Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sende benim gibi erken açtın galiba dondurma sezonunu geçen 3 tane magnum yedim aynı gün içinde:1:
İçiimmmmmm yanıyorrrrrrr leeeeeeeeeennnnnnnnnnn söndüren yokk:27:
Hoşbulduk tatlum iyiyim çok şükür sen nasılsınnn:32:

kuzum yaaa aynen de öyle oldu :9::9::9::9: actik ama üstümüzde de halen mont var yani cok alakasiz duruyordu birbiriyle :9:

allah iyilik versin canim, nolsun iste hava epeyce serindi ama gökyüzü ayikti günes vuruyordu yani.. gölete gittik ördeklere ekmek attik, sonra esim beni atti eve gitti ben de bi arkadasla baska bi arkadasa gittim cay icmeye.. aslinda gitmezdim de onda sac masam vardi onu almak icin gittim, millete bir sey ver, sonra da dön topla, alirken iyi de verirken ne zor oluyor yaaa :19::19::19::19: sonra da iste esim geldi beni cagirdi yürüyelim diye, gelir gelmez yazdim size.. öyle gecti günüm güzeldi yani.. ama yarin temizlik yapcam hazir esimden kurtulmusken :9:

cok alistim kiss asu ev karulugu guzelmiss :)))ii gidio walla geziommm ablamda gelio birazdan onu almaya gidicez kocisle:))) yegen sevecem bol bol :))

dimi tatlım güzel ohhhhhh bol bol gez ablanmı geliyo bu saatte kıs şaşırdım yatmayamı?:53:

hoşgeldin

başaktada yok msn sini istemişti eşine soracaktı ama sonrada zaten fazla giremedi sonrada hiç gelmedi inşallah iyidir ama keşke bi iyiyim giremiyorum dese bizde merak etmezdik
kaçkez özelden mesaj attık mesajlar zaten msn sine gidiyor ama geri dönmedi

acaba kocisimi yasakladi ki ...insallah en kisa zamanda gelirde haber verir bize ...

hoşgeldin

başaktada yok msn sini istemişti eşine soracaktı ama sonrada zaten fazla giremedi sonrada hiç gelmedi inşallah iyidir ama keşke bi iyiyim giremiyorum dese bizde merak etmezdik
kaçkez özelden mesaj attık mesajlar zaten msn sine gidiyor ama geri dönmedi

hoşgeldin cnm merhabalarrrr nasılsın?ohhh afiyet olsun sana

hosbulduk canlarim :16::16::16: nolsun iste anlattigim gibi gecti günüm.. sizler nasilsiniz???

Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsıb?

Ancak gelebildim yemek çay bulaşık bide duş adlım geldim valla

İyiyim bebişim zıkkım gene uyuyor tövbee yaaaa:47:
Arkadaş ne uykuymuş yaa uff boğacam bu adamı beni tutun yaaa
ay çok güldüm yaa ilahi bi alemsin zıkkım gene uyuyo haaa :60::60: dur bacım sakit ool lazım herüflerimiz bize dahaa bebişi yapak sonra yaparık onlara istediğimiziii :60::60: bebiş olunca uyuyamazlar zaten isteselerde musallat ederik çocuğu başlarına bişiide diyemezleer sıkıysa uyusunlar ondan sonraa :60::60:
Sende benim gibi erken açtın galiba dondurma sezonunu geçen 3 tane magnum yedim aynı gün içinde:1:
sana diyomda yapmıyon giy seksüü cicielrini atla herüfün üstüne iki öp kokla uyandır görünce oda dayanamaz zati seni istiyom kocişimde söndürür yangınınııı :60: anam sende hiç iş bilmiyon beyaaa :20:
Arabesk dinliyorummmm jiletimi getirinnnnnn:9:
anam bi jilet sen al bi jilet ben damara bağlıyak iyicenee depresyondayııız sondayııız diyeee :60::60:

bak ne yesem diye düşünüyodum dondurmam var aklıma gelmiyor hemen onu yiyeyim
bu sene sezon finali yapmadım ben kışın kar yağarkende yedim dondurma :39:

Hee bacım ne yapayım ben imtihandayım şuan biliyorum:31:
La havle çekiyorum valla

ne yapacan bilerek evlendik yapacak bişey yok
bak bana bugün yazmışın ( Ohh maşallah eşin yaşadı desene bu akşam yemeğinde) diye ama eşim akşam yemeklerinde yok sadece kahvaltıda ama oda her zaman değil bu hafta sadece pazartesi ve bugün yaptık kahvaltıyı beraber
işte yarın izinli yarın yeriz yemek:31:

kizlar bu arada basak geldi gitti bugün nete giremiyormus galiba... iyiydi cok sükür.. esine hediyesinin gitmesi heyecanindaydi :52::52::52::52::52:

dimi tatlım güzel ohhhhhh bol bol gez ablanmı geliyo bu saatte kıs şaşırdım yatmayamı?:53:

heee kisss guzel wallaaa...;) ablam corluda oturuo adanaya gelio simdi hatta biz cikalim walla anca gideriz havaalanina...bende kalcaj simdi sabahta annemi alicaz diger ablama kahvaltiya gidicez...kuzenlerin bulusmalarinu cok merak ediom walla :))

kuzum yaaa aynen de öyle oldu :9::9::9::9: actik ama üstümüzde de halen mont var yani cok alakasiz duruyordu birbiriyle :9:

allah iyilik versin canim, nolsun iste hava epeyce serindi ama gökyüzü ayikti günes vuruyordu yani.. gölete gittik ördeklere ekmek attik, sonra esim beni atti eve gitti ben de bi arkadasla baska bi arkadasa gittim cay icmeye.. aslinda gitmezdim de onda sac masam vardi onu almak icin gittim, millete bir sey ver, sonra da dön topla, alirken iyi de verirken ne zor oluyor yaaa :19::19::19::19: sonra da iste esim geldi beni cagirdi yürüyelim diye, gelir gelmez yazdim size.. öyle gecti günüm güzeldi yani.. ama yarin temizlik yapcam hazir esimden kurtulmusken :9:
Eşin yarın çalışıyo mu?Ohh en güzel geçmiş günün işte daha ne maşallah:nazar::1:
ben anlatayım ne yaptığımı kocaman hiçbir şeyyy:31:

ay çok güldüm yaa ilahi bi alemsin zıkkım gene uyuyo haaa :60::60: dur bacım sakit ool lazım herüflerimiz bize dahaa bebişi yapak sonra yaparık onlara istediğimiziii :60::60: bebiş olunca uyuyamazlar zaten isteselerde musallat ederik çocuğu başlarına bişiide diyemezleer sıkıysa uyusunlar ondan sonraa :60::60:

sana diyomda yapmıyon giy seksüü cicielrini atla herüfün üstüne iki öp kokla uyandır görünce oda dayanamaz zati seni istiyom kocişimde söndürür yangınınııı :60: anam sende hiç iş bilmiyon beyaaa :20:

anam bi jilet sen al bi jilet ben damara bağlıyak iyicenee depresyondayııız sondayııız diyeee :60::60:

kuzum hele bi yapalim bebislerimizi de atariz baslarina... ayyyyyyy kizarim felan da benimki bakar yaa... ama arkadasin kocasi geriz...... bugün kiz bi saat bak dedi de, adam demiski, bir yasina gelsin öyle bakarim :27::27::27::27: ben de dedim al bakar bir yasinda.. cocuk yürüyecek o da pesinde kosacak bu haliyle bakmayan o haliyle hiiiiiiiiiiiic ugrasmaz.. ay bu erkekler, nerde benim yapistiran smile'im :57::57::57::57::57::57::57::57::57:

heee kisss guzel wallaaa...;) ablam corluda oturuo adanaya gelio simdi hatta biz cikalim walla anca gideriz havaalanina...bende kalcaj simdi sabahta annemi alicaz diger ablama kahvaltiya gidicez...kuzenlerin bulusmalarinu cok merak ediom walla :))

ne güzel çok sevindim kıs güle güle cnm bizden selam söle tanımasalarda grşrüz bay bayyyyyyy:34:

Bacım senin dediklerin her erkeğe sökmüyor işte adamına göre:50:
Akşamki yaptığım sapıklıklara taş olsa dile gelirdi hala diyo uyuyacam
Dedim git yatakta uyu bari kanepede uyuma bide seni taşımayayım dedim
Aman yumurtlama günümüde kaçırdım
Söyledim kaçtığını diyoki boşverrr öbür aya yakalarız diyoo:27:

YA Bengisu yavrimm arkideşinin işini hallettiniz mi anlatsanaa

evet canım yerleştiydi bayaa işte mutfağı yerleştirdik biz onunda benim gibi fazlaymış mutfak malzemesi aç aç bitmedi kimbilir toplaması nasıl olmuştur ay kimbilir taşınırken ben naapcam yaa ıvır zıvırım acayip fazlaa temmuzada bişii kalmadıkii tırstım bak haa :26::18:

Arabesk dinliyorummmm jiletimi getirinnnnnn:9:

benimde ağzımda bugün hep erol evginin şarkısı var

[video=youtube;9rsA8UmGxwA]http://www.youtube.com/watch?v=9rsA8UmGxwA[/video]

acaba kocisimi yasakladi ki ...insallah en kisa zamanda gelirde haber verir bize ...

zaten sadece kocam izin vermezse gelmem demişti ama insan kocası evde yokken en azından artık gelemiyecem merak etmeyin der

ne güzel çok sevindim kıs güle güle cnm bizden selam söle tanımasalarda grşrüz bay bayyyyyyy:34:

a.s.canimmmm

herkese ii geceler kizlar geceniz guzel sabahiniz mutlu huzurlu olsun...tabi guzel bi gecenin sonunda guzel bi sabaha uyanilir demi ;) opuldunuzzz

iyiyiz tatlım işte aynı ev hanımlığı yarın temizlik günü hafta başı :27:

aynen canim benim de... esim mübarek sagolsun nasil becerdiyse yatak odasina zeytin düsürmüs :44::44::44::44: yani o derece dikkatli temiz tertip bi adamdir :1::1: bir hafta izinliydi arkasini toplayarak gecirdim.. neyseki bu hafta yis basi cok sükür :21::21::21::21:

Eşin yarın çalışıyo mu?Ohh en güzel geçmiş günün işte daha ne maşallah:nazar::1:
ben anlatayım ne yaptığımı kocaman hiçbir şeyyy:31:

bazen hic bir sey yapmamak bile büyük bir zevk veriyor canim benim :16: hele ben, kisin soguk havalarda battaniyeye girip aksama kadar film izlerim evde kaldigimda, ne is-ne temizlik-ne yemek ohhhhhhhhh hic bir sey yok keyif benim.. telefonu bile acmam :9::9::9::9: gerci hos normalde de isime gelmeyen biri arasa acmam ya neyse :9::9::9::9::9:

bak ne yesem diye düşünüyodum dondurmam var aklıma gelmiyor hemen onu yiyeyim
bu sene sezon finali yapmadım ben kışın kar yağarkende yedim dondurma :39:

ne yapacan bilerek evlendik yapacak bişey yok
bak bana bugün yazmışın ( Ohh maşallah eşin yaşadı desene bu akşam yemeğinde) diye ama eşim akşam yemeklerinde yok sadece kahvaltıda ama oda her zaman değil bu hafta sadece pazartesi ve bugün yaptık kahvaltıyı beraber
işte yarın izinli yarın yeriz yemek:31:
Kar yağarken dondurma mı:26:Bademciklerin şişmedi mi abla:9:
Haklısın yapacak bir şey yok.Kendisi bilir
Ben elimden geleni fazlasıyla yapıyorum
Eğer ben yapsam bunu ilgisiz davransam boynuzu yemiştim belkide şimdiye kadar:9:

a.s.canimmmm

herkese ii geceler kizlar geceniz guzel sabahiniz mutlu huzurlu olsun...tabi guzel bi gecenin sonunda guzel bi sabaha uyanilir demi ;) opuldunuzzz

ne güzel dilekler böyle daha üstüne ne denirki aynen sanada
iyi geceler tatlı rüyalar:54:

Back
X