Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı cumalarrrrr hoşgeldin paşammm...

hayırlı cumalarrr bengisucumm...hoşgeldinn...

anlıyorum seni cnmmm...tabiki o travmayla biz bayağ bi ilişki yaşayamadık zaten...bişi sorcam eroşummm sen doktora git desen eşine gidermi peki bi sperm testi falan yaptır desen...ben dedim doktor lafı bile duymak istemiom dedi....hadi sıkıosa bidaha aç bu konuyu....:18::18:
sanada bebem:16::16::16:
kızlarrrrr ben kaçmak zorundayım ama bu muhabbetten kaçasım yyokk yaa napiimm ben
yatak odama girişmem gerek ev ayakta ben burda iteleyin kovalayım beniii
benide kovun canım işlerim çok:18::18:
sağol kuzum hamdolsun iyiyim sen nasılsın baklım:))

yaa haklıyım tabiii....
iç güveyden halliceyim bebem seni sormalı:6::6:

hayırlı cumalarrrrr hoşgeldin paşammm...

hayırlı cumalarrr bengisucumm...hoşgeldinn...

anlıyorum seni cnmmm...tabiki o travmayla biz bayağ bi ilişki yaşayamadık zaten...bişi sorcam eroşummm sen doktora git desen eşine gidermi peki bi sperm testi falan yaptır desen...ben dedim doktor lafı bile duymak istemiom dedi....hadi sıkıosa bidaha aç bu konuyu....:18::18:

canım beni doktora hep eşim götürüyoo dolayısıyla zorlndığımı ve eziyetimi görüyo o yüzden ona dediğimde 2 dedirtmedi hemen gitti,ama doktorum demiştiki biz sadece bayana ilaç veriyoz bakalım senin sorun varmı demişti o yüzden 2 kere gitti beni m kocişimmm kıyamaz bana testlerini de yaptırdı
"senin çektiğini ben görüyom işin çok zor der hep":16::16::16::16::16::16::16:ben boşuna mükemmel demiyom adama

sende onunla git doktora denk getir saatlerini doktorunla konuş doktor söylesin ona o zmana itiraz edemez belki

ama sen neden onu doktora göndermeye uğraşıyonn ,sizin doğal gebelik değilmiydiii
sen git bi problem yoksa dene bakalım
ayrıca beydağlının dediği gibi uzak durma o gelmiyosa sen git süslen püslen,kır zincirini

valla bende özledim kuzum yaa kociş bu aralar akşama kadar çalışıyo oyüzden bende pek giremiyom canım yaa :16:

öyleyimdiy çok mütevaaziyimdiy :12::1: hoş geldin canım sende :3:

özlenmicek karıyım kız ben

sevilmiycek gacımı başak muhabbetleri çok hoşuma gidiyor senin muhabbetlerde çok hoş arayıpta bulamayıcağım hatunlarla dolu burası hepiniz birbirinizden harikasınız :16::16:
ya neresi sevilcek onun
aşkolsun kızlar yaa siz bizim topiğimizin güllerisiniiiz :16::16: hadisko biraz dikenlisi sadecenee :9: arada tikenlerini gösteriyo başağa bidahakine senin içinde tikenler başağı demek kötü davrandı sana heee biz sorarız onaa :19::57:

ahahah zilli haa süper uyduuu :60::60: zilli karı başaaak :46: dur kız nereye gidiyooon daha sohbet etceediik kociş kanepede sızdı kaldı uyandırmadım sizce rahatça sohbet edebileyim diye yaa ne zaman gelsem kimse olmuyoduu ne güsel sizi bulduydum bu gecee :14::14:

ben önceden bu topiği takip ederken saat 23 ten sonra muhabbet başlıyodu ama artık kimse gelmiyor :50::50:

merhaba kızlar ,
ben buralarda yeniyim ve çok dertliyim..

arkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
depremle uyanıvedik be yaaaaaaaa
çommmm çokkkkkkkk korkuvedik sokaklara salıvedik kendimizi be yaaaaaaaaa

asla sözünden çıkmaz hayırlı evlattır benim kankammmm
bide benim sözümü dinlese ahhh ahhh
ayy kıss çok saf benim kanka yaaa
seviyom ben bu karıyı

seraycım yaranı deşmek istemiyorum kardeşim ama neden vefat etmişti bebegin :14::14:bende kan pıhtılaşması rahim agzı açıklıgı ve pok var birde bir genim çok çalklışıyomuş bebegim ondan rahimde durmuyomuş :14::14::14:senin sebebindemi rahim agzı açıklıgı bebem yada başka birşeymi:44::44:

nedenini bilmiom patoloji çıkmış birazdan almaya gidicem ağustosta kaybettim yeni çıktı sonucu....5.5 aylıktı gelişimi yavaştı...bakalım patolojide ne cıkmış...:18::18:hııı bide 3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı...

Son düzenleme:
canım beni doktora hep eşim götürüyoo dolayısıyla zorlndığımı ve eziyetimi görüyo o yüzden ona dediğimde 2 dedirtmedi hemen gitti,ama doktorum demiştiki biz sadece bayana ilaç veriyoz bakalım senin sorun varmı demişti o yüzden 2 kere gitti beni m kocişimmm kıyamaz bana testlerini de yaptırdı
"senin çektiğini ben görüyom işin çok zor der hep":16::16::16::16::16::16::16:ben boşuna mükemmel demiyom adama

sende onunla git doktora denk getir saatlerini doktorunla konuş doktor söylesin ona o zmana itiraz edemez belki

ama sen neden onu doktora göndermeye uğraşıyonn ,sizin doğal gebelik değilmiydiii
sen git bi problem yoksa dene bakalım
ayrıca beydağlının dediği gibi uzak durma o gelmiyosa sen git süslen püslen,kır zincirini

ben hamileyken eşimle hiç gitmedim sorun cıktıgında amniyosentez olacagım zaman beraber gittik ilk ozaman gördü bebişi...ii fikir aslında beraber gitmekte fayda var...ben oda muayene olsun istiom...içim rahat eder en azından....doğal yolla gebe kaldım ben cnmm...süsleniom kuzucumm yapıom hepsini...bakalım adet bitti sanırım bugün bıcı bıcı yapar süslenirim yine...:17::17:

çabuk,çabuk hemen kalk işini bitir kuzum sonra gel rahat,rahat sohbetini yap hadi bakalım aniden biri gelir falan çok ayıp hadi,hadi çabuk işlerini bitir kafan rahatlasın..

ben gidersem gelemem ama temizlikteyimm,yatak odamın camını silcem gardolabı boşaltıp silcem,bazanın altını silcem işim uzun sonrada kocişim gelcek zatenn bi daha evde yarın gece 22ye kadar gelemem

nikolaycım maşallah senin kuzuya da,sona yaklaştın sayılır
diğer kızlar hepinize selamlar
pat diye çıkabilirim yalnız

seraycım yaranı deşmek istemiyorum kardeşim ama neden vefat etmişti bebegin :14::14:bende kan pıhtılaşması rahim agzı açıklıgı ve pok var birde bir genim çok çalklışıyomuş bebegim ondan rahimde durmuyomuş :14::14::14:senin sebebindemi rahim agzı açıklıgı bebem yada başka birşeymi:44::44:

pokmu vaaar :53::60: pko ne zaman pok oldu kıız ama haklısın pok gibi bişii benimde başımının belası o poook :60: neyse işin şakası bi yana allah sana acil şifalarmı versin sabırmı versin ne deyim bilemedim canım yaa :16::16: kan pıhtışlaşmasından korkma canım yaa hamiş kaldığında iğnelerle kontrol altına alınıyo oo :34:

gliyim tospam geliyim işlemi korkutçan ,bebek bakmaklamı korkutçan?
ama börülcenin koltuklarında asla yatmam diyim sen bana yere yatak atarsın olurmuu
kuzucuğum bebekim olmasada tecrübeliyim bu konuda acaip çocuk bakarımm,güvenebilirsinn
merak etme tez vakitte koltukları def ediyom evden:47: seni yanıma alırım koyun koyuna yatarızzzzzzz:29:

iykkkkk hava sıcak istemem vazgeçtim:25::25:
laf aramızda bende sewdim yoksa hayatta affetmezdim birde hamile tabii ama bana ettiğini çektirecem ona..hiç kimseye fenalığım çok çemkirmem olmamıştır ama bu karı kendi kaşındı...
:53:
o kaşınır kızz bakma sen ona o çok saftirik karı,
geçmişte çok kaşımışlığım vardır
sende kaşı onu alıştırdım ben ama yeğenime zarar vermee
aferin sana senin görevin bu madem topik başı karısısın araştıracaksın..hem şaka yaptığınıda anladık zaten ama ben sana ne didim iyi hatırlaaaaaaaaaaaaa
kaşıcam merak etme...yok kuzum tabikide yeğenimize zarar vermem baksana öğlene kadar çocuğu aç bırakıyodu baskı yapalımda acık erken kalksın neyseki bugün kalkmış..
:52:nolluyo len burdapis dedikoducularrrrrrr:41::41:sanki san görümcelik yaptım . ne yaptıysam sankim bu muameleyi görümceler hakeder
kızlarrrrr ben kaçmak zorundayım ama bu muhabbetten kaçasım yyokk yaa napiimm ben
yatak odama girişmem gerek ev ayakta ben burda iteleyin kovalayım beniii
aa ne ayıppppppppp işlerin bitmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:30::30::30::30:
nedenini bilmiom patoloji çıkmış birazdan almaya gidicem ağustosta kaybettim yeni çıktı sonucu....5.5 aylıktı gelişimi yavaştı...bakalım patolojide ne cıkmış...:18::18:hııı bide 3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı...

cnm sen tlfdanmı giriyon

Son düzenleme:
ben gidersem gelemem ama temizlikteyimm,yatak odamın camını silcem gardolabı boşaltıp silcem,bazanın altını silcem işim uzun sonrada kocişim gelcek zatenn bi daha evde yarın gece 22ye kadar gelemem

bende haftaya başlıcam temizliğe:(( ee sen şimdi ne demek istiyon kalkmıcanmı yani kız sen oturursan kim yapacak o işleri kalk hemen besmele çek başla işlerine sonrada molalarda gelirsin,yine...yani oturursan kalacak ona göre..

ben hamileyken eşimle hiç gitmedim sorun cıktıgında amniyosentez olacagım zaman beraber gittik ilk ozaman gördü bebişi...ii fikir aslında beraber gitmekte fayda var...ben oda muayene olsun istiom...içim rahat eder en azından....doğal yolla gebe kaldım ben cnmm...süsleniom kuzucumm yapıom hepsini...bakalım adet bitti sanırım bugün bıcı bıcı yapar süslenirim yine...:17::17:

kızma ama kızım siz nasıl ailelersiniz anlayamıyom yavv bebek bu babası görmeden olurmuu benim eşim hep kendi götürür,hamileykende,muayeneyede,kontrolede,tahlilede,sonuç almaya bile
doktordan duymalıyım der ne varsa ...

eeee doğal gebellikse çalışmalara hız verin yeter tatlım inşallah bana benzemezsin de hemen hamiş olursunn..
senin sütün gelmişmiydi??
doktora beraber gitmek en iyisi belki durumu görürse yumuşar konuşur yada tepki verir

bende haftaya başlıcam temizliğe:(( ee sen şimdi ne demek istiyon kalkmıcanmı yani kız sen oturursan kim yapacak o işleri kalk hemen besmele çek başla işlerine sonrada molalarda gelirsin,yine...yani oturursan kalacak ona göre..

molalarda gelinmiyo vallla bi gelince kalıyosun:19::19:

merak etme tez vakitte koltukları def ediyom evden:47: seni yanıma alırım koyun koyuna yatarızzzzzzz:29:

:52:nolluyo len burdapis dedikoducularrrrrrr:41::41:sanki san görümcelik yaptım . ne yaptıysam sankim bu muameleyi görümceler hakeder

cnm sen tlfdanmı giriyon

kız iyi oku iyiii sende acık algılama problemi mi var stres topum beninm,,,,ah ahh keşke zamanında börülceme yapabilseydim bunları....

hemen başlayım cevaplamaya,anca biter:52::52::52:
inşallah sen de görürsün,inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavruşları kucaklarımıza
geçen bi suyum geldi sandım değilmiş:30:
arada kasılmalarım oluyo ama yalancı kasılmalar onlar,kayda değer bişey yok
bebek pozisyonunu almış,henüz kanala girmese de ama tüm dr lar sözleşmiş gibi,kıymetli bebek,normal doğumun genel riski çok fazla,aman riske atma diyolar bana
e o zaman normal doğumun adı neden normal doğum anlamadım
kilosu geçen hafta 3200 dü,bu hafta sormayı unuttum
şöyle ki dün tam dört defa nst girdim,35.haftada başlamıştık biz
ilk nst de bebek çok hareket etti,kalp atımlarını kabul etmediler,ikinciye girdim,onu hiç beğenmediler,üçüncüyü dr kendi elleriyle bağladı,o da ikinciyle aynı çıktı
tekrar usg girdim,bebek iyi,hatta oynuyo diyo,şaşırdı dr,ben dedim yatırın,ben eve gitmem,gerekirse alın hemen,yok dedi çık servise,bi serum,düzelir
gittim serumu yedim,daha seruma başlar başlamaz nst düzgün çıkmaya başladı,bebeğin hareketlerini sayarsın,şu an her şey yolunda deyip yolladılar

kardelen kııız sen daha doğurmuyonmu yaa gitte doğurda teyze olak topiğimizin ilk bebişini seveeek :16: biz yapamıyoz bari sizinkileri sevelim :14: bak nikolayda yetişti sana senden önce doğurcak bu gidişle seninkinin 1.lik gitcek eldeen görcen sonraa :63::1:

pokmu vaaar :53::60: pko ne zaman pok oldu kıız ama haklısın pok gibi bişii benimde başımının belası o poook :60: neyse işin şakası bi yana allah sana acil şifalarmı versin sabırmı versin ne deyim bilemedim canım yaa :16::16: kan pıhtışlaşmasından korkma canım yaa hamiş kaldığında iğnelerle kontrol altına alınıyo oo :34:

ALLAH iyiliğini versin ben nasıl görmemişim bunu walla pok yazmış,paşamın yazılarına bayılırım zaten..biz tanışmıydık seninle kuzum...

cnm sen tlfdanmı giriyon

yok kuzucum kayınvaldemdeyimm :D

kızma ama kızım siz nasıl ailelersiniz anlayamıyom yavv bebek bu babası görmeden olurmuu benim eşim hep kendi götürür,hamileykende,muayeneyede,kontrolede,tahlilede,sonuç almaya bile
doktordan duymalıyım der ne varsa ...

eeee doğal gebellikse çalışmalara hız verin yeter tatlım inşallah bana benzemezsin de hemen hamiş olursunn..
senin sütün gelmişmiydi??
doktora beraber gitmek en iyisi belki durumu görürse yumuşar konuşur yada tepki verir

bende anlamıom ben cok üzülmüştüm o duruma hiç gelmemişti...demedim bende dememmi gerekio yani...hıhh...

nese kuzucuklarım ben cıkayımmm hastaneye gidim alim bakalım sonucu....hepinizi öpüyommm çokkk ...çok saolun Allah razı olsun hepinizdennn....

cnm sen tlfdanmı giriyon
olmaz ben senle uyumam kocişimlen uyurummmmm
ıyykk sen tilotla yatarrsınn benim midem bulanırr ööğğğyykkk:120::120::100::100:
dedikodu değil iyi oku tospaaa
kızım büüyük temizlikteyim ben ama yarım kaldı misafirlerim vardı evin yarısında halı yok,yarısı temiz baştan alıyom mecburennnn
kalkmalıyım diyorum ama kalkamıyorumm son durum ne bilmiyorummm
bilmem kim yapıcek keşke kayınannem burda olsaydıı o yapardııııııııııııııı

molalarda gelinmiyo vallla bi gelince kalıyosun:19::19:

aynen :42::42::42::42::42::42:hatta mola vermeyip işi bırakıyosunn

ALLAH iyiliğini versin ben nasıl görmemişim bunu walla pok yazmış,paşamın yazılarına bayılırım zaten..biz tanışmıydık seninle kuzum...

sen şimdik beni hatırlamıyooonmuuu hiiih beni nasıl unutursuuun:57::63: küştüm işteee :63::19: ağlayılıdaaa :14::14::43:

Son düzenleme:
yok kuzucum kayınvaldemdeyimm :D

bende anlamıom ben cok üzülmüştüm o duruma hiç gelmemişti...demedim bende dememmi gerekio yani...hıhh...

nese kuzucuklarım ben cıkayımmm hastaneye gidim alim bakalım sonucu....hepinizi öpüyommm çokkk ...çok saolun Allah razı olsun hepinizdennn....

hadi canım hayırlı haberlerle gel bitanemmm
ben bebeğimi patolojiye vermemiştim biliyonmu kıyamadım minnacık bedenine
kuzuma eziyet etsinler istemedimmmm
neyse görüşürüzz....

olmaz ben senle uyumam kocişimlen uyurummmmm
ıyykk sen tilotla yatarrsınn benim midem bulanırr ööğğğyykkk:120::120::100::100:
dedikodu değil iyi oku tospaaa
kızım büüyük temizlikteyim ben ama yarım kaldı misafirlerim vardı evin yarısında halı yok,yarısı temiz baştan alıyom mecburennnn

kalkmalıyım diyorum ama kalkamıyorumm son durum ne bilmiyorummm
bilmem kim yapıcek keşke kayınannem burda olsaydıı o yapardııııııııııııııı

aynen :42::42::42::42::42::42:hatta mola vermeyip işi bırakıyosunn
walla kayınvalden yapıyosa iyiymiş benimki yerinden kalmaya üşenir...

sen şimdik beni hatırlamıyooonmuuu hiiih beni nasıl unutursuuun:57::63: küştüm işteee :63::19: ağlayılıdaaa :14::14::43:

kuzum hatırlamamk unutmak değil senin yazılarını tabikide gördüm burda ama biz yazışmışmıydık walla hatırlayamadım....ağlama kıyamamm....sendemi yımırtlamaya çalışıyon söle bakalım...

Back
X