Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar napıyorsunuz bakem :10::10: valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım :21::21: işten fırsat buldukça gelecem karılar :10::10::10:

:19::19::19:

sen burdaki karılara pismi demek istedin:53:kaçncı katta oturuyn

valla açık açık pasaklı dedi

heeee daha temizliğe başlamayan karılar var herhalde bayramı bekliiiler :1::1: ikisini bir edecekler :1::1::1:
canım:10::10::10::10:

:33::33::33:

nazocum bide fişleri prizden devamlı olarak çekik olması gerekiyomuş

azda olsa elektürük harcıyormuş prize takılı:53:

bak ben napıyorum: akşam 22den sonra çaamşır bulaşık ütü işlerii hallediyorm. zaten sabah6ya kadar devam.

sabah kaltıktan sonra 17ye kadar ufak işler süpürge falan...

17den sonra elektürükle ilişkimi elmden geldiğince kesmeye çalışıyorm.

herkes uyabilse eliinden geldiğince acayip tasarruf our.malum elektirikte tükenebilir bir enerji kaynağıdır:43::43:

biden sonraki nesle elektirik bırakmıycaz.

tembel deli karı işten çıksan enerji yuvasına döncen sana işten çık diyorummmmmm:36::36:

sıcaktan olabiliyo tatlım sıcaklar bastırdı

senin adam sana takmış:1:gerçi benmkide ööle bişi söölemeye korkuyom. kk dan mı öğreniyon dicek diye:31::31: napalım bizimde eğlence kaynağımız bu:24::24:

tatlım güzl dilklerin için sağol sennlede arkideş olalmda bak evime. Allah daha güzellerini san versnnnnn

çok haklısın tatlım yazdıklarını okurken duygulandm:43::43:

aslında bende raahtsz olurum borca batmşken en güzel şeyleri kullanmaktan dolayı. yavaş yavaş olsun hyaırlısı iile olsn.

ve kimi insanlar yemeye ekmek bulamazken benm şu an o kadar çok şeyim varki. fazlası oldukça ruhen rahatsızlık duyuyrm . telaşa gerk yok

sağol kuzum:38:

ben kullanmadığım fişleri hemen çekerim tv makinaların fişlerini ne zaman kullanacaksam o zaman takarım birtek buzdalabının ve şarjlı süpürgeninki takılıdır sürekli
dediğin gibi gelecek nesillere elektirik kalmayacak bencilce kullandığımız elektrikler yüzünden:31:

ayy ev hatunluğu kkousunda biras tecrübesizizm demek renkli olunca kosla konuyor:14::14: benm hiç haberim yok kosladan:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

karılar kapı tarafında yatar atasözünü ilk benden duydun cnm. kocamda adamlar kapı tarafında yatar bi sorun olursa rahat koşmak için:10:dedi

of kafam karştı:44::44:

off maşallah ne temzlik beeee bi ara sana gelekte ortalığı kirletek:119::119::119::119:

gözün aydn cnmmmmmm daha net görmüşsündür oğluşunu kime benzediği anlaşılıyormu

neden kadınlar koşuyorsa sorun olunca anlamadım kendileri niye koşmazsa :36:

ayy inşallahhh cnmmm ne bilimmm aklıma gelmiyo diil ama herzamanki gibi sonuçtan korkuyorumm
karnımda şiş patlıcak gibiyim acaba mı diyorum :44::44::50::50:

benimde olmuştu göğüslerim çok acıyordu acaba dedim neden böyle oldu yoksa vücut hamileliğemi hazırlanıyor diye ama boşa çıktı ama inşallah seninki boşa çıkmaz

gerek özelime gönderdiğin mesajlar,gerek topikte yazdığın mesajlar, ve tabiii en önemlisi hamile olduğundan mütevellit bebeğin hatrına seni affediyorum büyüklük bende kalsın diyoruuumm ve yoğun istek üzerine yazıyorum....yoksaaa ben seni daha çok süründürürdüm sen bebişe dua et:19::19:
hadi bakalım yazdım rahatladın mı ?? birde baktım sewinci ve dumanı sıkıştırmışsın acık ee hadii geleyim dedim..
geldim işte ne diyon söle bakalım:37:

hemen kandırdımı seni 2 özel mesajla:)) ama çok sevindim seni burdada göreceğime canım benim..

yok canım giymiyorum valla iki gündür kilotla yatıyom çünkü pijamalarımın lastiği rahatsız ediyoo arkadan sarılması güzel evet bende küslükten sonra halveti sevmiyom kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.

:19::19::19: sanki sen kocişi kullanmıyon tek taraflı yapılan bişimi bu halvet
karşılıklı .evişiyonuz işte :23::23::23::23:

kızlarrrr buarada biz evimize geçtiğimiz için artık zor girerim buraya çok üzgünüm çokkkk sizinle sohbet etmeyi çok özlücemmmmm hepinizi çok seviommmmmmm yaaaaaaaaa ....başakcımmmm tabiki internet buldukça gelcemmmmm hep ...ama bişi rica edicemmm benim yıldızlarımı sarartma olurmuuuuuu noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy internetim olsa hiç çıkmammm walllaaaa...kocişi ikna edebilirsem bağlatıcamm ...çok öpüommmm hepinizi Allah a emanet olunnn sizi seviommmmmmmm

:5::5::5::5: yaaaaaaa nereye yaaaaaaaaaaa sen olmazsan olurmu hemşom ikna et kocişi
komşularla ortaklık bişiler yapın olmazsaaa:25:

kızlarrrr buarada biz evimize geçtiğimiz için artık zor girerim buraya çok üzgünüm çokkkk sizinle sohbet etmeyi çok özlücemmmmm hepinizi çok seviommmmmmm yaaaaaaaaa ....başakcımmmm tabiki internet buldukça gelcemmmmm hep ...ama bişi rica edicemmm benim yıldızlarımı sarartma olurmuuuuuu noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy internetim olsa hiç çıkmammm walllaaaa...kocişi ikna edebilirsem bağlatıcamm ...çok öpüommmm hepinizi Allah a emanet olunnn sizi seviommmmmmmm

bizde seni seviozz bitanesiiii çok özletme kendiniiiiii

evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmm:21::21:

bu gidişle de zor çıkarım hava çok sıcakkkk:32::32:

sevinç ben işleri yetiştiremiyom napcam yaa:31:akşama kadar tilotla süslü pislü kokoş gibi iş yapıyom:12::12: işler yavaş gidiyo o yüsden

kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birden:53:

kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:

öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlar:20::20:

bkz: 812 syf:40:

sen gece yarılarına kadar buralarda fink at öğlene kadar uyu
sonra kalk gene buralarda fink at sonra tilotla gez sonrada iş yetişmiyor deeee
:20::20: desene bebek olunca pokunuzla oynarsınız :20::20::20:

gerek özelime gönderdiğin mesajlar,gerek topikte yazdığın mesajlar, ve tabiii en önemlisi hamile olduğundan mütevellit bebeğin hatrına seni affediyorum büyüklük bende kalsın diyoruuumm ve yoğun istek üzerine yazıyorum....yoksaaa ben seni daha çok süründürürdüm sen bebişe dua et:19::19:
hadi bakalım yazdım rahatladın mı ?? birde baktım sewinci ve dumanı sıkıştırmışsın acık ee hadii geleyim dedim..
geldim işte ne diyon söle bakalım:37:

:16::16::16: canımmmmm sen o deli karıya bakma dili sürçmüşşşş:9::9::9::9:

bana söyleyene bak sen,,yaa bebeğin faydları bunlar yoksa benim gibi bir değeri kaybedecektin,dün canım yazmak istemedi seni acık süründürdüm keyfimin kahyasımısın benim gibi kibar bir hatunu yoldan çıkaracaksın, hem eminim ben senden büyüğüm hemen indir o ellerini:57:evimede gel gelebilirsen adanadayım..zaten sinirliyim hırsımı senden alırdım:47:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: hade başoş gitsene gitte saçını başını acık yoluversin adanalı hemşom benim :9::9::9:

delü karu seni ne güldüm yazdıgına beyini yisinler senin be:9::9::9:bende eşimle aşk tazelicem bugün bebem :17::17::17:
Günaydın kızlar ay pardon:1::1:iyi akşamlar diliyorum sizlere ne var ne yok bu aralar yogundum kusura bakmayın gelemedim ne var ne yok gelişmeler hesap versin biri çabuk kız başak karısı daha çimemedinmi len nerdesin alo kime deyom ben:3::3::3::3:

o saatte ne çimmesiyse karıya bak sen kilotla gezince terledii zaaaaarrrrr:21::21::21:

kız ne üstüne alındın sen.
demekki temizliğe başlamayanlardanda biri sensün :21::21::21::21::21:

yarama tuz bastın
yeğenler varya anca hafta sonları yapıyorum rahat rahat temizliğimi ama büyük temizliğe kalkışacam yağmurlar durmadı
hadi yağmurlarda evin içini yapayım dedim iki tane çocuk evin içinde dolaşırken içimden hiç gelmiyor
benim temizlediğim yerlerden geçince bana fenalık geliyor alışmışım yalnız iş yapmaya evde birileri dolaşırken bütün isteğim kaçıyor
ama az kaldı okullar kapanıyor özgürlüğüme kavuşuyorum:21:

yarama tuz bastın
yeğenler varya anca hafta sonları yapıyorum rahat rahat temizliğimi ama büyük temizliğe kalkışacam yağmurlar durmadı
hadi yağmurlarda evin içini yapayım dedim iki tane çocuk evin içinde dolaşırken içimden hiç gelmiyor
benim temizlediğim yerlerden geçince bana fenalık geliyor alışmışım yalnız iş yapmaya evde birileri dolaşırken bütün isteğim kaçıyor
ama az kaldı okullar kapanıyor özgürlüğüme kavuşuyorum:21:

hade bakalım affettim pasaklılar listesinden çıkardım seniiiiii:21:

neyse kızlar bana müsade çok yoruldum yatacam vallaaaa
bu arada yarın mutfak dolaplarını dökecem gecikirsem polise jandarmaya
haber edin:37::37: iyi geceler hepinizi sewiyorum öpüyorum
bu topic başı karısı nerde olmuyor ama böyle :9::9::9::9::12:

başak karısının pasaklılığı bulaşmıştır sanada :9::9:

VALLA KİMDEN BULAŞTI BİLMİYOM AMA BİRAN ÖNCE KENDİME GELMEM LAZIM

neyse kızlar bana müsade çok yoruldum yatacam vallaaaa
bu arada yarın mutfak dolaplarını dökecem gecikirsem polise jandarmaya
haber edin:37::37: iyi geceler hepinizi sewiyorum öpüyorum
bu topic başı karısı nerde olmuyor ama böyle :9::9::9::9::12:

ambulansa itfaiyeye haber etsek daha iyi olur ne olur ne olmaz deterjan zehirlenmesi falan olur
iyi gecelr bende öpüyorum:54:

Back
X