Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnnnnasılsınız canlarım ???
ben dün dra gittim kızlar detaylı ve renkli ultrason için oğluşum iyiymiş Allaha çok şükürbenden haberler böyle sizler naptınız???
günaydın cnm nasılsın?oh maşallah oğluşun iyimiş çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlısıyla inşallah![]()
günaydın sultanım :) iyiyim sen nasılsın bebiş kaç haftalık oldu? aminn canım herkese nasip etsin rabbim![]()
iyiyiz cnm ikimizde maşallah.bebiş 11 haftalık oldu tatlım büyüyoruz işte yavaş yavaş.![]()
merhabalarrrrrrrrrr herkeseeeeeeeee güzel hamişlerrrrrr![]()
maşallah canım sizededra ne zaman gidiyosun 12 haftalık falan cinsiyet tahmininde de bulunur :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım
![]()
iyiyim bitanem sen nasılsın maşallah ne çabuk 11 haftalık oldubaşkasının hamileliği daha hızlı ilerliyo gibi geliyo insana.
![]()
sağol cnmcm dktra ayın 25 inde gidicem ikili tarama olacak daha 3 hafta var o zaman 14 haftalık olacak bakalım kısmet sağlıkla gelsin inşiallahhhh amin hepimize cnm![]()
günaydın fıstıklar nasılsıınız keyifler iyimi:) aman ben işten çıkışta eve gittim bi uyumuşum sormayın kociş uyandırdı beni ahahahhaabugünde toktora gitcez daha 5 haftalık keseyi görürken kalp atışlarınıda inşallah görürüz dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır
:18:
günaydın fıstıklar nasılsıınız keyifler iyimi:) aman ben işten çıkışta eve gittim bi uyumuşum sormayın kociş uyandırdı beni ahahahhaabugünde toktora gitcez daha 5 haftalık keseyi görürken kalp atışlarınıda inşallah görürüz dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır
:18:
aa bende 25 de gidecem nst ye koyarlarmı acaba 8 ayı doldurmuş olacam ALLAHIN izniyle
aa bende 25 de gidecem nst ye koyarlarmı acaba 8 ayı doldurmuş olacam ALLAHIN izniyle
fazla bişi alamdım canım sadece hastane çıkışı aldım. günler hızlı geçiyo canım.seninde az kaldı canım, neler neler almışsındır bebişine sağlıklı doğsunda inşallahbizim nasıl geçcek günler hiç zaman geçmiyor inanki
![]()
hadi ya ayın 25 i aynı zamanda ama farklıyız benimki daha minicik olsun dimi bizde büyücez inşallah AMİNNNNNNNNNNNN cnm sen 9 a gircen rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin![]()