Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım sağol...ewet bende bu kadar sabırlı ve dayanıklı olduğumu bilmiyordum,gerçektende kürtaj çok yıpratıcı..bende zaten şimdilik bebek planını rafa kaldırdım,ben fazla kilolu değilim ki kuzum öyle bişey mi yazdım,kilom 55 iyi yani..sende inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...

pardon canım başkasıyla karıştırdım o kilo olayını saol canım inş bi sorun olmadan çıkartırım bu keratayı:34:

canım çok zor bişi yaa ALLAH iyi sabır vermiş sana valla kürtaj doğumdan daha zor diye duydum inş ALLAH bidaha göstermez o günleri. sende sağlıkla bebişini getirirsin dünyaya canım benim dua edecem senin için bol bol hem istediğin kiloya düşmen için hemde bebiş için...

canım ben zaten dr kontrollerime gittiğimde de bebeğimi her zaman görmüyorumki usg ya önde kalıyo yada arkamda tabi özel diil devlet hastanesi benim bebeği görmemi mi umursuyo ama dediğin gibi onun varlığı bana yetiyo kıpırdaması daha zevk veriyo. yunus sesi ilk defa duydum bi deneyim bakalım bizimki tepki verecekmi ama şimdi uyuyo galiba tık yok. akşam saat 12 ye kadar uyanıktı gecede uyanıktı şimdi uyuyo kerata.

ayh kıyamam uyusun tabi :nazar::emir_bebek: niko kıpırdaması neye benziyo bi tarif et kuzum çk meraklandım:52: Allahım ne mutlu sana ne özel insansın niko bak ne mutluluklar tadıyon:nazar: balık ye haftada 2 gün,süt iç 2bardak,kuruyemiş yiyonmu senin durmadan yemen lazım minik anne :) :nazar::4::49::52:

demekki artıkın beni sevmiyorsun:14::14:
hiç bana ilgi göstertmiyorsunn..:19:
özlemiyor, merak etmiyorsun:20::20:
acaba sen beni kankalıktan mı atıyorsun:43::43:
kaç gündür buralardayımm yıldızlarım hala sarıı:31::31:
istemiyosan gelmem,seni rahatsız etmem...:50::50:
evinin hevesindedir dedim seslemedimm,,:53::53:
ama sen beni hep ihmal ettin...:20:
sanırsam sammiyetimiz de azaldıı:19::19:
kankan burda üzüntüden sarardı:14::14::14:
ben gidiyorumm..............................:5::5:

iyiyim canım sen nasılsın?
nasıl hamişlik?nazlanıyomuşsun birazcıkk ,,,
yap kız elinden geleni ardına koyma bi daha gelmiyo o günlerrr

sağol bebeğim hamdolsun iyiyim:) elimde deil nazlanmak oluyo arada ama adam bıkcak böle giderse, komşudan izin alaraktan adama zerdali toplattım kız:52: ne fenayım dimi aahahhaaha

evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmm:21::21:

bu gidişle de zor çıkarım hava çok sıcakkkk:32::32:

sevinç ben işleri yetiştiremiyom napcam yaa:31:akşama kadar tilotla süslü pislü kokoş gibi iş yapıyom:12::12: işler yavaş gidiyo o yüsden

kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birden:53:

kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:

öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlar:20::20:

bkz: 812 syf:40:

napalım boynumuz kıldan ince :43::43::43::43::43::43:

ayh kıyamam uyusun tabi :nazar::emir_bebek: niko kıpırdaması neye benziyo bi tarif et kuzum çk meraklandım:52: Allahım ne mutlu sana ne özel insansın niko bak ne mutluluklar tadıyon:nazar: balık ye haftada 2 gün,süt iç 2bardak,kuruyemiş yiyonmu senin durmadan yemen lazım minik anne :) :nazar::4::49::52:

kusurabakma ablamla telde konuşuyodum geç yazdım ya ilk başta kalp atıyo gibi sanki içinde oluyo benimki 13 haftalık felandı galiba kalp gibi attı ama şöyle erkek çocukları erken kımıldıyomuş. sonra zaman içinde gelişiyo tabiki vuruyo bazen baya sert vuruyo tabi ağrı yok sadece vuruyo şimdide 1 haftadır kayıyo bi sağ bi sola kayıyo bazen tam yumurtalıklarıma vuruyo acıtıyo kolunu geriyo kendini kasıyo biden vuruyo hareketlendi baya. ya canım ben süt içiyorum ama balık pek fazla yen-miyorum çünkü kendim kızartamıyorum sevmiyorum eşim yada kayınvalidem yada annem arada yapıyo yiyorum kuruyemiş de arada yiyorum.:nazar:

bende ewini görmek istiyorum..sen benim her dediğimi yapmak zorundasın çünkü kalbimi paramparça ettin:19:vicdan azbın olucam senin:23:

meyabaaa güzel kadıncılarrrrr napıyonuz bakalımmmmm. ben sıcaklarla boğuşuyorummm hiç keyfimmm yokkkkk. daha şimdiden bunaldımmmm havalar iyice ısınınca napıca bakalımmmm

Back
X