Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hahhahaahha ay çok komikti yaaa.. o yazıyı okuduğum gün kahkalarla gülmüştümmm:9::9:
artık almamana çok sevindim.. hamile kaldığın için mi bahane ettin tatlım yoksa başka bir yöntem mi buldun kurtulmak için daha önceden? ben olaylardan biraz uzak kaldım anlat valla merak ettim:6:

sizle sürekli takılamıyorum çünkü iş yoğunluğundan fazla giremiyorum kk ya.. sonra beni listeye alırsınız sonra da giremem kızarsınız atarsınız süründürürsünüz :))) bir de eşim de kızıyor kk da takılmama psikolojim bozuluyormuş :53::53: zaten 1 aydır da yoktum başka şehirdeydim.. ama fırsat buldukça gelirim kızlar çok tatlısınızzz:16::16:
doğru kocan haklı benimde bozuluyor:9: çok yaklaşma bize:45:

valla beebğim listeye eklenipte başka topiklerde fink atarsan atarız . ama sen kkya her girdiğinde bize de bi ce dersen bişi olmaz:13:keşkem gelebilsen

kız ayrı evime çıktım ya her dakka kaynanayı görmüyom artık. bide hamiş oldum ya ipi ağzıma alınca midem bulanıyomş güyaaaaaaaa:35::35:

yaa ama akılsız muamelesi etmeyin yaaa:27:
ben bu kadar az tuz miktarının etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası..
neyse ucuz atlattım valla artık yemek tuzuma bile dikkat ederim
bnecede başıma muhafız dikilmeli benimm:47:
dur demesi içinn

evet sen beni boşladınn bende intiharın eşiğine geldim tuzla intihar edicektimmm:60:
allahım hepimize nasip etsinn

bekliyorum o resimlerideeee

allahım bizede nasip eyle ya rabbim tekrardan bebeğimi içimde hssetmeyiiiii
allahım sağlıkla tamamına erdirsin kankammmm
senden de bööle bi intihar yöntemi beklenirdi:25::25:deli karı

merak etnme koca totosun ama yaşın çok genç annem dua ediyorum sana inşallah tezz vakitte gelicek bebişinnnn
mesaj tekrarı...............................
saftirik:63:

evet canım malasef kira kayınbabamgilin bi gecekondusu var yıkılıp bina yapılacak işte orda ev düşecek bize ama gel gelelim hala bi yıkılamadı bakalım bişiyler yapacaz artıkın.

inşallah hayırlısı ile olu tatalım . sonuçta ümidiniz var ne üzel dimi

:5::5: off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış :5::5:
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil :5::5:

hayırlsıı olsun canım saracım cnaım benim hiç üzülme sen daha başındasın tedavinin bidahakinde tutacaktır

bende bu listeye katılmak istiyorum ne yapmam gerek aranıza katılmak için gızllar

önce beni görmen lasım başak hakkında bilgi alman lasım benden onay geçicek:))))hahayt başakkkkkk bi kurban daha geldi kıs ahahah

başakcım evinin resimlerini gördüm çok güzel bir ev allah eşin ve bebeğinle birlikte ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda çok güzel bir salon takımıda alırsın :34:

başakcım ip olayı ne olaki ne
çok uğraştırma beni,geçmişe dalamıyom,zaten kocam bebişin odayı boyuyo,burnum kırıldı boya kokusuna,her an kalkabilirim pc başından:55:

çok uğraştırma beni,geçmişe dalamıyom,zaten kocam bebişin odayı boyuyo,burnum kırıldı boya kokusuna,her an kalkabilirim pc başından:55:

başakcım evinin resimlerini gördüm çok güzel bir ev allah eşin ve bebeğinle birlikte ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda çok güzel bir salon takımıda alırsın :34:
canım sağol Rabbim seennde gönlüne göre versin. o salondaki börülcemin koltukları biliyomuydun sen:1::1:

halılar felan onların idarelik kullancam. napalım:31:
ben sevincccc in arkadaşıyım baktım mumbar neym yazmış canım çekti bende yazam dedim :56::56::1::9:

:9::9::9::9:hoşuma kaçtın:23::23:

bende gördüm bennn ççok güsel olmuş canım inşallah koca totonu sığdırabilirsin kız sevinç resmini görmüş nerde ben göremedim

benm bi konum var kaynanmın pala bıyıkları diye oraya bi bak:10:duvarlar ne renk beşik geldimiiiiiii
kızlar benide alın o listeye kızlar canlar güller çiçekler melekler :)

bilgilerini ver kuzum

bende gördüm bennn ççok güsel olmuş canım inşallah koca totonu sığdırabilirsin kız sevinç resmini görmüş nerde ben göremedim

mutfakta bi saat varya onun içinde. sevinçte faltaşı gibi göz var hemende görmüş:30:

başakcım kendine ait ayrı evin varya eşya falan boş hepsi inşallah daha iyileri senin olur şimdi çıkmam lazım kocam geldi iyi geceler

Back
X