Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım o her erkeğe sökmüyor bazısının karşısında stipriz yapsan banamısın demiyor

bugünki psikolojimi anlatan bi şarkıydı :31:

Benide anlatıyor aslında gel sen ne çektiğimi birde bana sor..
Evlerin ışıkları bir bir yanarken bendeki karanlığı gelde bana soorrr:31:

canım o her erkeğe sökmüyor bazısının karşısında stipriz yapsan banamısın demiyor

aayyy bende bayılıyom yaa onlaraa karnında taşıyon gene bebişi ne güzel vallaa neysem inşallah alahım bizede nasip ederde görürüz nasıl baba olduklarınıı :16:
Bu arada çıkan arkadaşlarım size iyi geceler diliyorum hoşçakalın çok öpüyorum sizii :3::21:

bakalim canim yaa... bugün bi cift gördük, valla o cocuk o kadindan mi cikti diye epeyce baktim yani.. adam da zaten bodyguard gibi bir seydi, arabayi o sürüyordu.. adam kot pantolon siyah ceket giymis, kadinsa kirmizi blazer, kot pantolon, günes gözlügü saclar makyaj felan cok hos duruyordu.. ben spor ayakkabi bol paca kot yürüyüs yapiyorum ya hiiiic özenmemisim :9::9::9::9: ayyyy dedim bebeisimiz olunca ben de böyle bi anne oluy muyum acaba :31::31::31::31: e esim yardimci olursa, kendimi de hazirlayacak vaktim olur, o zaman olurum :1:

Yok bacım onun için demedim yanlış anlama ben takıntılıyımda biraz o yüzden bu temizlik konusunda
Hep şöyle düşünüyorum ahanda aniden biri gelse evime pis görse diye hLBUKİ KİM ÇALACAK BENİM Kapımı:9:
Bi postacı bide eşim işten gelince:27:Ohhh yağmurlu günlerde güzel oluyo bu keyf valla:31:

baskasini bosver canim, kendin baktiginda bile her yer parlayinca öyle hos oluyor ki ben mesela salonumu cok severim, temizler toplarim, mutvaga felan giderim gelir geri kapidan bakarim icim acilir böyle.. bir de düzenli evde enerji daha yüksek oluyor inan bana.. benim evimde tuz minerali felan var degisik taslar da var bi kac cesit, bilmiyorum ama sanki gercekten enerji üzerinde etkisi var gibime geliyor benim de.. senin evin nasil?? en sevdigin kösesi neresi???

valla canim almanyanin yagmuru da hic bitmez :9::9::9::9: artik bi süre sonra bogmaya baslar, bi süre iyi de, yaz kis yaginca da sinir bozucu oluyor :19: trnin havasi cok güzel yaa hepsi var masallah...

önceden pazar günlerini hiç sevmezdim yazları helede önceki oturduğum yerde herkes çoluk çocuğunu alıp parka pikniğe gider bende evde köskös oturuyodum bide eşimde çalışıyor şimdi okadar çok takmıyorum internet olduğundan beri

bakalim canim yaa... bugün bi cift gördük, valla o cocuk o kadindan mi cikti diye epeyce baktim yani.. adam da zaten bodyguard gibi bir seydi, arabayi o sürüyordu.. adam kot pantolon siyah ceket giymis, kadinsa kirmizi blazer, kot pantolon, günes gözlügü saclar makyaj felan cok hos duruyordu.. ben spor ayakkabi bol paca kot yürüyüs yapiyorum ya hiiiic özenmemisim :9::9::9::9: ayyyy dedim bebeisimiz olunca ben de böyle bi anne oluy muyum acaba :31::31::31::31: e esim yardimci olursa, kendimi de hazirlayacak vaktim olur, o zaman olurum :1:

baskasini bosver canim, kendin baktiginda bile her yer parlayinca öyle hos oluyor ki ben mesela salonumu cok severim, temizler toplarim, mutvaga felan giderim gelir geri kapidan bakarim icim acilir böyle.. bir de düzenli evde enerji daha yüksek oluyor inan bana.. benim evimde tuz minerali felan var degisik taslar da var bi kac cesit, bilmiyorum ama sanki gercekten enerji üzerinde etkisi var gibime geliyor benim de.. senin evin nasil?? en sevdigin kösesi neresi???

valla canim almanyanin yagmuru da hic bitmez :9::9::9::9: artik bi süre sonra bogmaya baslar, bi süre iyi de, yaz kis yaginca da sinir bozucu oluyor :19: trnin havasi cok güzel yaa hepsi var masallah...
Aaaa o taşlar gerçekten işe yarıyormu sende olanların isimlerini söyleyebilir misin canım
Fazla enerjiye ihtiyacı olan biri var bizim evde belkim faydası olur:1:
Evet burası böyle bir günde bile 4 mevsimi yaşayabiliyorsun
Bide orası soğuk oluyor değil mi kışları
benimde amcamlar var Berlindeler

aynen de öyle tatlim ya, benim esim de bazen bakarim pijamali halime agzinin suyu akar, cogu zaman da aynen senin dedigin gibidir, hicccccccccccc bir sey sökmez.. keske her dedigimi böyle cilveyle yaptirabilecegim bi erkek olsaydi diyorum.. sonra da diyorumki bunu baska kesfeden de olursa o zaman yandim cira gibi diyorum, malum burda kizlar cok pis huylular günahlari kendi bouynlarina, benim yanimda bile bakiyorlar kocama, hele de arabadayken :22::22::22:

Saçlarım çok dökülüyordu bıoblas aldım işe yaradı gibi sanki
Kullananınız var mı acep içinizde:26:

aynen de öyle tatlim ya, benim esim de bazen bakarim pijamali halime agzinin suyu akar, cogu zaman da aynen senin dedigin gibidir, hicccccccccccc bir sey sökmez.. keske her dedigimi böyle cilveyle yaptirabilecegim bi erkek olsaydi diyorum.. sonra da diyorumki bunu baska kesfeden de olursa o zaman yandim cira gibi diyorum, malum burda kizlar cok pis huylular günahlari kendi bouynlarina, benim yanimda bile bakiyorlar kocama, hele de arabadayken :22::22::22:
İnanır mısın bende bugün bunu düşündüm yemin ederim
Bizim beyinlerimiz aynı çalışıyor galiba:27:
Merak etme canım burdakilerde fena olmuş
ARTIK Bayanlar evli mevli takmıyo ortalık fena bozulmuş valla
Ne diyelim içinde varsa nerde olsa yapar
Allah esirgesin Erkeklerede pek güven olmaz

Evet şu dakikadan itibaren takmıyorum kafamaa:50:
Hıı bak mantıklı bu su işi bende deneyeceğim bunu

Kız inanırmısın 8 i geçiyodu geldiğinde
Hemen yemeği yedik çayımızı içtik künefe yaptım onu yedik
Accık sapıklık yaptım sonra baktım olmuyo duşa girdim bura geldim
oDa uyudu işte bu kadar canım

Ya artık eve gelip mobilyalarını her şeyini paketliyorlar
Oraya gidincede kuruyorlar sigortalıyorlar bir şey olursa ödüyorlar
Ama biraz pahalı tabi 2.500 gideceğin yerede bağlı
ama olsun eşyalarıma kıyamamm.ben böyle bir şeyi tercih edecem

yuh artıkın seninkide hem geç gelmiş hem tüm sapıklıklığına rağmen ilgilenmemiş valla ben kocişime kurban olayım uykucuda olsa benle ilgileniyo yaa ğstelik her evde olduğu gün şaapıyoz zaten biz :1: bazen 2-3 defa bile olduğu olabiliyo üstelik benimki o yorgunluğuna rağmen iyi dayanıyo haa :60: yaa canım bende onu düşünüyodumda bayaa pahalı oluyo oo verdikleri paradan bile fazlaya geliyoo :26: ben eşyalarımızı aldığımız mustafa abiyle konuşcam bakalım onlar iyi taşıdıydılar benzir parasını versek gene yeter bide taşıyıp kuranlara veririz biraz harçlık yeter :34: inşallah olur öyle yaa

Aaaa o taşlar gerçekten işe yarıyormu sende olanların isimlerini söyleyebilir misin canım

benimde ametist kolyem var bitane daha var ama adını unuttum
birde yatak odasında sarı rengi kullanmayacakmışın sinirli yaparmış
Ametistin faydaları:

Vücuttaki fazla ve atık sayılabilecek lüzumsuz elektriği kendine toplayarak vücut direncini ve gücünü arttırır. En bilinen özelliği vücuttaki veya bulunduğu mekandaki negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirmesidir. Yaydığı enerjiden dolayı sürekli taşınmasında fayda vardır. Çünkü sinir sistemini etkilediğinden dolayı stres ve zihinsel yorgunluğa iyi gelir böylece zinde kalınmaya faydalı olur. Huzur taşıda denir. Hafıza gücünü harekete geçirir bu nedenle sınava girecek öğrencilere özellikle tavsiye ettiğimiz taşlardan biridir. Uykusuzluğa uyuşukluğa iyi gelir.

Yatarken yastığın altına koyarak uykusuzluk problemi giderilir. Alkoliklere iyi gelir. Gözlerin dinlendirilmesi için de faydalıdır. Ametist cilt içinde faydalıdır. Cildi sıkılaştırır, özellikle suyuyla yıkanan ciltteki bazı leke ve noktalar giderilebilir. Migren içinde tavsiye ettiğimiz taşlardan biridir. Tüm bunların yanında alerji, baş ve kalp ağrıları ve rahatsızlıklarına karşı iyi gelen taşlardan biridir.

önceden pazar günlerini hiç sevmezdim yazları helede önceki oturduğum yerde herkes çoluk çocuğunu alıp parka pikniğe gider bende evde köskös oturuyodum bide eşimde çalışıyor şimdi okadar çok takmıyorum internet olduğundan beri

Evet ya çok şükür bak günümün kaç saatini sizlerle geçiriyorum burda
Bugün pazardı demi doğruu

valla canim tuz minerali var hatta hastanelerde bile var onlardan icinde isik yananlari var dur foto bulabilirsem koyayim hemen trde de vardir kesin, bir de mor olan tastan aldim evimin rengine uygun diye, adini bilmiyorum ögreneyim derim sana :9::9::9::9: burclara göre taslar var tatlim ona bakabilriz netten senin burcununki neymis..

bak böyle icinde isik yaniyo cok da hos duruyo, lambanin rengini sen secebiliyorsun
$1208_0.webp

Son düzenleme:

bazen paspal halime bile dediğin gibi sulanır senin her halin güzel der bazende daracık açık giysilerle bile dönüp bakmaz
aman başkasıda keşfetmesin:18:

Saçlarım çok dökülüyordu bıoblas aldım işe yaradı gibi sanki
Kullananınız var mı acep içinizde:26:

ben kullanıyorum nerdeyse 2 seneden fazla zamandır 2 aydan sonra farketmeye başlamıştık bizde hele eşimin yastığından hergün saç temizliyodum şimdi sadece nevresimleri değiştirdikçe onda bile çok yok diyebilirm ve saç kremi kullanıyorsan saç diplerine sürme oda döküyormuş ve sıcak suyla yıkama saçlarını

yuh artıkın seninkide hem geç gelmiş hem tüm sapıklıklığına rağmen ilgilenmemiş valla ben kocişime kurban olayım uykucuda olsa benle ilgileniyo yaa ğstelik her evde olduğu gün şaapıyoz zaten biz :1: bazen 2-3 defa bile olduğu olabiliyo üstelik benimki o yorgunluğuna rağmen iyi dayanıyo haa :60: yaa canım bende onu düşünüyodumda bayaa pahalı oluyo oo verdikleri paradan bile fazlaya geliyoo :26: ben eşyalarımızı aldığımız mustafa abiyle konuşcam bakalım onlar iyi taşıdıydılar benzir parasını versek gene yeter bide taşıyıp kuranlara veririz biraz harçlık yeter :34: inşallah olur öyle yaa
Hıı sizin tanıdıklar varmış canım halledersiniz o zaman oh iyi
Eee tercihleri yaptınız mı?

olabilir canim :9::9::9::9: napayim mervecim yaaa gercekten erkeklerin vicdanina kaldigimiz bi dönemde yasiyoruz.. hani diyemeyiz ki ya iste de yapacak birini bulmaz.. gecen kaynanamla tartistigimizda dedi ki, sen zirt purt kocani birakir annenlere gidersen basina is alirsin, cik da bi sokaga bak :14::14::14::14::14: bi kadin, hele de bi anne böylesine seviyesizce bi laf ederse erkekler de yapar, ha ceken baska bi kadin olur o ayri.. ne bileyim kuzum zor bi dönemde yasiyoruz :50:

benimde ametist kolyem var bitane daha var ama adını unuttum
birde yatak odasında sarı rengi kullanmayacakmışın sinirli yaparmış
Ametistin faydaları:

Vücuttaki fazla ve atık sayılabilecek lüzumsuz elektriği kendine toplayarak vücut direncini ve gücünü arttırır. En bilinen özelliği vücuttaki veya bulunduğu mekandaki negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirmesidir. Yaydığı enerjiden dolayı sürekli taşınmasında fayda vardır. Çünkü sinir sistemini etkilediğinden dolayı stres ve zihinsel yorgunluğa iyi gelir böylece zinde kalınmaya faydalı olur. Huzur taşıda denir. Hafıza gücünü harekete geçirir bu nedenle sınava girecek öğrencilere özellikle tavsiye ettiğimiz taşlardan biridir. Uykusuzluğa uyuşukluğa iyi gelir.

Yatarken yastığın altına koyarak uykusuzluk problemi giderilir. Alkoliklere iyi gelir. Gözlerin dinlendirilmesi için de faydalıdır. Ametist cilt içinde faydalıdır. Cildi sıkılaştırır, özellikle suyuyla yıkanan ciltteki bazı leke ve noktalar giderilebilir. Migren içinde tavsiye ettiğimiz taşlardan biridir. Tüm bunların yanında alerji, baş ve kalp ağrıları ve rahatsızlıklarına karşı iyi gelen taşlardan biridir.

bize lazim o tastan o zaman hele de benim uykusuzlugum icin

ilaahi yaa alemsin ama doğru vallaa bizimkilerin enerjiye ihtiyacı var gerçi benimkinin enerjisi yerindede bana uyku kaçıran bişeye ihtiyaç var bizimkine çay kahve heeç bişii sökmüyoo :50:
he vallaa zaman kötü kolla dötü diye boşuna dememişleer :1::34: kollayalım kızlar kocalarımızın dötünüdee gözünüdee elinidee şeyinidee.. :60::60: kız öyle düşünmeyin boş bırakmayın siz genede kocişlerinizii :20:

valla canim tuz minerali var hatta hastanelerde bile var onlardan icinde isik yananlari var dur foto bulabilirsem koyayim hemen trde de vardir kesin, bir de mor olan tastan aldim evimin rengine uygun diye, adini bilmiyorum ögreneyim derim sana :9::9::9::9: burclara göre taslar var tatlim ona bakabilriz netten senin burcununki neymis..

bak böyle icinde isik yaniyo cok da hos duruyo, lambanin rengini sen secebiliyorsun
Eki Görüntüle 380591

Ayy çok hoşmuş ya şimdi bile huzur verdi bana valla
Bende oturma odama koyayım orası gül kurusu
O renkten bulup almalıyım nereden bulacamki acep araştırmam lazım:10:

Evet ya çok şükür bak günümün kaç saatini sizlerle geçiriyorum burda
Bugün pazardı demi doğruu

evet bende pazarları evde oldummu temizlik yapıyorum ertesi gün eşim izinli oluyor ve işim olmuyor rahat rahat eşimle ilgileniyorum

Eki Görüntüle 380591

$ametist.webpdediğin bu taşmı

Back
X