Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olabilir canim :9::9::9::9: napayim mervecim yaaa gercekten erkeklerin vicdanina kaldigimiz bi dönemde yasiyoruz.. hani diyemeyiz ki ya iste de yapacak birini bulmaz.. gecen kaynanamla tartistigimizda dedi ki, sen zirt purt kocani birakir annenlere gidersen basina is alirsin, cik da bi sokaga bak :14::14::14::14::14: bi kadin, hele de bi anne böylesine seviyesizce bi laf ederse erkekler de yapar, ha ceken baska bi kadin olur o ayri.. ne bileyim kuzum zor bi dönemde yasiyoruz :50:

bize lazim o tastan o zaman hele de benim uykusuzlugum icin

Aaa kadının söylediğine bak üstelik eşini bu kadın yetiştirdi
Zihniyete bak canım kusura bakma gene sinir oldum kayınvalidene neyi neye bağlıyor
Senede iki defa gitmeyi çok görüyorlar..Rabbim doğru yoldan ayırmasın ne diyelim canım
Evet çok değişik bir dönemdeyiz helal haram kimse takmıyor artık zina almış başını gitmiş
Allah düşürmesin bu halleree

bazen paspal halime bile dediğin gibi sulanır senin her halin güzel der bazende daracık açık giysilerle bile dönüp bakmaz
aman başkasıda keşfetmesin:18:

ben kullanıyorum nerdeyse 2 seneden fazla zamandır 2 aydan sonra farketmeye başlamıştık bizde hele eşimin yastığından hergün saç temizliyodum şimdi sadece nevresimleri değiştirdikçe onda bile çok yok diyebilirm ve saç kremi kullanıyorsan saç diplerine sürme oda döküyormuş ve sıcak suyla yıkama saçlarını

ya bir sey diyim mi nazcim, bazi kadinlar öyle pis olmus ki, bekar erkekleri birakip özellikle evli, nisanli ya da sevgilisi olanlari seciyorlar.. bilmiyorum neden zevk duyuyorlar galiba.. burda kac kere duydum, en son bi arkadas bi olay anlatti, pislik kadin demiski; bekari tavlamasi kolay, asil zevkli olan digeriyle ugrasmak, önce arkadasca yaklascan, elbet bigün sorunu tartisma olur sonra sana gelir, hani dostusun ya, sen onu birlikte oldugu kadindan ayirmak icin degil aksine baristirmak icin ugrascan, ki güvensin sana.. sonra ikincisinde de gelir, üc dört derken sen de onu islicen, bir de bakcak ki senin yaninda huzur buluyor, seni begeniyor, cünkü digeri nasilsa benim diye salmis kendini, ama sen öyle de degilsin.. :26::26::26::26::26::26: seytanliga bakar misin.. bu daha özeti, böyle belalar da var :50::50::50::50:

ay bu arada bütün kizlar okuyun bu yazdigimi da aklinizin bi kösesinde bulunsun...

bazen paspal halime bile dediğin gibi sulanır senin her halin güzel der bazende daracık açık giysilerle bile dönüp bakmaz
aman başkasıda keşfetmesin:18:

ben kullanıyorum nerdeyse 2 seneden fazla zamandır 2 aydan sonra farketmeye başlamıştık bizde hele eşimin yastığından hergün saç temizliyodum şimdi sadece nevresimleri değiştirdikçe onda bile çok yok diyebilirm ve saç kremi kullanıyorsan saç diplerine sürme oda döküyormuş ve sıcak suyla yıkama saçlarını

Bende inşallah faydasını görürüm saç kremi kullanmıyorum o çabuk yağlandırıyor saçları
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım sağol bak bu sıcak suyu bilmiyordum:34:

ya bir sey diyim mi nazcim, bazi kadinlar öyle pis olmus ki, bekar erkekleri birakip özellikle evli, nisanli ya da sevgilisi olanlari seciyorlar.. bilmiyorum neden zevk duyuyorlar galiba.. burda kac kere duydum, en son bi arkadas bi olay anlatti, pislik kadin demiski; bekari tavlamasi kolay, asil zevkli olan digeriyle ugrasmak, önce arkadasca yaklascan, elbet bigün sorunu tartisma olur sonra sana gelir, hani dostusun ya, sen onu birlikte oldugu kadindan ayirmak icin degil aksine baristirmak icin ugrascan, ki güvensin sana.. sonra ikincisinde de gelir, üc dört derken sen de onu islicen, bir de bakcak ki senin yaninda huzur buluyor, seni begeniyor, cünkü digeri nasilsa benim diye salmis kendini, ama sen öyle de degilsin.. :26::26::26::26::26::26: seytanliga bakar misin.. bu daha özeti, böyle belalar da var :50::50::50::50:

ay bu arada bütün kizlar okuyun bu yazdigimi da aklinizin bi kösesinde bulunsun...

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah belalarını versinnn nalet şeylerrrrr
Aaa şuna bakk ben hiç böyle düşünmemiştim vay kaşarlanmış vayyy
Kız çok sinirlendim yaa valllaaa:20::20::22::47::47:

evet evet bende duyuyorum gazetelerde tvde hatta filimlerde bile var seyrederken böyle bi kadın olamaz diyorsun ama var
hele bu kk de ne hikayeler var aynı senin dedğin şekilde kadınların başına gelen ALLAH korusun

benimde ametist kolyem var bitane daha var ama adını unuttum
birde yatak odasında sarı rengi kullanmayacakmışın sinirli yaparmış
Ametistin faydaları:

Vücuttaki fazla ve atık sayılabilecek lüzumsuz elektriği kendine toplayarak vücut direncini ve gücünü arttırır. En bilinen özelliği vücuttaki veya bulunduğu mekandaki negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirmesidir. Yaydığı enerjiden dolayı sürekli taşınmasında fayda vardır. Çünkü sinir sistemini etkilediğinden dolayı stres ve zihinsel yorgunluğa iyi gelir böylece zinde kalınmaya faydalı olur. Huzur taşıda denir. Hafıza gücünü harekete geçirir bu nedenle sınava girecek öğrencilere özellikle tavsiye ettiğimiz taşlardan biridir. Uykusuzluğa uyuşukluğa iyi gelir.

Yatarken yastığın altına koyarak uykusuzluk problemi giderilir. Alkoliklere iyi gelir. Gözlerin dinlendirilmesi için de faydalıdır. Ametist cilt içinde faydalıdır. Cildi sıkılaştırır, özellikle suyuyla yıkanan ciltteki bazı leke ve noktalar giderilebilir. Migren içinde tavsiye ettiğimiz taşlardan biridir. Tüm bunların yanında alerji, baş ve kalp ağrıları ve rahatsızlıklarına karşı iyi gelen taşlardan biridir.
bendede vardı ametisin kolyeside pek kullanmıyorum bende taşını alcam zaten ametisin :34:
valla canim tuz minerali var hatta hastanelerde bile var onlardan icinde isik yananlari var dur foto bulabilirsem koyayim hemen trde de vardir kesin, bir de mor olan tastan aldim evimin rengine uygun diye, adini bilmiyorum ögreneyim derim sana :9::9::9::9: burclara göre taslar var tatlim ona bakabilriz netten senin burcununki neymis..

bak böyle icinde isik yaniyo cok da hos duruyo, lambanin rengini sen secebiliyorsun
Eki Görüntüle 380591
evet biliyorum çankırılıyım ya ben bizim orda bu lambalardan çok yapıpta satıyolar kocaman bi kaya tuzu mağarası var babam yapcaktı bana kaya tuzundan lambada bi yapamdı henüz artıkın bende böyle gittiğimde lambasını alırım heralde :34:
Hıı sizin tanıdıklar varmış canım halledersiniz o zaman oh iyi
Eee tercihleri yaptınız mı?

evet öyle yapmayı düşünüyom bakalım olursa :34: yaptık tabi canım mayısta belli olcak hangi şehir olcağı malatya kayseri samsun nevşehir bartını seçtik bakalım hayırlısı seçtiklerimizden biri gelse bari :26:

Aaa kadının söylediğine bak üstelik eşini bu kadın yetiştirdi
Zihniyete bak canım kusura bakma gene sinir oldum kayınvalidene neyi neye bağlıyor
Senede iki defa gitmeyi çok görüyorlar..Rabbim doğru yoldan ayırmasın ne diyelim canım
Evet çok değişik bir dönemdeyiz helal haram kimse takmıyor artık zina almış başını gitmiş
Allah düşürmesin bu halleree

amin canim yaa.. iste ne denirki, simdi bütün aile dis gösteriyor bana tartistim diye, bi süre gitmicem ama, bi görsen bugün birlikte yemek yedik, kayinbabam felan konusurken hemen azarliyo sesini yükseltiyo, nenden bagiriyorsun senin lafinin aksini iddia etmedimki dedim, hemen tartisma aciyor sen de her seyi yanlis anliyorsun bilmem ne diye.. en ufak ters hareketimde gözler böyle akbaba gibi üstümde.. hiiiiiiiiic ses etmedim alacagim enerjiyi aldim, gitmem bi süre... cünkü cok belli kaynanam agziyla konusuyorlar..

evet bende pazarları evde oldummu temizlik yapıyorum ertesi gün eşim izinli oluyor ve işim olmuyor rahat rahat eşimle ilgileniyorum

Eki Görüntüle 380624 dediğin bu taşmı

evet canim muhtemelen bu cok benziyo ama benim kesilmis böyle sivri uclari yok.. bu da cok güzel duruyor..

Ayy çok hoşmuş ya şimdi bile huzur verdi bana valla
Bende oturma odama koyayım orası gül kurusu
O renkten bulup almalıyım nereden bulacamki acep araştırmam lazım:10:

aslinda tas bu renkte canim normalde :
$Salzlampe.webp

ama lambayla böyle olabiliyor :
$1207_0.webp

onu kendinde ayarlayabilirsin zaten sadece uygun boyutta istedigin renkteki lambayi takarsin.. hemen netten bak canim belki de online satista vardir.. onun haricinde bu tarz islerle ilgilenen dükkanlar var oralarda kesin vardir.. mesela ankrada suluhan carsisi var her türlü incik boncuk tas orda vardir..

Bende inşallah faydasını görürüm saç kremi kullanmıyorum o çabuk yağlandırıyor saçları
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım sağol bak bu sıcak suyu bilmiyordum:34:

bende tv de bir kadın çıkmıştı ondan duymuştum o da saçlarının dökülmesinden rahatsız ve doktoru ona dayanabileceğin kadar soğuk suda yıka demiş bende ozamandan beri öyle yapıyorum..ama ben saç kremi kullanıyorum çünkü çok elektrikleniyor saçlarım kabarıyor

bendede vardı ametisin kolyeside pek kullanmıyorum bende taşını alcam zaten ametisin :34:

evet biliyorum çankırılıyım ya ben bizim orda bu lambalardan çok yapıpta satıyolar kocaman bi kaya tuzu mağarası var babam yapcaktı bana kaya tuzundan lambada bi yapamdı henüz artıkın bende böyle gittiğimde lambasını alırım heralde :34:

evet öyle yapmayı düşünüyom bakalım olursa :34: yaptık tabi canım mayısta belli olcak hangi şehir olcağı malatya kayseri samsun nevşehir bartını seçtik bakalım hayırlısı seçtiklerimizden biri gelse bari :26:

Ay hepside çok güzel yerler Samsun hariç hepsinede gittim
Kız bizimkilerde Erzurum bitlis muş ağrı:26:

aaaaaaa canim hakikisini istedigin büyüklükte bulursun o zaman.. cok güzel ya, sanirim bu magazalarin sattigi hep koyu renkte böyle pembemsi duruyor, cok nadir olarak tam beyazini gördüm ben.. belki sen daha kalitelisini de bulursun..

evet evet bende duyuyorum gazetelerde tvde hatta filimlerde bile var seyrederken böyle bi kadın olamaz diyorsun ama var
hele bu kk de ne hikayeler var aynı senin dedğin şekilde kadınların başına gelen ALLAH korusun

valla kk da bakmiyorum öyle ask hikayelerine.. bazen bir derdim var bölümüne giriyorum ama diger hikayeleri kaldiramam hele de evli biriyle böyle bir sey yasayan biri olursa kesin kötü seyler yazarim.. tv zaten bütün bozulmalarin basi.. baksana neler var kardesler arasina bile böyle pis iliskiler sokuyorlar..

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah belalarını versinnn nalet şeylerrrrr
Aaa şuna bakk ben hiç böyle düşünmemiştim vay kaşarlanmış vayyy
Kız çok sinirlendim yaa valllaaa:20::20::22::47::47:

baksana kuzum kafalar neye calisiyor, benim en cok beynime isleyen de, bi kavga eder sana gelir, iki kavga eder sana gelir, sonra kuzuru sen de bulur, seni begenmeye baslar :26::26::26::26: cok korkuyorum ama ecele de faydasi yok.. tamamen erkegin insiyatifine, iradesine kalmis bir sey artik...

amin canim yaa.. iste ne denirki, simdi bütün aile dis gösteriyor bana tartistim diye, bi süre gitmicem ama, bi görsen bugün birlikte yemek yedik, kayinbabam felan konusurken hemen azarliyo sesini yükseltiyo, nenden bagiriyorsun senin lafinin aksini iddia etmedimki dedim, hemen tartisma aciyor sen de her seyi yanlis anliyorsun bilmem ne diye.. en ufak ters hareketimde gözler böyle akbaba gibi üstümde.. hiiiiiiiiic ses etmedim alacagim enerjiyi aldim, gitmem bi süre... cünkü cok belli kaynanam agziyla konusuyorlar..

evet canim muhtemelen bu cok benziyo ama benim kesilmis böyle sivri uclari yok.. bu da cok güzel duruyor..

aslinda tas bu renkte canim normalde :
Eki Görüntüle 380631

ama lambayla böyle olabiliyor :
Eki Görüntüle 380632

onu kendinde ayarlayabilirsin zaten sadece uygun boyutta istedigin renkteki lambayi takarsin.. hemen netten bak canim belki de online satista vardir.. onun haricinde bu tarz islerle ilgilenen dükkanlar var oralarda kesin vardir.. mesela ankrada suluhan carsisi var her türlü incik boncuk tas orda vardir..

Hıı anladımm bende taşı o renkte zannetmiştim
Ya kaynanan Allah bilir arkandan ne atıp tutuyordurda kayınbabanda etkileniyordur
Aslında kayınbabalar iyi olur gelinlerini severler.Mesela benimki o beni çok sever bende onu valla:nazar:
Ama kaynanamı sevmiyorum yani:19:Ben İstanbuldayım aslında rahatlıkla bulabilirim netten biraz bakınsam yeter

vay edepsizler yaa kendi hemcinsimden iğreniyom bazen yaa ööylelerinin şööyle eline geçirip saçlarını başlarını yolasım geliyooo :47::47:
Ayy çok hoşmuş ya şimdi bile huzur verdi bana valla
Bende oturma odama koyayım orası gül kurusu
O renkten bulup almalıyım nereden bulacamki acep araştırmam lazım:10:

bebişim bizim orda bol bol çeşit çeşit var bu kaya tuzu lambalarındaan :34: acaba sipariş üstüne çalışıyolarmıdırkii? :26:

aaaaaaa canim hakikisini istedigin büyüklükte bulursun o zaman.. cok güzel ya, sanirim bu magazalarin sattigi hep koyu renkte böyle pembemsi duruyor, cok nadir olarak tam beyazini gördüm ben.. belki sen daha kalitelisini de bulursun..

valla kk da bakmiyorum öyle ask hikayelerine.. bazen bir derdim var bölümüne giriyorum ama diger hikayeleri kaldiramam hele de evli biriyle böyle bir sey yasayan biri olursa kesin kötü seyler yazarim.. tv zaten bütün bozulmalarin basi.. baksana neler var kardesler arasina bile böyle pis iliskiler sokuyorlar..

baksana kuzum kafalar neye calisiyor, benim en cok beynime isleyen de, bi kavga eder sana gelir, iki kavga eder sana gelir, sonra kuzuru sen de bulur, seni begenmeye baslar :26::26::26::26: cok korkuyorum ama ecele de faydasi yok.. tamamen erkegin insiyatifine, iradesine kalmis bir sey artik...

Allah korusun bence aldatılmak bi kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden ilki
İkincisi şiddet.Uff Rabbim esirgesin.Eşimi başka kadınlarla paylaşmak
Ben rüyamda bile görsem ertesi gün ağlayarak uyanıyorum oda ne oldu diyo
Rüyamı anlatınca ben seni çok seviyorum tavşanım gözüm senden başkasını görmez der
Sen benim bitanemsin her şeyimsin nefesimsin der.İnşallah hep böyle der:16:Teselli eder beni işte

regencim en sondaki mor renkli lambaya bayıldım:16:

di mi cok güzel tam benim evime göre :1: bendeki mumluk böyle icine kücük mum yakiyorsun, onunla isildiyor, böyle lambali istiyorum ama büyük bir sey köseye koymak icin.. o zaman mor lambali olursa cok sahane olur, gerci vitrinimin isiklari mavi :26::26::26: cok alakasiz olurlar.. neyse bi orta yol buluruz :1: misafir geldiginde cok hos oluyor böyle ince detaylar...

vay edepsizler yaa kendi hemcinsimden iğreniyom bazen yaa ööylelerinin şööyle eline geçirip saçlarını başlarını yolasım geliyooo :47::47:

bebişim bizim orda bol bol çeşit çeşit var bu kaya tuzu lambalarındaan :34: acaba sipariş üstüne çalışıyolarmıdırkii? :26:

Ya canım Kadınlar kadınları eziyo diye boşuna söylemiyorlar işte
Rabbim korusun kız gidince alabilirsin aslında hee

bende tv de bir kadın çıkmıştı ondan duymuştum o da saçlarının dökülmesinden rahatsız ve doktoru ona dayanabileceğin kadar soğuk suda yıka demiş bende ozamandan beri öyle yapıyorum..ama ben saç kremi kullanıyorum çünkü çok elektrikleniyor saçlarım kabarıyor

Bacım sende benim gibi bonussun desene bi koysam buraya saçımı korkup kaçarsınız:27:

yok canım evli erkekleri baştan çıkaranların açtıkları topikler değil zaten yasakmış onlar kocasını yada erkek arkadışını en yakın arkadaşının baştan çıkartığını ve erkeğin hala o kadını koruması sen yanlış anlıyorsun falan diye mağdur olan kadınlar

Ay hepside çok güzel yerler Samsun hariç hepsinede gittim
Kız bizimkilerde Erzurum bitlis muş ağrı:26:
bizimde bi sonraki tayin yeri doğu olcak canım yaa 2 sene sonra falan bide doğuya gitceez dahaa :18:

evet bizim ordakiler bembeyaz oluyo canım hatta kiminin bi tarafını düz yapıyolar oraya resim falan işliyolar kiminde allah yazıyo kiminde bayrak veya istediğin bi resim falaan :34: çok çeşidi var bende alcam kendime o lambalardan bak iyi aklıma getirdiniz bi 20 gün sonra falan gitcez nasılsa izinde çankırıya gitmişken bende aliim bari :1: evet nette falan vardır belkim :34:

Allah korusun bence aldatılmak bi kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden ilki
İkincisi şiddet.Uff Rabbim esirgesin.Eşimi başka kadınlarla paylaşmak
Ben rüyamda bile görsem ertesi gün ağlayarak uyanıyorum oda ne oldu diyo
Rüyamı anlatınca ben seni çok seviyorum tavşanım gözüm senden başkasını görmez der
Sen benim bitanemsin her şeyimsin nefesimsin der.İnşallah hep böyle der:16:Teselli eder beni işte

bende rüyamda göreyim uyandığımda eğer karşımda yüzünü görünce nefret ediyorum kocamdan sanki gerçekten yapmış gibi:41:

Back
X