Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım sana dün akşamda yazmıştım cevap vermedin sende bartınlısın hemşerim sayılır yazmıştım

evet benim öğretmenliğim hiç bitmiyor evlenmeden öncede çocuk bakmıştım onlarada yapmıştım
benimkide kıskanıyor bende anca uyursa açabiliyorum

kız inan olsun eşimden fırsat bulamıorum dün az bakabildim geriye dönerek oku oku bitmio görmemişimdir yoksa neden yazmım canım sayılır derken nirelisin

aa saahimii düzelttim hemen sildim yeşil çayı ne bilem hamişlikte hangi çaylar içilebiliyo diye bakmıştımda içilebilenler papatya yeşil çay rezene ıhlamur nane vaydıı içilemeyenleer sinameki adaçayı ahududu hamişliğin sonundada kedi otu oğul otu meyan kökü tarçın içilmesi sakıncalıymış :34:

tatlım benim yapmak isteyipde yapamadığın en büyük şey hamileyken diyestisyene gitmek,bu kez inşallah hemen gideceğim..hamile olan bi arkadaşım diyestisyene gitmişti o söylemişti her türlü bitki çayı yasak diye, bu arkadaşımda yeşil çay çok severdi mecbur bıraktı... belki yanlış biliyodur dr ama yinede riske girmeye değmez ben hamile kalınca çay bile içmiyorum diyebilirim 2-3 günde bir çok canım çekince... aman içmeyelim nolcak sanki bebişimiz için dğer...

hadi öyle olsun bakalım neyse şaka yaptımmmmm 1 nisan şakası:52::52::52:hoşbuldum cnm iyiyim sen nassın?tatlişkom:34:
hee ok ozaman bende az önce fark ettiydim bugün 1 nisan olduğunu acaba kocişe bende 1 nisan şakasımı yapsem acaba didiydim ama olayla uğraşıyomuş meşguldür şimcik yoksa düştüm falan diye şaka yapabilirdim meselaa :1:
slm canım iyiyizz sen nasılsın derasem komik olucek yorgunsun.bi hamarat daha oh oh yarının işini bugünden yapmış baksenn

evet canım eşim nöbet hesabı 24-24 çalışıyo oyüzden 1 gün evde1 gün diil o olduğu günede pek iş bırakmamaya çalışıyom işte bende rahat rahat kocişimle ilgileneyim diyee özlüyoz birbirimizi naapalım :16::34:

kız inan olsun eşimden fırsat bulamıorum dün az bakabildim geriye dönerek oku oku bitmio görmemişimdir yoksa neden yazmım canım sayılır derken nirelisin

çaycumalıyım canım ben
ne bileyim 3 gündür sana bişeyler yazdım cevap vermedin bende acaba görmüyormu yoksa benimi takmıyor dedim ama 1. şıkmış

hoşgeldin cnm ben HÜRREM SULTAN bana herkes öyle der tanır cnm ben topiğin eski üyelerindenim nassın tatlım?:34:

hb sultanımmm iiiz valla siz nasılsınız:) bide ziyaret edebilsem şu sayfayı yıldızım sönük kocamın yüzünden arada yazılarınızı okuyorum ama herkesi tutamadım aklımdan şöle bi sohbet edemiorum ki adam gibi sevinçle edebildim sohbet ama onlada karşılaaşmıoruss

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
seray0307+,
mehmetderya,
Bengisu87+,
hadisko,
NewArch

yeni gelenler hoşgelmişler
seraycım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor diyet maşallah 5 kilo vermişin darısı benim başıma

çaycumalıyım canım ben
ne bileyim 3 gündür sana bişeyler yazdım cevap vermedin bende acaba görmüyormu yoksa benimi takmıyor dedim ama 1. şıkmış

oo oraları babam ii bilir çok çalışmış pirket işnde memnun oldum bu arada canım bebiş varmı yoksa sende her ayı bekleyenlerdenmisin biizm gibi

nazemir,
seray0307+,
mehmetderya,
Bengisu87+,
hadisko,
NewArch

seraycım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor diyet maşallah 5 kilo vermişin darısı benim başıma

hb şekerim sen de hoşgeldinn

merhaba hürr:) sana neden hürrem sultan derler merak ettim ;) devamlı girdiğim topiklerden biirnde de bana hürrem derler nedeni 3 ayda bir hamile kalmam :1::1:

merhaba cnm benim hamile kalmam değil tatlım güzelliğim açısından derler övünmek gibi olmasın:21:

hee ok ozaman bende az önce fark ettiydim bugün 1 nisan olduğunu acaba kocişe bende 1 nisan şakasımı yapsem acaba didiydim ama olayla uğraşıyomuş meşguldür şimcik yoksa düştüm falan diye şaka yapabilirdim meselaa :1:

evet canım eşim nöbet hesabı 24-24 çalışıyo oyüzden 1 gün evde1 gün diil o olduğu günede pek iş bırakmamaya çalışıyom işte bende rahat rahat kocişimle ilgileneyim diyee özlüyoz birbirimizi naapalım :16::34:

aman kız yapma öle şeyler bu sefer gerçekten düşersin inanmaz 1 nisanı unutur aman diyim anacımmm özlenio kız ama ben özleyemiorum ki biizmki evde iş yuk

oo oraları babam ii bilir çok çalışmış pirket işnde memnun oldum bu arada canım bebiş varmı yoksa sende her ayı bekleyenlerdenmisin biizm gibi

yok canım nerde düşmeseydi bu sene okula başlayacaktı bak ilk sayfada bilgilerimiz var kim ne yaşamış kaç senelik evli
benimde 14 yıl bitti

herkese selammm nasilsiniz kisslarrr..benim kirmizilar tam gununde tesrif ettiler ..nazemircim tam 1 nisan sakasi yaptilar surpriz olmadi yani 1 nisanda anca bole saka olur..kismet obur aylara artik...

yok kız topiğe düşeli sen yeniyim dedin yaa bende bu site için öle dedm kız ben 3,5 yıllık evliyim şekerim
hıı ok canım haylaa taze evli benim desenee :16::1:
nane çayınında düşüğe neden olduğunu okumuştum ben
hemde düşük yaptığımın ertesi günü nane çayı almıştım ozaman öğrenmiştim
amanıın odamı yaa nettekiler hep yanlışmış desenee :26: bencede hiç içmemek sanırım daha iyii :50:
tatlım benim yapmak isteyipde yapamadığın en büyük şey hamileyken diyestisyene gitmek,bu kez inşallah hemen gideceğim..hamile olan bi arkadaşım diyestisyene gitmişti o söylemişti her türlü bitki çayı yasak diye, bu arkadaşımda yeşil çay çok severdi mecbur bıraktı... belki yanlış biliyodur dr ama yinede riske girmeye değmez ben hamile kalınca çay bile içmiyorum diyebilirim 2-3 günde bir çok canım çekince... aman içmeyelim nolcak sanki bebişimiz için dğer...

değer canım tabi değmezmi hiiç? :16: haklısınız hiç içmesek daha iyi sanırım ama papatya bişii yapmıyo bildiğim kadarıyla çünkü rahatlatıcı bi etkisi var ya iyi geliyo diye biliyom uyku yapıyoo sinire sitrese iyi geliyoo gebişken içerdim heralde onu ben :26::34:

hb sultanımmm iiiz valla siz nasılsınız:) bide ziyaret edebilsem şu sayfayı yıldızım sönük kocamın yüzünden arada yazılarınızı okuyorum ama herkesi tutamadım aklımdan şöle bi sohbet edemiorum ki adam gibi sevinçle edebildim sohbet ama onlada karşılaaşmıoruss

bende iyiyim cnm ben genelde sabahtan oluyorum tatlım sen çalışıyomusun?

herkese selammm nasilsiniz kisslarrr..benim kirmizilar tam gununde tesrif ettiler ..nazemircim tam 1 nisan sakasi yaptilar surpriz olmadi yani 1 nisanda anca bole saka olur..kismet obur aylara artik...

olsun canım demekki zamanı gelmemiş inşallah anneler gününe hamiş olursun

serayımmmmmmmm kuzum nassın cnm?benimde geldi malesef boşverrrrrrrr önümüzdeki ay nasip olur belki:34:

hg canım bizler iiiyis seni sormalı hehe o banada öle yapıo ne ağrı ne sızı aha olmmıcam diyorum çamaşıırımdan el sallıolar fallikler:)

nazemir,
seray0307+,
mehmetderya,
Bengisu87+,
hadisko,
NewArch

hosbuldummm ii sayilir durdu 2 haftadir walla kilo gitmio kaldim ole...adet oldum ondanda sistim sanirim...bugunde piknik vardi herseyi yedim walla napim adette oldum saldim sinirden yemege ve sigaraya vurdum kendimi..sen nasilsin cnm

Back
X