Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

meyabaaa güzel kadıncılarrrrr napıyonuz bakalımmmmm. ben sıcaklarla boğuşuyorummm hiç keyfimmm yokkkkk. daha şimdiden bunaldımmmm havalar iyice ısınınca napıca bakalımmmm

merhaba cnımmm,
sıcaklar fena bu sene allah kolaylık versinnnn....
sende bol bol duş al yat....
su iç dondurma ye için ferahlasınn
limonlu dondurma acaip ferahlatıyooo

eroş tecrübeli ev karısı. düdüklüye kuru fasül koydum foşluyo çok korkuyom:18::18: bişi olurmu kızım yaaaaa

canım altını kıstınmı?
su çıkıyomu düdüğünden?
fışlayınca kısmam mı gerekiyodu:26: sonuna kadar açıktı altı.

şimdi kıstım. düdüğünden bişiler fışkırtıyo evet tükürüyo sanki:18:
çı,çı,çı, hamile bir kadın bu saattemi kahvaltı yapar yazık o çocuğa şu saate kadar aç kalıyo çık,çık,çık...

vallahi benm çekeceğim var bu adanalılardan:83: iyiki bi kalbini kırdık. hep onun öcünü alıyon benden:14: oysak,i ben bir melekim:75:

vallahi benm çekeceğim var bu adanalılardan:83: iyiki bi kalbini kırdık. hep onun öcünü alıyon benden:14: oysak,i ben bir melekim:75:

kuzum şimdik altını kapat accık soğusunn
kapağı yıka sonra tekrar koy ocağa düdüğü kapatmadan önce altını kıs düdüğü ööle kapat yarım saat pişir canımm

Son düzenleme:

sen daha dur bu neki melekmiş kara melek,,dolup,dolup hırsımı hep senden alıcam stres topu yapicam seni:51::51:

katılıyorum sana çak:13:

sağol canımm anlayan anlıyor başak bak:23::23::51::51:

:54::54:ewet canım aynen katılıyorum sana..

seray naber kıssss????nassınnn??

valla kalkabilirsem evime girişicem 5 gündür yatılı misafirim vardı ev harman oldu
onu toplamam gerek...
sen nasılsın tatlım keyfiniz nasılll

iidir eroşummm kayınannemdeyim sıkkma yaptık yedik...sonrada a101 den sehpa almıştı onu monte ettik ...şimdide kahve içecezzzz :) sen napıosunnn

saol canım benim benide ne güzel düşünürmüş malesef o saatte yatakta uyuyo oluyorum evde net olsa her gün gelirim valla ama :50:malesef bizimki doğalgazlı ama bence banyo yapacağın zaman aç bi ara vardı bekarken bizim öyle hatırlıyorum.ağdada daha günüm gelmedi canım:1: seni seviyorum ve karnındakinide yerim onun götünü.:52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
slm kızlar günaydın dün doktora gittik 6 hafta 5 günlük sıkı durun kalp atışlarınıda duydum hala içim kıpır kıpır:nazar::52: çok mutluyum Allah isteyenlerede nasip etsin arada sigara içiyodum artık onuda içmicem tedirgindim inşallah sağlıkla doğururuz hepberaber:34::nazar::54:
maaşallah cnm Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevndm çok heyecan verici duygularrr:16::16::16:
geldim işte bak ama öncelik tabiki diğer topiklerim..ondan değilde kuzum şimdilik çocuk düşünmediğim için boşuna listenizi doldurmayayım dedim..ayrıca ince bir dokundurma var bilmem anlatabildimmi:31:ama sen ne çimdin öyle bir gittin gelmek bilmedin şehrin suları bitti walla..
bence sadece dokundurma var başka bişi değil:51:
sanada günaydın canım...benim 7 bebeğim gitti 6 sı kütajdı,bende kan pıhtılaşması ve Anti KARDİOPİLİN M ve G de sorun var bunlarda bir çeşit kanda bulunan değerler,bunlar için hamileliklerim de gerekli tüm ilaçaları alıp herşeyi yapmamıza rağmen maalesef olmadı,kalp atışı olmadığı yada durduğu için kürtaj oluyodum canım..ne yapalım kısmet değilmiş herşeyde vardır bir hayır RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
aha bilgiler burda listeye ekleyebilirim seni bu bilgilerle:63:
tembel karı erken yatıcann erken kalkıcann sabah hemen işlerini yapıcan ancak bööle yetişirr
kız başak gelde bana arkaaş ol yaa rahim filmi var önümde 15 güün sonra
korkuyom bennn

kızım sen tembelsin napalım
kaynananın evindeyken mis gibi yaşıyodun artık şimdi nolur bilmem....
evet doktorlarda ööle diyo canımm senin hamilelik alışkanlıkların bebeğin ilk 6 aydaki alışkanlıklarını belirliyomuşş....
öğlene kadar uyusada gece 3-4 kadar ayakta kalırr bişi farketmes yaniii,,,,ki ilk zamanlarda 2 saatte bir ayaktaa olur muhtemelennn,,
manyakk karı tilotlan iş mi olurrrr,bide kokoş gibi iş yapıyom diyonn
kalk temizlik giysilerini giy,işini yap bitir,sonra süslen püslen otur,,,
kaynanamın evinde mecburiyetten yapıyodum ama artık öyle bi mecburiyetim yok ohhh evi b.k götürse kime neee:119::119::119::119::119::119::119:
demekki artıkın beni sevmiyorsun:14::14:
hiç bana ilgi göstertmiyorsunn..:19:
özlemiyor, merak etmiyorsun:20::20:
acaba sen beni kankalıktan mı atıyorsun:43::43:
kaç gündür buralardayımm yıldızlarım hala sarıı:31::31:
istemiyosan gelmem,seni rahatsız etmem...:50::50:
evinin hevesindedir dedim seslemedimm,,:53::53:
ama sen beni hep ihmal ettin...:20:
sanırsam sammiyetimiz de azaldıı:19::19:
kankan burda üzüntüden sarardı:14::14::14:
ben gidiyorumm..............................:5::5:
ahanda eroşun şiiriiiiii:40::40:

sennde işin gücün bitmiyoooooo

bekliyom bekliyom eroş gelmiyooooooo

sen gelmeyince yıldızlar sararıyooooooo

senin yıldızların sarardıkça benim canım acıyooooooo:24::24::24:

işte şiiir bu heryanı kafiye dolu:21::21:
napalım boynumuz kıldan ince :43::43::43::43::43::43:
:38::38::38::38::38::38::38::38:sarı olmak kötü bişi diil kuzum üzülme gün gelir 5yıldızlı kırmızı olursun:16::16:
bende ewini görmek istiyorum..sen benim her dediğimi yapmak zorundasın çünkü kalbimi paramparça ettin:19:vicdan azbın olucam senin:23:
arkadaş oldukmu senle vicdan azabı:26::26:

kapağı yıka sonra tekrar koy ocağa düdüğü kapatmadan önce altını kıs düdüğü ööle kapat yarım saat pişir canımm
nee anlamadım::59::59::59:
sen daha dur bu neki melekmiş kara melek,,dolup,dolup hırsımı hep senden alıcam stres topu yapicam seni:51::51:

o zaman bende seni listeye eklerim burayada gelmez<sen bizi ihmal edersen senin kelleni vurdururum:47::47:

nee anlamadım::59::59::59:

o zaman bende seni listeye eklerim burayada gelmez<sen bizi ihmal edersen senin kelleni vurdururum:47::47:

Back
X