Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kkız bu gece çok sohbet ettik sen neden yoktun

bu arada bensiz bu gece ne kaynattınız bakem özet geçin banada varmı kimsede bi değişiklik hamişlik falan? bu geceki konu neydi peki? rapor istiyorum hıh ben size dün bensiz yarın fazla kaynatmayın dememişmiydim hıııı :19::20:

yok allahtan benimkinde horlama yok bebekler gibim mışıl mışıl uyur kocişim benim :16::46: ozaman onu yatağa götürüp orda uyutup öle kaçacan bize canım ben hep öle yapardım uyuturdum sonra işimi hallederdim tv izlerdim kitap okurdum vs. :1: 5 dakkayı anca buluyo zati uyutması :1:

cıkartmaz yatakdan cnmm asla:19::19::19::19::19:

ben kalkayım oda akamdan gelırrr

benım ıcın sorun degıl kocıse uzuluyomm sabah erkenden ıse gıdıyooo yataga gecerken uykusu bölünüyoo:31:

yok be ailesiyle diyince yanlış anladın karısı ve çocuğuyla geldi yaani :60:

bu arada bensiz bu gece ne kaynattınız bakem özet geçin banada varmı kimsede bi değişiklik hamişlik falan? bu geceki konu neydi peki? rapor istiyorum hıh ben size dün bensiz yarın fazla kaynatmayın dememişmiydim hıııı :19::20:

bekar arkadaşlarıyla görüştürme diycektimm yasak artıkkkkkkk

özet geçiyim canım genelde boş çeneydi

ama şunu söyliyim haftanın hatunun seçiyoruz bundan sonraaaaa

oy kullanıcaz her hafta

cıkartmaz yatakdan cnmm asla:19::19::19::19::19:

ben kalkayım oda akamdan gelırrr

benım ıcın sorun degıl kocıse uzuluyomm sabah erkenden ıse gıdıyooo yataga gecerken uykusu bölünüyoo:31:

benimkinin uykusu belli olmuyo bazen hemen uyanıveriyo kalkınca falan yorgun uykusuz düşmüşse falan naapsan uyanmıyoo :1: o yüsden sezdirmeden rahatça kalıyom genelde ben yada laptopsa sende benim gibim yatağa götür bilgisayarı sorun olmuyo ozaman :46::1:

benimkinin uykusu belli olmuyo bazen hemen uyanıveriyo kalkınca falan yorgun uykusuz düşmüşse falan naapsan uyanmıyoo :1: o yüsden sezdirmeden rahatça kalıyom genelde ben yada laptopsa sende benim gibim yatağa götür bilgisayarı sorun olmuyo ozaman :46::1:

ya leptop da cnmm kablosuz kullanamıyrz ayarını kablolu yapmsım kabloyu cıkartncaa net kesılıyoo:31::31::30:

bekar arkadaşlarıyla görüştürme diycektimm yasak artıkkkkkkk

özet geçiyim canım genelde boş çeneydi

ama şunu söyliyim haftanın hatunun seçiyoruz bundan sonraaaaa

oy kullanıcaz her hafta

hadi yaa ilgiinç neye göre seçilcekmiş bu haftanın hatunu pekii? :1: heheh görüşmezki zaten kendi bi işi olmadığında bensiz dışarı bilem çıkmaz çıktığındada oyalanmaz gelir hemen işini halledince :60: evli çiftlerle beraber görüşüyoz işte bi akşam oturmalarında gezmelerinde falan pikniğe denize neyim gidiyos arkadaşlarımıznan anca :46: zati evcimendir kocişimde benim gibim :1: ben diyom hadi şuraya gidelim buraya gidelim diye anca :9:

ya leptop da cnmm kablosuz kullanamıyrz ayarını kablolu yapmsım kabloyu cıkartncaa net kesılıyoo:31::31::30:

kızlar uykum geldi bende dideyim barii :16::16::16::16::16::16:

hepinizde iyi gecelerrr tatlı rüyalarr:16::16::16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

heheh bizimki kablosuz rahatım o yönden :1: heç sevmem yaa kablolu neti sen nereye kablo oraya geziyo falan e cihazını alsanıza canım yaa kablosuz yaptırın sizde çok rahat oluyo vallaa neyse bende çıkayım bari kitabımı okurum sonrada uyurum uykum gelince öpüldünüz kızlar hoşçakalıın :21::3:

hadi yaa ilgiinç neye göre seçilcekmiş bu haftanın hatunu pekii? :1: heheh görüşmezki zaten kendi bi işi olmadığında bensiz dışarı bilem çıkmaz çıktığındada oyalanmaz gelir hemen işini halledince :60: evli çiftlerle beraber görüşüyoz işte bi akşam oturmalarında gezmelerinde falan pikniğe denize neyim gidiyos arkadaşlarımıznan anca :46: zati evcimendir kocişimde benim gibim :1: ben diyom hadi şuraya gidelim buraya gidelim diye anca :9:

maaşllahh inşallah hep böyle olurrrr:nazar::nazar::nazar:cicim ayları bitince bu anlattıkların hep aynı kalsın

neye göre seçeceğimize karar vermdik işte öneri bekliyoruz

maaşllahh inşallah hep böyle olurrrr:nazar::nazar::nazar:cicim ayları bitince bu anlattıkların hep aynı kalsın

neye göre seçeceğimize karar vermdik işte öneri bekliyoruz

meselaa o haftanın bebiş çalışmalarına olabilir veya hamiş kalan olunca onu seçeriz meselaa o hafta soonracııma hamaratlığa olabilir her hafta haftanın önemli olayına göre seçerik işte dert etme onu neyse kocişim öledir benim kız evcimendir balık baştan kokar hesaabı benim balığım mis kokulu çıktııı :60: canım kocişim benim allahım onu benim için özene bezene yaratmış nerde istemediğim özellik var onda o yok her yönü iyi kocişimin ne içki ne sigara ne kumar ne gözü dışarda heeç öle kötü huyları yok ne desemde yapar yardım eder falan düşüncelidirde e daha ne olsun çokda temiz kalplidir allahım iyiki karşıma onu çıkarmış diye hep dua ediyom allahıma zaten :16: çok temiz kalpliymişim allah gönlüme göre verdi :46: sıra bebişimizde inşallah onuda gönlümüze göre verirde bekletmez bizi tez zamanda nur topu gibim sağlıklı bi bebiş yolla yarabbim bizeee aaaamiiiiiin :16::46: neyse ben kaçtım canım iyi geceler size hoşçakalıın öpüldünüz :3::16:

meselaa o haftanın bebiş çalışmalarına olabilir veya hamiş kalan olunca onu seçeriz meselaa o hafta soonracııma hamaratlığa olabilir her hafta haftanın önemli olayına göre seçerik işte dert etme onu neyse kocişim öledir benim kız evcimendir balık baştan kokar hesaabı benim balığım mis kokulu çıktııı :60: canım kocişim benim allahım onu benim için özene bezene yaratmış nerde istemediğim özellik var onda o yok her yönü iyi kocişimin ne içki ne sigara ne kumar ne gözü dışarda heeç öle kötü huyları yok ne desemde yapar yardım eder falan düşüncelidirde e daha ne olsun çokda temiz kalplidir allahım iyiki karşıma onu çıkarmış diye hep dua ediyom allahıma zaten :16: çok temiz kalpliymişim allah gönlüme göre verdi :46: sıra bebişimizde inşallah onuda gönlümüze göre verirde bekletmez bizi tez zamanda nur topu gibim sağlıklı bi bebiş yolla yarabbim bizeee aaaamiiiiiin :16::46: neyse ben kaçtım canım iyi geceler size hoşçakalıın öpüldünüz :3::16:

amin tatlım tez zamanda inşallahhhhhh

oğlun olcak gibim geldi bana ama kısmettttttttt

amin tatlım tez zamanda inşallahhhhhh

oğlun olcak gibim geldi bana ama kısmettttttttt

ben önceden ilki hep kız olsun isterdim cilvli oluyolar ya onu böle cicili bicili giydiriyim süsliyim hevesimi alayım isterdim yavaş yavaş oğlanada sıcak bakmaya başladım zaten aman olsunda cinsiyeti önemli diil ama tabi gönül isterki kız olsun :16: kız çocuk hastasıyımdırda ben birazcık bakalım kısmet yaa hayırlısı hele bi olsunda belki oğlan daha hayırlı olur kim bilir :44: neysem ben kaçtım hoşçakaal.. :3:

kızlar dualarınıza ihtiyacım var, sabaha kadar sancılandım doktora gidicez şimdi gelince hbr veririm. dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

günaydın kızlar gece ne kaynatmışsınız öyle maşallah yani

paptyacım dualarım seninle Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolund gider doktordan gelince haber ver tamam mı

günyaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
papatya güzel haberlerle gel inşş

Back
X