Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar nasılsınız...ben bu ay catlatma ignesi oldum ama cok umutsuzum offf kendimi temizlige verdim unutayım diye ama aklımdan cıkaramıyorum:31::31:

merhaba pelincim niye umutsuzsun kuzum ne olduki bak ne güzel çatlatma iğneni olmuşsun çalışmalarınızıda yapmışsınızdır şimdi umutla heyecanla ama kendini kaptırmadan bekleme zamanı inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmakla meşguldür şimdi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım inş bize kısmet olur cinsiyete baktırmak geçmişi okuyupta güleriz inş

amin canım yeşilin bebeği erkekmiş çok sevindim gerçi sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez inşallah bizde bebeklerimizin cinsiyetlerini burada yazar hamilelik sürecimizi paylaşırız

ben falliklerimi bekliom şekerim yoksa kan testi yaptırım diorum bu testlerde kesin olmayabiliomuş ay ne güsel teseelli ediorum ikimzide hehe kabullenmiorumda hala

kandırıyos kendımız kırmızlar gelmeden ınanmam gebe olmadıgıma :60:

belinaycım test orada kaldıysa büyük ihtimalle yanlış yaptın yada test bozuktur çünkü negatif olsa tek çizgi çok net çıkar zaten kanda baktırsana yada ezane yakınsa bi tane daha al yap hemen

abla nasıl yanlıs yaptım kı off ortada kaldı tek cızgı ya
bıda almak ıstemıyorum bunda pek uzulmedım bıda yaparda tek cıgıyı gorurusem üzülürum belkım gec yumurtlamısımdır belkım salak test bozukdur:57::57: sabah namazından sonra ok dua ettım ıcımde oyle bı sevınc varkı allahım degılsem bı engel cıkar umudum kesılsın kırmızılar gelsın dıyorum annem aryo ruya gordum hamılesın dıye test yaptım negetıf cıktı arkasndan kaynanam aradı elınde erkek cocuk esımle sevıyomusum cok tatlıymıs oglumu hıc ındırmıyomusum kucagımda bunlar bı işaretmi ki:14::14:

hehe inş kızz rüyalar çıkar bu ay değilse diğer aya kesin hamişsin aha imzamı attım

ayy agzından bal akıyo inş öyleyımdır tatlım ya inş sende gebesındır:49::nazar:

ben falliklerimi bekliom şekerim yoksa kan testi yaptırım diorum bu testlerde kesin olmayabiliomuş ay ne güsel teseelli ediorum ikimzide hehe kabullenmiorumda hala

belinaycım test orada kaldıysa büyük ihtimalle yanlış yaptın yada test bozuktur çünkü negatif olsa tek çizgi çok net çıkar zaten kanda baktırsana yada ezane yakınsa bi tane daha al yap hemen

bıda almak ıstemıyorum bunda pek uzulmedım bıda yaparda tek cıgıyı gorurusem üzülürum belkım gec yumurtlamısımdır belkım salak test bozukdur:57::57: sabah namazından sonra ok dua ettım ıcımde oyle bı sevınc varkı allahım degılsem bı engel cıkar umudum kesılsın kırmızılar gelsın dıyorum annem aryo ruya gordum hamılesın dıye test yaptım negetıf cıktı arkasndan kaynanam aradı elınde erkek cocuk esımle sevıyomusum cok tatlıymıs oglumu hıc ındırmıyomusum kucagımda bunlar bı işaretmi ki:14::14:

hehe inş kızz rüyalar çıkar bu ay değilse diğer aya kesin hamişsin aha imzamı attım

hemen çatlatıomuki umutsuzsun temizlikte yorma kendini nolur nolmaz
ben catlatma ignemi cuma günü oldum doktorum 3 gün calışma yapın dedi ama nedense bu aydan hic umudum yok olmıycakmış gibi geliyo bana catlatma ignesi olanların belirtileri başlamış bende hic bişey yok...
merhaba pelincim niye umutsuzsun kuzum ne olduki bak ne güzel çatlatma iğneni olmuşsun çalışmalarınızıda yapmışsınızdır şimdi umutla heyecanla ama kendini kaptırmadan bekleme zamanı inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmakla meşguldür şimdi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba saracım...ne biliyim canım ya her ay hüsran oluyo ya umutla bekliyoruz...bu ayda benım hic umudum yok cokda düşünüp stresede girmek istemıyorum ama elimde olmuyo işte...amin canım inş agzından bal damlıyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın...

canım belinayım test yanlıştır belki bitane daha al bence, bu seferde 2. çizgi çıkmazsa ilerleyen günlerde tekrarlarsın hemen çıkmayabilir tatlım üzülme baksana rüyalar bile çıkmış eninde sonunda inşallah Allahın izniyle hamile kalırız kuzum banada dua et :16::16::16::16::54:

merhaba cnmmm ok iyi geceler sana tatlı rüyalarr bende çıkıcam birasdan zatenn

yok cnmidrare sıkışıp gidiyorum karından bakıyo zaten kendi dr.ma gitmedim takip için burdaki dandirik bi dr.dewlet hastanesi nde baktırdım yani ...hatta en son gittiğimde kayıtçı kız dr.a dioki çok sık gelmiş bu hasta ne böle :47:sinir oldum gıcıkkk şeyy içimden başına gelirse görürsün ne olduğunu dedimmm...dr.da yumoş takibi yapıyoruz o yüzden die bilgilendirdi kızı.....
ters tarafıma gelseydi iyice bi haşlardım kızıda işte günümde diildimm...

yok cnm ben özel hastanede gittim ilk olarak bi kaçkez eşimede orda yaptırmıştım ....eşime küçük bi kap werdiler git işini hallet getir dediler ....gülüm bayaa bi zorlanmıştı kan ter içinde kalmıştıı doğal olarakk ...allahtan bişey çıkmadıı...
inşallahhh sende gerek kalmaz cnmm

hadiskooooo nbrsin cnmm

iim şekerim sen nasıslın

ayyy olurmu dersin öle bişey bende de ama ben okadar şanslı deilimdirkiii ayy belki yarın test alıp yaparım ....ayyy dün yolda gelirken hatta afedersiniz yediklerim ağzıma gelmişti hatta çok bişey yememiştimmm:44::44:hemen acaba mı dedimm :44:
ok tatlım yarın dertleşirizz:5: eminim cnm için temiz olmasa anlaşıp kaynaşamazdık zatenn :16:

karşılıklı o senin güselliğindendir iyiliğindendir sıcak kanlı oluşundan

canım belinayım test yanlıştır belki bitane daha al bence, bu seferde 2. çizgi çıkmazsa ilerleyen günlerde tekrarlarsın hemen çıkmayabilir tatlım üzülme baksana rüyalar bile çıkmış eninde sonunda inşallah Allahın izniyle hamile kalırız kuzum banada dua et :16::16::16::16::54:

bende kendimi bozuk dur diye kandıryorum:1::1::1::1:
test almayacagım tatlım gene tek cıgı olursa bu sefer üzülürüm eger gelmese kana gidecem birkac gün bekleyimde
ediyorum gtabı dua hepınıze tatlım inş topık adı degısır 2012 hamişleri diye :60::16:

yesıl canım ıns test sonucun temız cıkarr :16::16::16::16:
ohh erkek cocuk gelıyo kocısın nasıl sevınmıstır:16:
inşallah canım:16::16::16:
kocişim kız diyordu canım :1: ama sevindi tabiki :16:
inşallah seninde çoooook yakındır güzel haberlerini almakkk:16::16:
gözün aydın canım erkek yeğenimiz geliyo demkki yaşasın oleeeeeeeeyyyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sağol sara ablam :29:

olmamı tatlım meselaa biissürü yumurta çeşidim var karışık sebzeli yumurta olabilir soğanlı veya patatesli(kesinlikle tavsiye ederim) yumurta yapabilirsin cızlama yapabilirsin börekte güzel gider kahvaltıda mesela sigara böreği olabilir sosisli domatesli çok güzel bi börek biliyom onu yapabilirsin vs. sen iste önce nasıl bi tarif istiyon ona göre verem tariflerini :34:

meselaa bak 2-3 patatesi küp küp doğrayıp kızart yağını peçeteyle al sonra 3-4 yumurtayı tuzla azda pul biberle çırp patateslerin üstüne dök kalıp şeklinde pişir sonrada börek gibim keserek servis yap kız çok güzel oluyo bak

Sonracııma cızlama yapabilirsin 1 yumurta 2-3 kaşık un biraz kabartma tozu süt tuz iyice çırt akışkan bi kıvamda olcak ısıtılmış teflon tavaya 1 kaşık yağla kızdır sonra 1 kepçe falan dök yay ince bi şekilde arkalı önlü püşür çok güzel oluyo buda canım böle fos fos oluyo

sebzeli omletide soğan ve biberleri doğra onları biraz pişir sonra ince doğranmış mantarları ekle sonra küçük küçük sosis sucuk vs. doğra en sonda 2-3 yumurtayı rendelenmiş kaşar tuz ve pul biberle bi güzel çırp üstüne dök omletin ooh yemede yanında yat bişii oluyo yaani buda :34:

sonraa kırmızı biberleri közle soy büyük büyük doğra un yumurta ve tuz karışımına batır batır kızart hepsini sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt dök ve naneyle pul biberi yağda cızlat üstüne dök bukadar basit :34:

yeterli heralde bu kadarıda :1::1:

bende patetesli yumurtyı seviom pattes yumurta çok yakışıo birbirine her türlüsünü yaparım ikisinin birleşiminden

amin canım yeşilin bebeği erkekmiş çok sevindim gerçi sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez inşallah bizde bebeklerimizin cinsiyetlerini burada yazar hamilelik sürecimizi paylaşırız

hoşgeldin cnaım inş hepimizin duası bu dualrııımızı esirgemeyelim yeter olcak

innşallah tatlım sen içini ferah tut hamileliği at kenara bak başak öle yaptı aman çıkmıcak yine yaşım geçti diye diye bak ummadığı anca şimdi şokta :)

innşallah tatlım sen içini ferah tut hamileliği at kenara bak başak öle yaptı aman çıkmıcak yine yaşım geçti diye diye bak ummadığı anca şimdi şokta :)

ben catlatma ignemi cuma günü oldum doktorum 3 gün calışma yapın dedi ama nedense bu aydan hic umudum yok olmıycakmış gibi geliyo bana catlatma ignesi olanların belirtileri başlamış bende hic bişey yok...

merhaba saracım...ne biliyim canım ya her ay hüsran oluyo ya umutla bekliyoruz...bu ayda benım hic umudum yok cokda düşünüp stresede girmek istemıyorum ama elimde olmuyo işte...amin canım inş agzından bal damlıyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın...

cnım bekle herkesin bünyesi farklı belirtiler verio bekle sabır

Back
X