Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın yesilim nasılsın cnm ?napıyosun?![]()
günaydın canım napim işte ev işi falan makineye çamaşır attım bitmesini bekliyorum serecem şimdi sen napıyosun?
sağol cnm benim ewet çok şugar oldum kıssss kıskananlar çatlasınnnnnnnnnn yok tatlım benim arkadaşlarım öyle değiller beni çok severler hepsi bana cilveli asu derler ..............beğendiler çok güzel olmuşsun dediler ay şımarttılar beni yane anlıyacağın neyse ben geldim sabahın 8.30 unda sen yoksun uyuyonmu kıssssssssss?uykucu........hadi kalk huuuuuuuuuu hadiye hatun![]()
yok kız arkadaşa gittim misafirleri gelcekmiş yardıma gittim kek pasta çörek yaptım oturdum azıcıkta geldişm
Kızlar kimse yok mu ben tel giriyorum benim kırmızılar hala gelmediler :)
günaydınnnnnnnnnn kızlar nasılsınız ?gününüz güzel geçsin .mutlu günler herkese{SARACIM GÜNAYDIN TATLIM NASILSIN?}
![]()
günaydın kızlar herkese sımsıcak ve güzel haberlerle dolu bi gün diliyorum gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı kılınarak nasip olsun inşallah![]()
tüh bak kaçırdım seni çıkmışsın baktım vevap atmadın başka yerde geziyodum bende görmedim canım kusura bakma makaramda akıl alıyodum cuma kocişimin doğum günü ya acaba baş başamı kutlasak yoksa büşralar var 3 kişiler onlarımı çağırsam daha neşeli olurdu okey falan oynardık naapsamki acabaa kararsız kaldım :26:
hoşgeldin cnmm nerelerdesin nasılsınnn
ayyyyyyyyyyy inşallah hiç gelmezlerrrrrrrrrrr![]()
cnm bence başbaşa kutlayınnnn bildiğin bütün güzel yemekleri pastaları yap sonra kendini süsle wee sabahlar olmasınn
hoşgeldin cnmm nerelerdesin nasılsınnn
bu aralar mutlu görüyorum seni maşallahhh
hşgeldin cnmmm nasılsınnn...
hadisko,belinay we sara ablaaaaa sizlerden nbrrrr![]()
Ay kim hamileeee![]()
Yok canım ya öylesine işte:)
Hastaneden geldim bende
Enfeksiyton mantar bide kist varmış![]()
Yok canım ya öylesine işte:)
Hastaneden geldim bende
Enfeksiyton mantar bide kist varmış![]()