Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN nasılsınız güzel hatunlar?hepinize selamlarrrr:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:[SARACIM nasılsın?]:34::34::34:

herkese günaydınnnn:16::16::16::16::16::16::16: nasılsınız canlarım ???
ben dün dra gittim kızlar detaylı ve renkli ultrason için oğluşum iyiymiş Allaha çok şükür :nazar::16: benden haberler böyle sizler naptınız???

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn:16::16::16::16::16::16::16: nasılsınız canlarım ???
ben dün dra gittim kızlar detaylı ve renkli ultrason için oğluşum iyiymiş Allaha çok şükür :nazar::16: benden haberler böyle sizler naptınız???

günaydın cnm nasılsın?oh maşallah oğluşun iyimiş çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlısıyla inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

günaydın cnm nasılsın?oh maşallah oğluşun iyimiş çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlısıyla inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

günaydın sultanım :) iyiyim sen nasılsın bebiş kaç haftalık oldu? aminn canım herkese nasip etsin rabbim :16::16:

iyiyiz cnm ikimizde maşallah.bebiş 11 haftalık oldu tatlım büyüyoruz işte yavaş yavaş.:nazar::emir_bebek:

maşallah canım sizede:nazar::nazar::nazar: dra ne zaman gidiyosun 12 haftalık falan cinsiyet tahmininde de bulunur :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım:16:

maşallah canım sizede:nazar::nazar::nazar: dra ne zaman gidiyosun 12 haftalık falan cinsiyet tahmininde de bulunur :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım:16:

sağol cnmcm dktra ayın 25 inde gidicem ikili tarama olacak daha 3 hafta var o zaman 14 haftalık olacak bakalım kısmet sağlıkla gelsin inşiallahhhh amin hepimize cnm:nazar::nazar::nazar:

günaydın fıstıklar nasılsıınız keyifler iyimi:) aman ben işten çıkışta eve gittim bi uyumuşum sormayın kociş uyandırdı beni ahahahhaa:52: bugünde toktora gitcez daha 5 haftalık keseyi görürken kalp atışlarınıda inşallah görürüz dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır:emir_bebek::nazar::34::18:

iyiyim bitanem sen nasılsın maşallah ne çabuk 11 haftalık oldu:nazar:başkasının hamileliği daha hızlı ilerliyo gibi geliyo insana.:23:

iyiyiz cnm ikimizde maşallah olduk işte kıs ewwet cnm aynen öyle karşıdan öyle geliyo ama yavaş aslında ,işte hayırlısı cnm

sağol cnmcm dktra ayın 25 inde gidicem ikili tarama olacak daha 3 hafta var o zaman 14 haftalık olacak bakalım kısmet sağlıkla gelsin inşiallahhhh amin hepimize cnm:nazar::nazar::nazar:

aa bende 25 de gidecem nst ye koyarlarmı acaba 8 ayı doldurmuş olacam ALLAHIN izniyle

günaydın fıstıklar nasılsıınız keyifler iyimi:) aman ben işten çıkışta eve gittim bi uyumuşum sormayın kociş uyandırdı beni ahahahhaa:52: bugünde toktora gitcez daha 5 haftalık keseyi görürken kalp atışlarınıda inşallah görürüz dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır:emir_bebek::nazar::34::18:

iyiyiz cnm sen nasılsın?nasıl gidiyo?duyarsın cnm merak etme çok güsel bi duygu onun pıt pıt minicik kalbinin atışı allah herkese nasip etsin sende duyacaksın bak görürsün:emir_bebek:

ayyyyyyyy yerim ben o mercimegi evet canım bende ilk zamanlar çok uyuyodum bugünlerin kıymetini bil şidi uyuyamıyorum.

aa bende 25 de gidecem nst ye koyarlarmı acaba 8 ayı doldurmuş olacam ALLAHIN izniyle

hadi ya ayın 25 i aynı zamanda ama farklıyız benimki daha minicik olsun dimi bizde büyücez inşallah AMİNNNNNNNNNNNN cnm sen 9 a gircen rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

seninde az kaldı canım, neler neler almışsındır bebişine sağlıklı doğsunda inşallah:emir_bebek::nazar: bizim nasıl geçcek günler hiç zaman geçmiyor inanki:6::54::nazar:
fazla bişi alamdım canım sadece hastane çıkışı aldım. günler hızlı geçiyo canım.

hadi ya ayın 25 i aynı zamanda ama farklıyız benimki daha minicik olsun dimi bizde büyücez inşallah AMİNNNNNNNNNNNN cnm sen 9 a gircen rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

saol canım herkesinki sağlıkla büyüsün.

Back
X