın demi diye

Back
X