- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, nazemir, ketenhelva, regen+, mood, sara_28
kızlaarrrr gelin gelin hamişler topici olacak yakında topicin adı![]()
bende kaç gündür sallıyodum artık bugün yapmam lazım kaçarı yok
sağol canım iyiyim şu ütüyü bitirince dahada iyi olacam
ellerine sağlık canım menüde ne var
kırmızılar için hayırlısı diyelim
test yaptınmı
ahh cnm ya hiç tadamıcakmışım gibime geliyoooo
cnmm senindemi geciktiiiii hadi inşallahhh sende bu aya hamiş olarak dewam ediceksinnnn
hadiskoooooo cnmmm
belinayyycımmmmm sizler dende güzel hbrlerinizi bekliyorummmmm
bu ay 3 hamiş war demkki![]()
kizlar merhaba nasilsiniz bakalim??? kusura bakmayin ya pek ugrayamiyorum esimin istekleri bitmek bilmiyor maalesefsimdi de mutvaga gitcem.. yarin benim icin büyük gün
dün gece uyuyamadim zaten dogru dürüst adet oldum olucam diye, ama henüz gelen giden olmadi :26:
hadi inşallah peş peşe verin hamileyiz haberlerini
kizlar merhaba nasilsiniz bakalim??? kusura bakmayin ya pek ugrayamiyorum esimin istekleri bitmek bilmiyor maalesefsimdi de mutvaga gitcem.. yarin benim icin büyük gün
dün gece uyuyamadim zaten dogru dürüst adet oldum olucam diye, ama henüz gelen giden olmadi :26:
agzindan bal damliyor kiss... canim ketenhelvayi taniyorum ben zaten hamis hem de ikizsaglikcakla alsin kucagina insallah.. geri kalanlar icin de allah söyletti galiba
![]()
sırada sende varsın canım unutma
ütüyü bende hiç sevmem bugün çamaşır yıkadım yarın bende ütü yapacam oof ooooof
insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki anlatamam.. pespese diyelim ben hamisim, evet ben de, ben de, ben de..... dile kolay 14 ay oldu.. tamam arada korunmak zorunda oldugum zamanlar da oldu, esimle küsüp yumurtlamayi kacirdigim da.. ama gecti gitti zaman su gibiinsallah daha fazla beklemeyiz hic birimizzz
![]()
ayyyyyyyyyyinşallah yaaaaa
ben çok umutluyum kızlar bu ara arka arkaya gelecek güzel haberler
sara hayırlısı canım sendende bekliyoruz güzel haberleri
eşinde çok yormasın seni![]()
ben şu anda bekleyenler için demiştim benim daha 15 gün var inşallah sıraya girebilirim
sanada kolay gelsin
insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki anlatamam.. pespese diyelim ben hamisim, evet ben de, ben de, ben de..... dile kolay 14 ay oldu.. tamam arada korunmak zorunda oldugum zamanlar da oldu, esimle küsüp yumurtlamayi kacirdigim da.. ama gecti gitti zaman su gibiinsallah daha fazla beklemeyiz hic birimizzz
![]()
inşallah canım sağol eşim yormaz çok iyidir benim bitanem en basitinden mesela yemek yapmasam bile niye yapmadın demez
inşallah inşallah hamilesindir yarın testmi yapacaksın
173 ayla rekor bende ama![]()
onbeşgün varsa bu aralar yumurtlama günün o zaman
fazla yorma kendini
![]()
evet ama vajinal mantar var ve ben fitil kullanıyorum şu anda onun için biraz aksadı çalışmalar
173 aymı![]()
Allahımmmmmmm sen sabırlar ver yarabbim
dahada bekletme aminn