Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar Merhaba,
Siteye daha yeni uye oldum yani yazmak icin cok acemiyim ama aylardir sayfalarca okudum okudum.Hem guldum hem agladim...Simdi artik paylasmak istiyorum cunku tek basima ustesinden gelemiyorum..Benim gibi seyler yasamis olan,ama atlatip bebeklerini kucaklarina alanlarin seslerini duyup yine umutlanabilmek,gercekten neseyle umutla beklemek istiyorum!!Nesenizi bana da gecirin nolur..
Once hikayemi anlatayim tabiki,.2010yilinin Aralik ayinda evlendim.2011 ylinin haziran ayinda dugun yaptik.Dugunun ertesi gununden itibaren calismalar basladi ve 3 ay gecmeden eylul ayinda hamile kaldim.bir ay sonra doktorum bebegimin kalbinin durdugunu soyledi.buyumemisde onceki baktigimdan beri dedi.ama ne olur ne olmaz bir hafta sonra yine bakalim dedi.kabus gibi bir hafta gecirdim..Ve sonuc olarak bebegim daha yasamaya baslamadan olmustu.yikildim.ama cocugumuz olmuyor degildi,bir iki ay sonra yine olur dedim toparlamaya calistim.hemen ertesi gun kurtaj oldum.bir hafta sonra normal kontrole gittigim zaman,doktor konusmamiz gerektigini soyledi..kurtajda cikan parcalari univrsite labaratuvarinda incelettiklerini ve ters gidenbirseyler oldugunu anlatmaya calisti.Soyledigi hicbirseyi anlamadim.Sadece kulaklarimda bu bir hastalik,tehlikeli,takip edicez ve bir dahaki hamilelik icin BIR SENE beklememiz gerekebilir,sozleri oldu..Ikinci kez ve kalkamamak uzere yikildim.Eve geldim.Doktorun kagida yazip elime tutusturdugu hastaligi netten arastirdim.Mol gebelikmis.Benimki kisimsalmis.Adam bana Japonca anlatmaya calisiyordu ve ben nette Turkcesini bile anlayamamistim.(Japonyada yasiyorum)Bebegin kesesinde anormal hucreler varmis ve bunlar kan yoluyla akcigere falan gidip kanser yapabilirmis.Bunun icin en az 6 ay takip edilmem gerekiyormus.Bu da hamile kalinca kanda cikan hcg hormonu ile anlasildigindan hamile kalmam yasakmis..Ilk zanalar her hafta sonra yavas yavas azaltarak tum kontollerime gittim.O arada is yerinde ayni donem hamile kaldigimiz arkadasimin karni buyudu buyudu kocaman oldu.Daha sonra ayni ofisin icinden 3 kisi daha hamile kaldi.Simdi onlarin da karni buyuyor.Benimse icimdeki aci ..Neyseki hersey yolunda gitti ve gecen ay tam adetimden bir gun once doktor,artik kontrollerin sona erdigini ve bir dahakine hamile kalinca randevu almami soyledi.Aglayarak ciktim hastaneden.Bu sefer sevincten..Sonra calismalar basladi.Heves sevincle!!Sonra adetim oncesi kasilmalar kramplar,iki gun suren hafif pembe akintilar.Ve ben kendimi nasil hamile hissediyorum anlatamam..Butun sayfalari okudum bununla ilgili.Adetimde gecikmis sayilmaz ama herzamankinden bir iki gun gec sanki..kesin eminim artik.Sadece bu sabah kalkip bir test yapmaya kalmis is.Cikacagina da eminim.Oncekinde adetim dogru duzgun gecikmeden anlamistim ve testte de cikmisti.mutlu huzurlu bir uyku.Sonra sabah karin agrisi..regl kanamasi..ve yine yikilma..biliyorum dunyanin sonu degil,biliyorum benim cocugum olmuyor da degil..ama bir ay daha bile bekleyecek gucum kalmadi.bir kere olup da aylarca olmayanlarda var.bir de 1000de bir kadinin basina gelen olay gelip beni bulmus,ya yine aynisi olursa korkusu var..onumuzdeki hafta is icin 12 gunlugune yurt disindayim.ayin yarisi yokum ki ne zaman cocuk yapacagiz.bir ay da ordan.artik bekleyemiyorum.her ay adet gunum yaklasinca saatleri saymak istemiyorum.Nolur bana da ogretin neseli neseli beklemeyi..O kadar ihtiyacim var ki buna..Derdimi anlatsam anlayacak insan yok..Ama eminiki burada var.nerdesiniz??

canım öncelikle hoşgeldin geçmiş olsun ve cuman hayıırlı olsun burdaki herkesin derdi ortak ama problemleri farklı herşey allahtan ve ümidi kesmek nie biz kesmioruz dioruzki gelecek ay inş hayırlısını dilioruz ve burda stres atıoruz bayada becerioruz bu işi kafa dağıtmak maksat yeri gelio gülüoruz dertelşioruz ağlıoruz bende eski sayılmam 2 haftalığım burda ama inan buraki insanlar okdar iilerki herkes bi karşılık beklemeden birbirine dua edio çaresizlerin çaresi rabbim seninde bizimde yüzümüze baksın ümidini kestiğin an bebeği uunut ben imkansız bi hamilelik olasılığım olduğunu doktordan duydum ona rağmen çatır çatır doğurcam çünkü bunu allahtna başka kimse bilemez o ol dediği vakit olur

kızlar kimse yokmu bugün hayırdır noldu nedne kimse gelmio artık hepiniz hamişmi kaldınız yoksa:)

ay iiim canıım sen nasılsın kimsecikler yok hayırdır bi yerde saklanıolarmı napıolar canım sıkıldı kızz bekliorum hala çıkarmı kanda 3 gün geçti

az nce bi korktum geldiler sandım kırmızıları namaz kılıodum tuhaf oldum halbuki terlemişim sıcaklar geldi adanaya

ay iiim canıım sen nasılsın kimsecikler yok hayırdır bi yerde saklanıolarmı napıolar canım sıkıldı kızz bekliorum hala çıkarmı kanda 3 gün geçti

ayyy bilmemki cnm dün gecede kimseikler yoktuu :26:
hadi inşallahhh bebişin seninledirr cnmm
büyük ihtimalle çıkar cnm bi test yap bakalım bi ama üzülmedenn ok :16:

mood snin kırmızılar gelmişti dimi

geldi ama çok tuhaftı bi değişiklik wardı...:26:
bende geçen gün test yaptım ama ölesine eczaneye gitmiştim almadan duramadım :27:yaptım ama c t nin tam ortasında çıktı tek çizgi tabii ..belinayınkide öle olmuş ya ...ne bilimmm ağzımın tadı kaç gündür yok bi tuhaff :50:

geldi ama çok tuhaftı bi değişiklik wardı...:26:
bende geçen gün test yaptım ama ölesine eczaneye gitmiştim almadan duramadım :27:yaptım ama c t nin tam ortasında çıktı tek çizgi tabii ..belinayınkide öle olmuş ya ...ne bilimmm ağzımın tadı kaç gündür yok bi tuhaff :50:

olu olur canım bekle belki şimdi tutunuodur bidahakine hamişsindir sanamı yazmıştım hatırlamıorum okadar yazıorumki cvp 1 gün girmeyinc e babaannem gibi unutuorum :)hayırlısı cnaım beklioruz asker yolu gözlemek gibi bişi kız bu

cnm ya bide reglimden bu yana sağ kasığımda batmalar war hala dewam ediyo anlam weremedimm:26:sence nedendir acaba???

sara abla nasılsın hşgldinn:3:

ayyy bilmemki cnm dün gecede kimseikler yoktuu :26:
hadi inşallahhh bebişin seninledirr cnmm
büyük ihtimalle çıkar cnm bi test yap bakalım bi ama üzülmedenn ok :16:

benden çok eşim üzülür eminim bende üzülürüm ama nedense hep pozitif düşünüorum hiç aklıma yok karnımda bişi demiorum analık içi güdümmü dürtüodur nedir hep bişi içimde kıpır kıpır bakalım

cnm ya bide reglimden bu yana sağ kasığımda batmalar war hala dewam ediyo anlam weremedimm:26:sence nedendir acaba???

sara abla nasılsın hşgldinn:3:

bilmemki eğerhamiş kaldımı söleyebilsem netleşse dicem sende hamişsin bende o kasık ağrısı çok batmalar bi gaz sancısı girioki sormaa ay kız 4 ledik sanırm

olu olur canım bekle belki şimdi tutunuodur bidahakine hamişsindir sanamı yazmıştım hatırlamıorum okadar yazıorumki cvp 1 gün girmeyinc e babaannem gibi unutuorum :)hayırlısı cnaım beklioruz asker yolu gözlemek gibi bişi kız bu

kızz aynen gülüm bende çookk unutkanım yaa nineler gibi :ssz:
inşallahh öle olur çok yoruldum :43:
kızz gülüm asker yolu bile zamanı belli bu daha kötüü zamanı sadece allah biliyooo rabbim tez zamanda göndersin bebişlerimiziii...

günüm wardı bugün oraya gittim bi arkdaşım war 6 aylık hamile ilk denemesinde olduu hamiş kaldı ...erkek olucakmışşş ....geçen dr.a gitmiş kızmış dr.buna bune çok kilo almışsın die rejim yap dikkat et demiş iki gözü iki çeşme ağlıyo çok kilo almışım die....ayy dedim ne ağlıyorsun herşey bebişin için boşwer doğumdan sonra zayıflarsın dedimm...

yok gülümm bizim gibi yaşamayanlar bebişini 4 gözle beklemeyenler kıymetini pek bilmiyo sanırımm ....
bi arkadaşım daha war oda 40 yaşında ama bebiş yok 6 defa tüp denemişler olmamışş :5: ya bende öle olursamm:14:

kızz gülüm asker yolu bile zamanı belli bu daha kötüü zamanı sadece allah biliyooo rabbim tez zamanda göndersin bebişlerimiziii...

günüm wardı bugün oraya gittim bi arkdaşım war 6 aylık hamile ilk denemesinde olduu hamiş kaldı ...erkek olucakmışşş ....geçen dr.a gitmiş kızmış dr.buna bune çok kilo almışsın die rejim yap dikkat et demiş iki gözü iki çeşme ağlıyo çok kilo almışım die....ayy dedim ne ağlıyorsun herşey bebişin için boşwer doğumdan sonra zayıflarsın dedimm...

yok gülümm bizim gibi yaşamayanlar bebişini 4 gözle beklemeyenler kıymetini pek bilmiyo sanırımm ....
bi arkadaşım daha war oda 40 yaşında ama bebiş yok 6 defa tüp denemişler olmamışş :5: ya bende öle olursamm:14:

iii düşün iii olsun allah korusun kız benim babaannem amcamı 50 küsür yaşında doğurmuş abimle aynı yaşta amcam :)veren rabbim errgeç vrecektir ama bize tez versin

rabbim biz değrini bilcemiz için vericek gönlün ferah tut inanmaktan vazgeçme

bilmemki eğerhamiş kaldımı söleyebilsem netleşse dicem sende hamişsin bende o kasık ağrısı çok batmalar bi gaz sancısı girioki sormaa ay kız 4 ledik sanırm

ayyy ne süpriz olur ama süper olurrrrr ....geçen rüyamda dr.a gidiyorum ölesine bi bakıyo aaa dio burda bebiş warrr şok oluyorummm ayy negüzel bi rüyaydııı :16:

ayyy ne süpriz olur ama süper olurrrrr ....geçen rüyamda dr.a gidiyorum ölesine bi bakıyo aaa dio burda bebiş warrr şok oluyorummm ayy negüzel bi rüyaydııı :16:

rabbim gerçeğiylede sevindirsin bak rüyası bile güsel ama rüyalarda kalmasın kucakalrımızı boş bırakmıcak ben eminim istemekten dua etmekten vazgeçme

Back
X