- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
doğru kocan haklı benimde bozuluyorhahhahaahha ay çok komikti yaaa.. o yazıyı okuduğum gün kahkalarla gülmüştümmm
artık almamana çok sevindim.. hamile kaldığın için mi bahane ettin tatlım yoksa başka bir yöntem mi buldun kurtulmak için daha önceden? ben olaylardan biraz uzak kaldım anlat valla merak ettim
sizle sürekli takılamıyorum çünkü iş yoğunluğundan fazla giremiyorum kk ya.. sonra beni listeye alırsınız sonra da giremem kızarsınız atarsınız süründürürsünüz :))) bir de eşim de kızıyor kk da takılmama psikolojim bozuluyormuşzaten 1 aydır da yoktum başka şehirdeydim.. ama fırsat buldukça gelirim kızlar çok tatlısınızzz
![]()

valla beebğim listeye eklenipte başka topiklerde fink atarsan atarız . ama sen kkya her girdiğinde bize de bi ce dersen bişi olmaz:13:keşkem gelebilsen
kız ayrı evime çıktım ya her dakka kaynanayı görmüyom artık. bide hamiş oldum ya ipi ağzıma alınca midem bulanıyomş güyaaaaaaaa

senden de bööle bi intihar yöntemi beklenirdiyaa ama akılsız muamelesi etmeyin yaaa
ben bu kadar az tuz miktarının etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası..
neyse ucuz atlattım valla artık yemek tuzuma bile dikkat ederim
bnecede başıma muhafız dikilmeli benimm
dur demesi içinn
evet sen beni boşladınn bende intiharın eşiğine geldim tuzla intihar edicektimmm
allahım hepimize nasip etsinn
bekliyorum o resimlerideeee
allahım bizede nasip eyle ya rabbim tekrardan bebeğimi içimde hssetmeyiiiii
allahım sağlıkla tamamına erdirsin kankammmm

merak etnme koca totosun ama yaşın çok genç annem dua ediyorum sana inşallah tezz vakitte gelicek bebişinnnn
saftirikmesaj tekrarı...............................