bekar mı kocanın arkadaşııı
yok be ailesiyle diyince yanlış anladın karısı ve çocuğuyla geldi yaani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekar mı kocanın arkadaşııı
kkız bu gece çok sohbet ettik sen neden yoktun
yok allahtan benimkinde horlama yok bebekler gibim mışıl mışıl uyur kocişim benimozaman onu yatağa götürüp orda uyutup öle kaçacan bize canım ben hep öle yapardım uyuturdum sonra işimi hallederdim tv izlerdim kitap okurdum vs.
5 dakkayı anca buluyo zati uyutması
![]()
yok be ailesiyle diyince yanlış anladın karısı ve çocuğuyla geldi yaani![]()
bu arada bensiz bu gece ne kaynattınız bakem özet geçin banada varmı kimsede bi değişiklik hamişlik falan? bu geceki konu neydi peki? rapor istiyorum hıh ben size dün bensiz yarın fazla kaynatmayın dememişmiydim hıııı![]()
hiih kız delii niye ekliyon tanımadığın insanıı ya erkekse falanben tanımadığımı eklemem asla hiç bişeyime
![]()
cıkartmaz yatakdan cnmm asla
ben kalkayım oda akamdan gelırrr
benım ıcın sorun degıl kocıse uzuluyomm sabah erkenden ıse gıdıyooo yataga gecerken uykusu bölünüyoo![]()
benimkinin uykusu belli olmuyo bazen hemen uyanıveriyo kalkınca falan yorgun uykusuz düşmüşse falan naapsan uyanmıyooo yüsden sezdirmeden rahatça kalıyom genelde ben yada laptopsa sende benim gibim yatağa götür bilgisayarı sorun olmuyo ozaman
![]()
bekar arkadaşlarıyla görüştürme diycektimm yasak artıkkkkkkk
özet geçiyim canım genelde boş çeneydi
ama şunu söyliyim haftanın hatunun seçiyoruz bundan sonraaaaa
oy kullanıcaz her hafta
ya leptop da cnmm kablosuz kullanamıyrz ayarını kablolu yapmsım kabloyu cıkartncaa net kesılıyoo![]()
kızlar uykum geldi bende dideyim barii
hepinizde iyi gecelerrr tatlı rüyalarr
![]()
hadi yaa ilgiinç neye göre seçilcekmiş bu haftanın hatunu pekii?heheh görüşmezki zaten kendi bi işi olmadığında bensiz dışarı bilem çıkmaz çıktığındada oyalanmaz gelir hemen işini halledince
evli çiftlerle beraber görüşüyoz işte bi akşam oturmalarında gezmelerinde falan pikniğe denize neyim gidiyos arkadaşlarımıznan anca
zati evcimendir kocişimde benim gibim
ben diyom hadi şuraya gidelim buraya gidelim diye anca
![]()
kızlar uykum geldi bende dideyim barii
hepinizde iyi gecelerrr tatlı rüyalarr
![]()
maaşllahh inşallah hep böyle olurrrrcicim ayları bitince bu anlattıkların hep aynı kalsın
neye göre seçeceğimize karar vermdik işte öneri bekliyoruz
meselaa o haftanın bebiş çalışmalarına olabilir veya hamiş kalan olunca onu seçeriz meselaa o hafta soonracııma hamaratlığa olabilir her hafta haftanın önemli olayına göre seçerik işte dert etme onu neyse kocişim öledir benim kız evcimendir balık baştan kokar hesaabı benim balığım mis kokulu çıktıııcanım kocişim benim allahım onu benim için özene bezene yaratmış nerde istemediğim özellik var onda o yok her yönü iyi kocişimin ne içki ne sigara ne kumar ne gözü dışarda heeç öle kötü huyları yok ne desemde yapar yardım eder falan düşüncelidirde e daha ne olsun çokda temiz kalplidir allahım iyiki karşıma onu çıkarmış diye hep dua ediyom allahıma zaten
çok temiz kalpliymişim allah gönlüme göre verdi
sıra bebişimizde inşallah onuda gönlümüze göre verirde bekletmez bizi tez zamanda nur topu gibim sağlıklı bi bebiş yolla yarabbim bizeee aaaamiiiiiin
neyse ben kaçtım canım iyi geceler size hoşçakalıın öpüldünüz
![]()
amin tatlım tez zamanda inşallahhhhhh
oğlun olcak gibim geldi bana ama kısmettttttttt
günaydın kızlar gece ne kaynatmışsınız öyle maşallah yani
paptyacım dualarım seninle Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolund gider doktordan gelince haber ver tamam mı
günyaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarrrrrrrrr
papatya güzel haberlerle gel inşş