- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
okumuşumduyda kesin hatıylayamadım vallaa accık ipucu veysen :26:amin canım inşallah yaa
![]()
canım benimde 6 sı kürtaj 1 ide kendiliğinden düşen 7 bebeğim gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumuşumduyda kesin hatıylayamadım vallaa accık ipucu veysen :26:amin canım inşallah yaa
![]()
banada pasta yapsana ,yaaa bak iş yapıyom canım çektiiii
yaaa hiçte haklı değilllll
onunkaynanası ağzıyla kuş tutsa yaranamazzz
aynen öpüyoss bizde bol bolll
allah razı olsunnn allah acımış bize bööle kayınannne vermiş vallla
dün lahana sarması vaydı ondan biraz arttı o var meycimek çoybası yapıcam bidee mücvey yapiim diyom yetey sankim yoksa başka bişiimi yapsaydımkii mücver yerinee karnıyarık falanmı yapsamki yaa :26::26: başaaak sen okuma annem canın çekmesiiin suç bu karıda o sordu vallaa![]()
canım benimde 6 sı kürtaj 1 ide kendiliğinden düşen 7 bebeğim gitti( benimde kanpıhtılaşmam,ve anti kardiopilin m ve g diye buda kanda olan bir sorun rahatsızlıklarım var son kürtajımdan sonra artık uzunca bir süre bebek düşünmüyorum ruhum ve bedenim çok yoruldu korkuyorumda ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık ne yapalım elimizde olan şeyler değil bu yaşadıklarımız..kısaca bu canım..
ayy ewet yaa hamileleri unuttum pardon..ama böle menü fikri almak hoşuma gider,senin menüde iyiymiş kuzum yeter yani daha ne o olsun![]()
hatırladım canım şimdik 7 düşüğü duyunca çok şaşırmıştım hattaaallah sabır versin canım ne deyim inşşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyleer
bu arada anti kardiopilin ne kuzum nasıl bişey anlatsanaa :26::26: bu arada kan pıhtılaşması için iğneler olmadınmı canım sen gebelik başlar başlamaz her gün doğurana kadar iğne yapıyolay sanaa bayaa zor bi durum hergün koldan göbekten iğne falan yemek ama bebiş için değer valla benim bi öğretmen arkadaşım vardı onunda bi 7 sene falan olmadı sanırım tüp bebekmi ne yaptılar sonra kan pıhtılaşması çıktı iğne yiyodu her gün okulda derse girmeden önce ama geçenlerde gördümki dünya tatlısı bi kızı olmuştu bebişe kız annen az çekmedi senin yüzünden cadı seni didim severken ama değiyo tabi herşeyeee
allah kimsenin kucağını boş koymasın
![]()
slm kızlar günaydın dün doktora gittik 6 hafta 5 günlük sıkı durun kalp atışlarınıda duydum hala içim kıpır kıpırçok mutluyum Allah isteyenlerede nasip etsin arada sigara içiyodum artık onuda içmicem tedirgindim inşallah sağlıkla doğururuz hepberaber
![]()
demekki artıkın beni sevmiyorsun
hiç bana ilgi göstertmiyorsunn..
özlemiyor, merak etmiyorsun
acaba sen beni kankalıktan mı atıyorsun
kaç gündür buralardayımm yıldızlarım hala sarıı
istemiyosan gelmem,seni rahatsız etmem...
evinin hevesindedir dedim seslemedimm,,
ama sen beni hep ihmal ettin...
sanırsam sammiyetimiz de azaldıı
kankan burda üzüntüden sarardı
ben gidiyorumm..............................![]()
bende ewini görmek istiyorum..sen benim her dediğimi yapmak zorundasın çünkü kalbimi paramparça ettinvicdan azbın olucam senin
![]()
garılaaaaaaaaaaa nasılsızzz gariii
ay darısı bizimde başımıza inşallah inşallah bizde görürüz o günleri bigüünkarılarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakemmmevimin işini bitirdim mis olduk misssss
ayyy bugün olişimin karnesini aldık geldiksüper bir duygu yaaaaaaa
Allahım hepinize kısmet etsin inşallahhhh
ee neler yaptını yokluğumda![]()
hadi yaa vurulduğun onca şey yaptığın haldemi düştüüüsağol canım inşaallah.. ben dediğin iğneleri son 5 hamileliğimde de kullandım diğer sorunum içnde kortzon dahi kullandım gerkli ne varsa yaptık yani ama nasip değilmiş olmadı...anti kardiopilinde bağışıklık sistemiyle ilgili kanda olan bir değer kortizonla düzeltmeye çalıştılar ama maalesef..
arkadaşın içinde çok sewindim kuzum RABBİM çocuğunu ona bağışlasın tez zamanda sanada nasip etsin ...
hadi bende kaçtım sonra görüşürüz...
kahvaltı yaapıyom. msjlarını alntı yaptmda cvp yazamdm. yemeemi bitiriyimde halletcem seni
maşallah canım gözünaydın sigara yok sakın haaaaaaa
![]()
fışlayınca kısmam mı gerekiyodu:26: sonuna kadar açıktı altı.
şimdi kıstım. düdüğünden bişiler fışkırtıyo evet tükürüyo sanki:18:
vallahi benm çekeceğim var bu adanalılardan:83: iyiki bi kalbini kırdık. hep onun öcünü alıyon bendenoysak,i ben bir melekim
![]()
sağolasın sewinnccimmAllahım sizlerede nasip etsin
hayırlısıyla zaman çabucak geçse keşke
sen neler yapıyosun