Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evdeydi canım vakit geçirdik işte bugün biraz :34: sen naaptın kocişi işe yollamışın sanırım gene yarında benimkinin karakol nöbeti var ooy oyy :50: neysem bende büşrayla kısır falan yapar yerik artıkın :1:

Evet canım benimki işte aman evde olsa farklı mı olacak uuyuyacak bu kezde:27:
Ohh ohhh afiyet olsun paşamm ohh ne alaaa arkadaşınla yapar yersin:63:
Bu arada bende kısırı çok severimmm:56:

ben yazmaya başladığımda bidaa msj atmamıştında ondan karışıklık oldu tatlım :34: yaa kocişkoma ne hediye alcaam sen onu söyle bii :26: naapsamki yaa :26:
Canım beğendiği yada ihtiyacı olduğu hiç mi bir şey yok?
Hediyeni alırsın sonra güzelce bir masa kurarsın romantik bir masa ama
Gül yapraklarıyla taşlarla felan süslersin.bide pasta yaparsın ona özel
Mis gibi işte daha ne olsun valla:16:

Evet canım benimki işte aman evde olsa farklı mı olacak uuyuyacak bu kezde:27:
Ohh ohhh afiyet olsun paşamm ohh ne alaaa arkadaşınla yapar yersin:63:
Bu arada bende kısırı çok severimmm:56:

ah bebeğiö kıyamam yaa keşke aynı şehirde olsakta beraber yapsak yesek ama her birimiz ayrı yerlerdee :50: inşallah bi gün aynı yerde oluruzda bol bol görüşürüz yaa :16: bende çok güzel yaparım haa kısırıda bak şimcik yazık olduu :50::26:

ah bebeğiö kıyamam yaa keşke aynı şehirde olsakta beraber yapsak yesek ama her birimiz ayrı yerlerdee :50: inşallah bi gün aynı yerde oluruzda bol bol görüşürüz yaa :16: bende çok güzel yaparım haa kısırıda bak şimcik yazık olduu :50::26:

Ondan şüphem yok zaten güzel yaparsın eminimm:27::56:
Kız keşke yaaa ufff.Kısmet bakalım hayat bu belli mi olur

Bende çarşambaya arkadaşlarımı çağıracağım inşallah kahvaltıya değişik bşr tarifn var mı kahvaltılık için canikomm

Canım beğendiği yada ihtiyacı olduğu hiç mi bir şey yok?
Hediyeni alırsın sonra güzelce bir masa kurarsın romantik bir masa ama
Gül yapraklarıyla taşlarla felan süslersin.bide pasta yaparsın ona özel
Mis gibi işte daha ne olsun valla:16:
kız onları zaten yapcamda hediye konusuna takıldı işte aklım yaa naapsam acabaa diyee hediye sepeti gibim bişiimi yapsam acaba d,yom bide küçük notlar hazırlayım kocişime diyom içine içimden geçenleri yazam diyom diyom nasıl olur renkli kartonları kalp şeklinde kesipte sevdiğim yönlerini sevgi sözcükleri falan yazam diyom nasıl olur acabaa?:26:
Ondan şüphem yok zaten güzel yaparsın eminimm:27::56:
Kız keşke yaaa ufff.Kısmet bakalım hayat bu belli mi olur
inşallah canım benim yaa inşallah aynı yerlere atanırızda görüşebilirik bebeğim bu arada eşin faceni dondurmuydu kapattımıydı neydi açmadınmı kız geri haylaa?:1:

kız onları zaten yapcamda hediye konusuna takıldı işte aklım yaa naapsam acabaa diyee hediye sepeti gibim bişiimi yapsam acaba d,yom bide küçük notlar hazırlayım kocişime diyom içine içimden geçenleri yazam diyom diyom nasıl olur renkli kartonları kalp şeklinde kesipte sevdiğim yönlerini sevgi sözcükleri falan yazam diyom nasıl olur acabaa?:26:

inşallah canım benim yaa inşallah aynı yerlere atanırızda görüşebilirik bebeğim bu arada eşin faceni dondurmuydu kapattımıydı neydi açmadınmı kız geri haylaa?:1:

Hediye almayacak mısın kızz
Kırtasiyede ne cici kartlar felan var bu doğum gğnleri için
Çok şirin oluyorlar tavsiye ederim canım ben almıştım eşime
Tabi o zaman nişanlıydık:31:

Bende çarşambaya arkadaşlarımı çağıracağım inşallah kahvaltıya değişik bşr tarifn var mı kahvaltılık için canikomm

olmamı tatlım meselaa biissürü yumurta çeşidim var karışık sebzeli yumurta olabilir soğanlı veya patatesli(kesinlikle tavsiye ederim) yumurta yapabilirsin cızlama yapabilirsin börekte güzel gider kahvaltıda mesela sigara böreği olabilir sosisli domatesli çok güzel bi börek biliyom onu yapabilirsin vs. sen iste önce nasıl bi tarif istiyon ona göre verem tariflerini :34:

meselaa bak 2-3 patatesi küp küp doğrayıp kızart yağını peçeteyle al sonra 3-4 yumurtayı tuzla azda pul biberle çırp patateslerin üstüne dök kalıp şeklinde pişir sonrada börek gibim keserek servis yap kız çok güzel oluyo bak

Sonracııma cızlama yapabilirsin 1 yumurta 2-3 kaşık un biraz kabartma tozu süt tuz iyice çırt akışkan bi kıvamda olcak ısıtılmış teflon tavaya 1 kaşık yağla kızdır sonra 1 kepçe falan dök yay ince bi şekilde arkalı önlü püşür çok güzel oluyo buda canım böle fos fos oluyo

sebzeli omletide soğan ve biberleri doğra onları biraz pişir sonra ince doğranmış mantarları ekle sonra küçük küçük sosis sucuk vs. doğra en sonda 2-3 yumurtayı rendelenmiş kaşar tuz ve pul biberle bi güzel çırp üstüne dök omletin ooh yemede yanında yat bişii oluyo yaani buda :34:

sonraa kırmızı biberleri közle soy büyük büyük doğra un yumurta ve tuz karışımına batır batır kızart hepsini sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt dök ve naneyle pul biberi yağda cızlat üstüne dök bukadar basit :34:

yeterli heralde bu kadarıda :1::1:

Son düzenleme:
Bu arada açtım kız facebookumu:35:
haa iyi bari karıştırtma kız tabi okadardaa :34::1:
Hediye almayacak mısın kızz
Kırtasiyede ne cici kartlar felan var bu doğum gğnleri için
Çok şirin oluyorlar tavsiye ederim canım ben almıştım eşime
Tabi o zaman nişanlıydık:31:
hııı evet o olabilir bak fazlada uğraşmamış olurum hem bulursam kalp şeklinde olanını alırım hattaa :34:

Bacım bunların hepsinde yumurta var ben yumurta yememkiiii:50::25:
Yumurtasız bi tarif ver bana:26:

ha bu arada soğanlı omletide 1 büyük soğanı veya 2 soğanı ikiye bölüp ince ince uzunlamasına doğra sonra teflon tavaya sıvı yağla soğanları kavur sonra 1 çay kaşığından azda şeker koy kavrulurkenki acısını alsın soğanların sonrada yumurtayı gene aynen çırp tuz ve pul biberle dök üstüne pişir çok güzel oluyo yaa :16:

Bengisu bacım bu yumurtayı hiç yemedim hayatımda ve bütün tariflerin yumurtalı:27:

Bacım bunların hepsinde yumurta var ben yumurta yememkiiii:50::25:
Yumurtasız bi tarif ver bana:26:

kız yumurtasız ne tarifi verem ben sanaa :53: neysem patates patlıcan kabak biber doğra teker teker kızart bunları üstünede sarımsaklı yoğurtla sarımsaklı domates sosu dökebilirsin sonracııma sigara böreği veya her hangi bi patatesli olabilir kıymalı olabilir dediğim gibi sosis damates kaşarlı biberli ve baharatlı bi börek sarıp onuda kızartanilirsin çok güzel oluyo o kahvaltıya bak :34: kuzum bi tanede yumurta çeşidi yap sen yemesen bile misafirler yer yumurta salatası veya patatesli yumurtadan yapabilirsin meselaa ayrıcana sen niye yumurta yemiyon kız yenmeyecek şeymi yaa her türlüsünü severim ben :16:

mervecım annem uykum cok geldı kuzum bide cok üşüyorum kuzum bekleyemeyeceğim cıkıoyrum : 38::38::38::38::38::38::38:

cıkıyorum ben hatunlar:10::10:
hepinize iyi geceler allah rahatlık versınn :16::16::16::16::16::16:

mervem nerdesin kuzum uykum geldıı:31::31::31::31:

hallettık canım ben koly kolay barısmam kı yanına gitmem carsıdan berı kavga ettık kac defa elımı tuttu eve geldık gene sarıldı yanına gıtmedım gıttım yatak odasına geldı saıldı bagrdım gıttı uyumusum uykudan kalktım tv bakacaktım sınır ettı gerı gıttım gene geldı :60: bu sefer agzıma gelene saydım bütün kış sıkıntıdan catladım hep uyudun herseye yogunum dedın gıt yanımdan dedım ayy nasıl agladıı sende hec kaybetme korkusu yokmu hep ben senden özür diliyom dedı bende sarıldı öptum uyuduk:38::38::38::38::38::38:
Ayy koptum :60: ne oluyorr bizleree:26::26:yaa bütün kış sıkıntıdan patladımmı dedin canım yaa
Uyy ağladımı herifinn yazık annem yaa.Neyseki barışmışsınız tatlı tatlı sarılıp uyumuşsunuz maşallah:nazar::16:
Sizinki kısa sürmüş valla bizim kavganın şiddeti 9.9 du:) neyse aman bir daha tartışmayalım evin tadı tuzu kalmıyor valla:1:

Bengisu bacım bu yumurtayı hiç yemedim hayatımda ve bütün tariflerin yumurtalı:27:

nasıl yaani yemedin hiç hayatında yaa :53::53: niyekinee :53::53::30::30::30: kız pastada börekte falandamı yemedin hiiç?
ha bu arada bak havuç kavurmasıda yapabilirsin kız çok güzel oluyoo 3-4 havucu rendeleyip sını yağda biraz tuz atıp yumuşayana kadar kavuruyosun sonra ezdiğin 2-3 diş sarımsağı ekliyon o çok başka bi tat veriyo sonrada normalde 1 tane falan yumurta kırıyom ben ama sen kırmazsın tabi onuda yapabilirsin bak
buarada közlenmiş biberleri sende unla yağda kızartmadan yapabilirsin canım öylede güzel oluyo :34: közleyip soyup büyükçe doğra üstüne gene sosunu dökersin tamammı :34:

kız yumurtasız ne tarifi verem ben sanaa :53: neysem patates patlıcan kabak biber doğra teker teker kızart bunları üstünede sarımsaklı yoğurtla sarımsaklı domates sosu dökebilirsin sonracııma sigara böreği veya her hangi bi patatesli olabilir kıymalı olabilir dediğim gibi sosis damates kaşarlı biberli ve baharatlı bi börek sarıp onuda kızartanilirsin çok güzel oluyo o kahvaltıya bak :34: kuzum bi tanede yumurta çeşidi yap sen yemesen bile misafirler yer yumurta salatası veya patatesli yumurtadan yapabilirsin meselaa ayrıcana sen niye yumurta yemiyon kız yenmeyecek şeymi yaa her türlüsünü severim ben :16:
Karışık kızartma yapıp üstüne sarımsaklı domates sosu dökebilirim sigara böreği yapacam
Sonracığüıma normal kahvaltılıklar dolgu poğaça yapacam bide simit bide tavada pizza yapacamm ohh daha ne olsunn kızz:9::56:

nasıl yaani yemedin hiç hayatında yaa :53::53: niyekinee :53::53::30::30::30: kız pastada börekte falandamı yemedin hiiç?
ha bu arada bak havuç kavurmasıda yapabilirsin kız çok güzel oluyoo 3-4 havucu rendeleyip sını yağda biraz tuz atıp yumuşayana kadar kavuruyosun sonra ezdiğin 2-3 diş sarımsağı ekliyon o çok başka bi tat veriyo sonrada normalde 1 tane falan yumurta kırıyom ben ama sen kırmazsın tabi onuda yapabilirsin bak
buarada közlenmiş biberleri sende unla yağda kızartmadan yapabilirsin canım öylede güzel oluyo :34: közleyip soyup büyükçe doğra üstüne gene sosunu dökersin tamammı :34:

Pastada yiyorum canım farkında olmuyorum çünkü
Aaa bak bu közlenmiş biber tarifni yapabilirim harika olur:56:

Ayy koptum :60: ne oluyorr bizleree:26::26:yaa bütün kış sıkıntıdan patladımmı dedin canım yaa
Uyy ağladımı herifinn yazık annem yaa.Neyseki barışmışsınız tatlı tatlı sarılıp uyumuşsunuz maşallah:nazar::16:
Sizinki kısa sürmüş valla bizim kavganın şiddeti 9.9 du:) neyse aman bir daha tartışmayalım evin tadı tuzu kalmıyor valla:1:

amanıın yazık olmuş beloşun kocasına ama hak etmiş bende bazen böyle bi patlıyom dolanıyo dötümde gönlümü almak için yapmadığı şirinlik sırnaşıklık kalmıyo aynen pas vermiyom ama bizimki bu kadar sürmüyo yaa kıyamıyom daha fazla barışıyok hemen :1: zaten bu aralar daha az uyuyo neysekii bana daha çok zaman ayırıyo akıllandımı ne :1:

Back
X