Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar siz burda durun ben bi kaç dakkaya geliyommmmmmm

ayy yazıkk gördün mü bebeğini Allahh şifalar versinn

annem göstermedi üzülürüm diye ama erkekmiş onu söylediler bazen diyorum keşke görseydim diye ama bu defa gözümün önünden hiç gitmezdi görmeyincede nasıl bişiydi diye kuruyor insan çok zor bir durum rabbim beterinden esirgesin.

:43: evet bunu ancak yaşayan bilir benimkini beş günde zor düşürdüler bebeğim gitmemde gitmem dedi suni sancılarla oldu. Tabi işin psikolojik yönünü anlatmama bile gerek yok :(( senindemi kalbi durmuştu canım sebebi belli oldumu

yok canım yasıodu kalbi atıyodu gösterdiler hatta...12,5 saat sancı çektim ondan sonra düştü...çok zordu o sancılarrr offff offff Allahım yasatmasın bidaha hiçkimseyeee....sebebi belli olmadı otopside hala...o ayrı bi konu zaten 23 ağustosta düştü ama hala sonuc yok...arıyorum 2 senede sürebilir diolar...pes ettim istemiom sonuc falan dedim ama insan merak edio yinede nedenini...senin belli oldumu?

1 hafta önce haber edicem iştee :9::9::9:yeterrr...1 haftadırda raporluyumm :9::9::9::9:amannnn banane yaaa artık umrumda değiller yaniii...ben stres olmaktan bıktımm...çekilmiolar..zamanında maaşda alamıoz...çizimden dahada çok kazanırım ayrıca evimde olcam o yöndende rahat olcak :34:
aynen tatlım boşver

aslında işten çıkmak biraz zordur ben hep zorlanırım ne diycem diyee

ama geçiyo gidiyo tatlımmm sen rahat olcan bundan sonraaaaaaaaaaaaaaaa
bu seferde olmadı tatlımmm:5: kocişi kendi dr.uma gitmek istediğimi söledim bakalım kısmet ben tedawiye razıyımm yoruldum artıkın kuzum yaaa şimdide başım tuttu üzüntüden kesinn :31:
anladım tatlım Allah şifa versin cnm benim inşallahhh daha fazla üzülmezsinn

ama sen bize takılmayı ihmal etmeeee
ne güzel inşallah istediğin gibi olur

sen çok kuruyorsun kafanda öyle rüyalar görmen çok normal ben bile kk de bi olay okuyayım rüyama giriyor hemen sonrada kocama çatıyom bak sakın sen böyle şey yapmazsın demi diye
haklısınn bilemedim şimdii
biras köşeme çekiliyom :ssz:

canım ben çıkıyorum çay yapacam sonra gelebilirsem gelirim yine
kızlar kendinize iyi bakın görüşürüz kocamı kızdırmıyım 2 dakika kalsam 2 saat kalıyon diyor bi ilgimi şefkatimi göstereyim koca bebeğe:38:

annem göstermedi üzülürüm diye ama erkekmiş onu söylediler bazen diyorum keşke görseydim diye ama bu defa gözümün önünden hiç gitmezdi görmeyincede nasıl bişiydi diye kuruyor insan çok zor bir durum rabbim beterinden esirgesin.

evet tatlım bizim burda bir arkadaş var 20 haftalıkmış sanırım bebeği ölmüş karnında

almışlar bide eline vermişler yazıkkk avucum kadardı demiştiii

ama yüzüne bakmamışşş

zor olur unutması

sara hoşgeldin canım nasılsın?

hoşbulduk canım naslsın

saracım hayırlı akşamlar ebebğimmmmm

keyfin nasılll:34::34:

keyfim yerinde senin moralin bozukmuş ne oldu canım

:3::3::3:selam hatunlar nasılsınız

geçmiş olsun nazoşum nazarmı değdi kuzum sana

ev hanımıyım canım evlenmeden önce çalışıyordu çocuk olunca çalışamadım geçen hafta kürtaj oldum ilaçlardan sersemliyorum o saatte muhtemelen uyumuş olabilirim. 5 gün hastanede yattım çok zor oldu önce normal doğum yaptırdılar 3,5 aylık olunca. sonra kürtaj oldu yavaş yavaş toparlanıyorum.

geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 7 haftalık düşük yapmıştım benimki çok küçüktü ama unutamıyorum işte

ahanda yine gidiyo dün 15 dakka sonra geliyom didi 1 saat oldu gelmedi şimdi ne zaman gelecen kız

yok canım yasıodu kalbi atıyodu gösterdiler hatta...12,5 saat sancı çektim ondan sonra düştü...çok zordu o sancılarrr offff offff Allahım yasatmasın bidaha hiçkimseyeee....sebebi belli olmadı otopside hala...o ayrı bi konu zaten 23 ağustosta düştü ama hala sonuc yok...arıyorum 2 senede sürebilir diolar...pes ettim istemiom sonuc falan dedim ama insan merak edio yinede nedenini...senin belli oldumu?

canım benim yaaa yok daha geçen hafta gitti bebeğim 2 hafta sürer dediler bende kendim için araştırma yaptıracağım 3. oldu bu :43::43:

bu seferde olmadı tatlımmm:5: kocişi kendi dr.uma gitmek istediğimi söledim bakalım kısmet ben tedawiye razıyımm yoruldum artıkın kuzum yaaa şimdide başım tuttu üzüntüden kesinn :31:

tşk ederim cnm ..
hoş geldin aramıza bu arada :3:

saol tatlımmm walla ne bilem kurtulamadımmm
sanada geçmiş olsun cnmmm

cnm geçmiş olsun sanada

çok saol canımmmm...sanada geçmiş olsun...kısmet artık yeni ay yeni umut hepimize inşallahhh....

ne güzel inşallah istediğin gibi olur

sen çok kuruyorsun kafanda öyle rüyalar görmen çok normal ben bile kk de bi olay okuyayım rüyama giriyor hemen sonrada kocama çatıyom bak sakın sen böyle şey yapmazsın demi diye

inşallah nazcımmmmm cok saoll :54:

aynen tatlım boşver

aslında işten çıkmak biraz zordur ben hep zorlanırım ne diycem diyee

ama geçiyo gidiyo tatlımmm sen rahat olcan bundan sonraaaaaaaaaaaaaaaa

anladım tatlım Allah şifa versin cnm benim inşallahhh daha fazla üzülmezsinn

ama sen bize takılmayı ihmal etmeeee

haklısınn bilemedim şimdii
biras köşeme çekiliyom :ssz:

aynennn bende ne dicemin derdindeyim zatenn...ama sonrasındaki rahatlıgımı düşününce süper olcak diomm...rahatlıom birazz...bölee bi cesaret gelioooo :34:

hoşbulduk canım naslsın

keyfim yerinde senin moralin bozukmuş ne oldu canım

geçmiş olsun nazoşum nazarmı değdi kuzum sana

geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 7 haftalık düşük yapmıştım benimki çok küçüktü ama unutamıyorum işte

ahanda yine gidiyo dün 15 dakka sonra geliyom didi 1 saat oldu gelmedi şimdi ne zaman gelecen kız

yok dışarı çıkmıyomki pek kimin nazarı deyecek belki kocamın nazarı değmiştir geçen gece biraz üzdü beni sonrada dün akşam işten gelmiş şirinlik yapıyo halen küsmüyüz diye pişman oldu bide yaptığından

canım benim yaaa yok daha geçen hafta gitti bebeğim 2 hafta sürer dediler bende kendim için araştırma yaptıracağım 3. oldu bu :43::43:

hiçbirinde nedenini sölemedilermi cnm...zor yaa Allahım bidaha yaşatmasın inşallahhh....

ben çıkıyorum kızlar..bilgisayara bağladım cebi çok gitmesin kotam gelebileyin en azından hergün ;) öpüldünüz kendinize çok ii bakın

Back
X