Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gel canim gel, rus pastasi yaptim ikram ederim sana, birer de cay koyariz ooohhhh mis...

iyilik güzellik canim seni sormali??? ben halen bekliyorum kirmizilari gelirler mi gelmezler mi bilemiyorum :50: agrilarim geliyor arada ama.. bakalim hayirlisi cok kaptirmayayim kendimi :20::20::20:

rus pastası ne kız:1::1: salatasını bılyomda :60:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.

iyiyz canım sen nasılsın:16:

belinaycım bak ben çoğu yerlerde tecrübe kişlerden okudum diolarki idrarda çıktı kanda çıkmadı doktor bile şaşırdı dio kanda çıkması için biraz daha bekle dinle kız azıcık sözümü bende meraktan çatlıom zaten

ayy canım hiç umudumu yitırmek istemıyorum cok umutluyum inş bekleyıp tekrar yenıleyecegım:31:

Mili milion mili milion mili mili mil milionn dşye yabancı bi şarkı çıkmış o dolandı sabahtan beri dilime:9:

Belinaysu bacım belirtiler var mı göğüslerinde hassasiyet sık idrara çıkma şeffaf renkte akıntı uyku hali anlat hele gııı:31:

rus pastası ne kız:1::1: salatasını bılyomda :60:

iyiyz canım sen nasılsın:16:

ayy canım hiç umudumu yitırmek istemıyorum cok umutluyum inş bekleyıp tekrar yenıleyecegım:31:

valla canim ben de bi rus arkidesten ögrendim.. burda rus marketi var, orda satilan bi tür sos var karamelli onu aliyorsun, margarinle karistiriyorsun, milyöf hamurunun büyükleri var böyle yarim tepsi kadar 4 tane de ondan.. önce teker teker onlar pisiyor firinda, sonra kat hamur bi kat krema güzel olyuor yani.. tahminimce pudingle de güzel olur :56::56::56::56:

kızlar ben geldim geçmiş baya geçmiş yani oku oku bitmedi bigün açmadım maşalah kızlar durumumu da kimde merak etmemiş moodla sevinç haricinde kimse merak etmemiş siz etmediniz ben anlatım inş bombayı patlatıcam belinaysu ve reg lisi geçen gacılarla

bugün çok yorgun hissediorum ayaklarımın altı yanıo sanki kapalı ayakkabıda kalmış yürüyüş yapmışımda yorulmuşum gbi adet ağrılarım yine başladı gelen yuk bel ağrım çok ve gözleirm yanıo komşuda oturamadı ayakta uyucaktım nerdeyse çok yorgunum çok ve bilmiorum ama önemli değişikliğim şu karın altı şiş gibi dolgun dolgun adet olamadım diemi yah iki akşamdırda baş ağrım nnüksetti

Belinaysu bacım belirtiler var mı göğüslerinde hassasiyet sık idrara çıkma şeffaf renkte akıntı uyku hali anlat hele gııı:31:

İyiyim yavrim çok şükür valla bugün doktora gittim bende
Sen nasılsın öoralin nasıl?_:16:

Niye susuyorsunuz yahu konuşunsanızaaa:32:

canım akadasa yazıyodum faceden kusura bakma belırtım sık idrara cıkma baskada yok ya yada anlamıyomm negatıf cıktı hala inanmıyorum bıde sag kası agrıyoo

annem sankım gecmıste gordum de hızlı hızlı baktım neyın var

Anam noliyiii ya ben bu topiğe gelmem uğurlu oldu galiba:)
Hamile bağğyaan sayısında artış var maşallah:nazar:
Sıra Bengisu da hadi bakalım sonra nazemir de sonrada Regende:)
Sonra mood da sonrada sewinçte ee en sonda bendee bu gdişlee:31::49:

kız beni nie unuttun

hadi bakalimmm :1::1::1::1: ya su siranin basina bengisuyla beni alsana... malum bengisuyunki gecti benimki de bugün, hani eger bebis varsa zaten hamisizdir gerilere kalmayalim diye seeeeyediyorum :9::9::9::9: saka bi kenara insallah yaaaa :16::16::16::16::16:

canım akadasa yazıyodum faceden kusura bakma belırtım sık idrara cıkma baskada yok ya yada anlamıyomm negatıf cıktı hala inanmıyorum bıde sag kası agrıyoo

annem sankım gecmıste gordum de hızlı hızlı baktım neyın var

Ay Hadi bakalım inşallah gebesindir leee
Hayırlıysa hakkınızda tabi.Kız diyordum ya hani
Kasıklarım ağrıyo diye cesaretimi topladım gittim valla doktora
Enfeksiyon mantar bide kist çıktı
Çok şükür kötü bir şey çıkmadı:31:

hadi bakalimmm :1::1::1::1: ya su siranin basina bengisuyla beni alsana... malum bengisuyunki gecti benimki de bugün, hani eger bebis varsa zaten hamisizdir gerilere kalmayalim diye seeeeyediyorum :9::9::9::9: saka bi kenara insallah yaaaa :16::16::16::16::16:

Kız seninde mi günün geçtii:53::53::53::52::52:
Anam hakkaten noliyiiii ya maşallahhh:nazar::nazar::emir_bebek::49:
Yoookk sıralama bu değişmezzz:27:

ama belinaysunun ismi geçti hıh küsüm işte sen benim hamiş olmamı istemiomusun :)

Kız iyi bakk o bengisu Allah seni ne etmesin emiiii
Tövbee olur mu öyle şey Allah isteyen herkese versin canımmm
Ben dua ederken bile ilk başkalarına sonra kendime
Nasıl istemem hamile olmanı Allah korusunn:14:

Back
X