- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
bıyakmayızzz biz seni canım benim. allahtan bugün iyiyim senin yanlız kalacağını hissettim ondan olsa gerek :)))
bence de hissetti yüreğinnnnnnnn annemmmmmmm kıyamam ben sanaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıyakmayızzz biz seni canım benim. allahtan bugün iyiyim senin yanlız kalacağını hissettim ondan olsa gerek :)))
ayy yazıkk gördün mü bebeğini Allahh şifalar versinn
evet bunu ancak yaşayan bilir benimkini beş günde zor düşürdüler bebeğim gitmemde gitmem dedi suni sancılarla oldu. Tabi işin psikolojik yönünü anlatmama bile gerek yok
( senindemi kalbi durmuştu canım sebebi belli oldumu
aynen tatlım boşver1 hafta önce haber edicem işteeyeterrr...1 haftadırda raporluyumm
amannnn banane yaaa artık umrumda değiller yaniii...ben stres olmaktan bıktımm...çekilmiolar..zamanında maaşda alamıoz...çizimden dahada çok kazanırım ayrıca evimde olcam o yöndende rahat olcak
![]()
anladım tatlım Allah şifa versin cnm benim inşallahhh daha fazla üzülmezsinnbu seferde olmadı tatlımmmkocişi kendi dr.uma gitmek istediğimi söledim bakalım kısmet ben tedawiye razıyımm yoruldum artıkın kuzum yaaa şimdide başım tuttu üzüntüden kesinn
![]()
haklısınn bilemedim şimdiine güzel inşallah istediğin gibi olur
sen çok kuruyorsun kafanda öyle rüyalar görmen çok normal ben bile kk de bi olay okuyayım rüyama giriyor hemen sonrada kocama çatıyom bak sakın sen böyle şey yapmazsın demi diye
kızlar siz burda durun ben bi kaç dakkaya geliyommmmmmm
annem göstermedi üzülürüm diye ama erkekmiş onu söylediler bazen diyorum keşke görseydim diye ama bu defa gözümün önünden hiç gitmezdi görmeyincede nasıl bişiydi diye kuruyor insan çok zor bir durum rabbim beterinden esirgesin.
sara hoşgeldin canım nasılsın?
saracım hayırlı akşamlar ebebğimmmmm
keyfin nasılll![]()
selam hatunlar nasılsınız
ev hanımıyım canım evlenmeden önce çalışıyordu çocuk olunca çalışamadım geçen hafta kürtaj oldum ilaçlardan sersemliyorum o saatte muhtemelen uyumuş olabilirim. 5 gün hastanede yattım çok zor oldu önce normal doğum yaptırdılar 3,5 aylık olunca. sonra kürtaj oldu yavaş yavaş toparlanıyorum.
kızlar siz burda durun ben bi kaç dakkaya geliyommmmmmm
yok canım yasıodu kalbi atıyodu gösterdiler hatta...12,5 saat sancı çektim ondan sonra düştü...çok zordu o sancılarrr offff offff Allahım yasatmasın bidaha hiçkimseyeee....sebebi belli olmadı otopside hala...o ayrı bi konu zaten 23 ağustosta düştü ama hala sonuc yok...arıyorum 2 senede sürebilir diolar...pes ettim istemiom sonuc falan dedim ama insan merak edio yinede nedenini...senin belli oldumu?
bence de hissetti yüreğinnnnnnnn annemmmmmmm kıyamam ben sanaaaaaaaaa![]()
evet tatlım bizim burda bir arkadaş var 20 haftalıkmış sanırım bebeği ölmüş karnında
almışlar bide eline vermişler yazıkkk avucum kadardı demiştiii
ama yüzüne bakmamışşş
zor olur unutması
bu seferde olmadı tatlımmmkocişi kendi dr.uma gitmek istediğimi söledim bakalım kısmet ben tedawiye razıyımm yoruldum artıkın kuzum yaaa şimdide başım tuttu üzüntüden kesinn
tşk ederim cnm ..
hoş geldin aramıza bu arada
saol tatlımmm walla ne bilem kurtulamadımmm
sanada geçmiş olsun cnmmm
cnm geçmiş olsun sanada
ne güzel inşallah istediğin gibi olur
sen çok kuruyorsun kafanda öyle rüyalar görmen çok normal ben bile kk de bi olay okuyayım rüyama giriyor hemen sonrada kocama çatıyom bak sakın sen böyle şey yapmazsın demi diye
aynen tatlım boşver
aslında işten çıkmak biraz zordur ben hep zorlanırım ne diycem diyee
ama geçiyo gidiyo tatlımmm sen rahat olcan bundan sonraaaaaaaaaaaaaaaa
anladım tatlım Allah şifa versin cnm benim inşallahhh daha fazla üzülmezsinn
ama sen bize takılmayı ihmal etmeeee
haklısınn bilemedim şimdii
biras köşeme çekiliyom![]()
hoşbulduk canım naslsın
keyfim yerinde senin moralin bozukmuş ne oldu canım
geçmiş olsun nazoşum nazarmı değdi kuzum sana
geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 7 haftalık düşük yapmıştım benimki çok küçüktü ama unutamıyorum işte
ahanda yine gidiyo dün 15 dakka sonra geliyom didi 1 saat oldu gelmedi şimdi ne zaman gelecen kız
hangi gün tatlımm
dua edicem sözzzz
haloooo deutchlandd![]()
canım benim yaaa yok daha geçen hafta gitti bebeğim 2 hafta sürer dediler bende kendim için araştırma yaptıracağım 3. oldu bu![]()