Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadişkom kankiştommmmmmmmm :3::3: nassın gızzzzzzz adana ısınmış eyice yanıyonmu
ayyy hemde ne sıcakkk onun üzerine görümcede hiç çekilmio aha kayannaalr yine geldilerrr sen artık nasıl oldumu düşün

ayyyyyyyyyyyyyyy sıkma olsada yesekkkkk ne güzel kayınannen maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

gel anam yapam sana adanalı değilim ama hepsini yaparım evelallah:56::56::56:

kız sen nasıl okuyosun mesajları:57:sana kırgınım o ayrı ama güldürüyosun beni diyorum...benim üzüntülerim kırgınlıklarım onlar ayrı burda hiç anlatmak istemiyorum,,malum burası neşeyle hamile kalma topiği ya neme lazım bir tane topik başı karısı varmış sewincim öyle diyo..o karıyla uğraştırma beni..

o sevinci canlı canlı bi yakalarsam ebesini öpücem:38:ööle bişi yok o topik başı karısı kanatsız melektir:93::93:

tabii hayatım konşmak istemezsen o konuları normaldir. fakat burası yeri değildir diye düşünme. tamda yeri yaşadığımız sorunları konşmazsak nasıl rahatlarız ve nasıl neşeyle hamiş kalırızz. tabii sorunlarımızı konşmak için açtık burayı. ama eğlenmek içince aynıo zamanda. işte neşeyle yumurtlamaya çalışuıyos:31::31::31:

:9::9::9::9::9::9: o karı bu işte başak karısı topic başı garısııııı:40:

eminim melektir:37:kız sewincin ebesi yaşıyor mu bakalım...doğru söylüyosun canım konuşuruz elbette,yımırtlayın bakalım ben yımırtlasam mı bir daha yımıtlamasam mı hiç bilmiyorum walla...

yımırtla yımırtla sen çifter çifter inşallahhhhhhhhhhhhh

bencede nazocummmmm bu başak sararttı bizi bende sarıyımm
bu karı bizi burdan atmaya uğraşıyoo anam

hayırlı cumalar tatlımmm ,inşallah seninledir bebişin allah doktor yollarında süründürtmesin bizleriiii

yeter abla canım nasılsınn
sanada hayırlı cumalarr
seni çok ösledimmm
amiiiiiiiiiiiin

anammm :53::53::53::53: depremmi?:50::50::50:
allah devamını getirtmesinnn
kokrtummmm:18::18::18:

hayırlı cumalar tatlım nasılsın?

evet bizi atmaya çalışıyor bari açıkça istemiyom desin bizi yormasın:19:

ay nazo sende hırgür çıkmasın diye uğraşıyon yaaa yolsaydın şu karının saçını accık.:4:

aman nazo evin çöp eve dönmesin de dikkat et:18:

yok canım okadarda değil tabiki iş yapıyorum ama 2..3 aydır köşe bucak temizlik yapmadım içime sinmiyor ama içimdende yapmak gelmiyor öyle kısır döngü
hatta ben geçen sene halılarımı yıkamadım yani haziranın 20 sinde 2 sene olacak hala halılarımda leke bile yok senin halılar temiz yıkamasanda olur diyolar ama ben yinede yıkıyacam
2 sene içinde halıda silmedim yani hala açık renk çorapla gezsem bile kirlenmiyor

Ayy karılar annem bana fesleğen almştı burdayken. Ama bana sula felan demedi. Fasleğen solmaya başlamış. Su istiyomuydu bu:18::18:

Uff ben çiçeğe bilem bakamıyom:25:

bende aldım pazartesi günü dün akşamda netten baktım nasıl bakmam gerektiğine güneşi ve açık havayı severmiş ve aradada suluyacan tabi

yok burdaydım henüz çıkmadıydıım hadi yaa 300e falan bulursak iyiymiş ozaman ama 300ede kötü evler olur sanırım dimi yaa ben şööyle eli yüzü düzgün pimapenli iyi ısınabilen salonu yatak odası mutfağı biraz geniş eşyalarımı alabilicek bi ev istiyoom öylesi ne kadardır acaba yaaa valla bende bilmiyom görmeden nasıl tutcaz eviii :14::14:

oy yirim senin o uykuculuğunuu uyuya uyuya büyüycek annesi bebiş tabi uyursun sendee :21::21::16::16::46:

300 den başlıyormuş ama senin oturacağın mahalleye ve evin büyüklüğüne göre değişir tabiki kiralar artık sen bütçene ve eşyalarına göre bir ev tutucan

kızma ama kızım siz nasıl ailelersiniz anlayamıyom yavv bebek bu babası görmeden olurmuu benim eşim hep kendi götürür,hamileykende,muayeneyede,kontrolede,tahlilede,sonuç almaya bile
doktordan duymalıyım der ne varsa ...

eeee doğal gebellikse çalışmalara hız verin yeter tatlım inşallah bana benzemezsin de hemen hamiş olursunn..
senin sütün gelmişmiydi??
doktora beraber gitmek en iyisi belki durumu görürse yumuşar konuşur yada tepki verir

bende hep eşimle giderim zaten gittiğim doktor 1 saat uzaklıktaydı ama yakına gittiğimdede benimle geliyordu
onunda benimle aynı şeyleri yaşamasını isterim tek başıma neden çekeyim görsünkü oda elinden geleni yapsın
valla bazen kendim gidebilsemde ben kendim halledemem diyorum alışmasın diye

şu anki halimm
sağ tarafımm : - kalksana:34::117:
sol tarafım : - ne kalkıcan yaa boşver işi gücü muhabbete bak:19::19:
sağ tarafımm : - kim yapacak onca işi:20::20::20::20:
sol tarafım : - boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr:51::51::51::51::51::51::32::32::32:
sağ tarafımm : - yapta bitsiinn yine sen yapıcannnn:53::53::53::53::53:
sol tarafım : - pis olayım kimene yaaaaaa off iş iş nereye kadar:23::23::23::23::23::23::23:
sağ tarafımm : - aaaa ne ayıppppp:30::30::30::30::30::30:
sol tarafım : - ayıpsa ayıp ev benim keyif benimm:90:90:
:60::60::60::60:
:84::84::84::84:
karar veremiyomm
hangi taraf haklı sizceeeeee

aynı şeyleri benimde sağım solum söylüyo ama sağımı dinlersem içim daha rahat oluyor

nazooooooooooooooooooooooooooooooooo:3::3::3::3::3::3::3:

geçmişi anca bitirdim nasılsın

ayyy hemde ne sıcakkk onun üzerine görümcede hiç çekilmio aha kayannaalr yine geldilerrr sen artık nasıl oldumu düşün

gel anam yapam sana adanalı değilim ama hepsini yaparım evelallah:56::56::56:

yaparsın kuzum sende benim gibi ikizler burcusun maşallahhhhh hamarat karılarız biz
üfff kaynanatörlerde çekilmez haaaaa :47::47::47:

bak bak hamile garının kahvaltı saatine bak 12:20 tebriklerrrr:46::46: karı
öğle yemeği saatinde kahvaltı yarın 1 kilo doğurun zaarr bebemizi:19:
dimi yaa ne biçim anneee bebişi bunun kürdan gibim çıkcak bu gidişlee doğru düzgün yemek yapmayıda bilmiyodur bu karıı hep kaynananmı yapıyodu kız yemeklerii? annem takıldığın yer bilemediğin yemek olursa sor tarif edek :34:
:16::16::16::16: hemen geliyozzzzzzzzz:21:
bekleriz canlarım :16::16:
:9::9::9: yandın gızım sennnnnnnnnnnnn düdüklüden su çıkmadığı sürece korkma kaynayınca altını kız imil imil pişsin
herifin zehirlendimi yoksam beceremedinmi yapmayı :26::26::26:
anam ne beceriksiz bu karı yaa daha düdüklü kullanmayı bilmiyooo bide tükürüyo diyooo :60: ay hiç gülesim yoktu yaa başağım allahta seni güldürsüün :60::60:

tembel olmazsa o fasulyeleri güzelce akşamdan suya koyardı bugünde mis gibi tencerede pişirirdi..ben hiç kullanmam düdüklü çünkü korkuyorum:18:

gızz o nerden bilsin hem tecrübesiz hem beceriksiz
gaynanası yapmış buda yemişşş ne bilsin nerden anlasın karı
tilot sefasında zaatiiiii:21::21:

kız karı sen ne zmaan gelcen geceleri artıkın bi ara bulşma ayarlıyak. gerçi benm koca bu ara gündüz vardiyasında. akşamları evde. zırt zırt bişiler istiyo benden.

hiç bişi bulamazsa "interneti yavaşlatıyon filmim donuyo" diye çıakrıyo beni netten:31:verimli olamıyom o evdeyken

ohh beter olll bide bana diyodun kocişin nete bırakmıyomu diyeeee
adam dizinin dibinde istiyooo :21::21::21::21:

garılaaaaaaaaaaa nasılsızzz gariii

valla ben bugün iyiyim biraz evi toparladım toz aldım kendimi iyi hissediyorum şeytanın bacağını kırdım artık devamı gelir

amin canımmmmmmm valla ne olsun oğlumun karnesini aldık ilkokula başlayacak:53::53::53:
daha kardeşi beceremedik :52::52::52:

benim yeğende aldı karneyi hepsi pekiyi maşallah
senin oğluşunada maşallah hep böyle olur karneleri inşallah

evet haklısın insan korkar artık. ama Rabbim bi zaman koymuştur o zmanda sen istesende istemesende hamiş kalcan:16::16::16::16:

kız kapattım altını tamam sorun yok. içinede baktım pişmiş güzel olmş. klipsli kapak bu. kullanma talimatına baktımda fasülyelerde 20dk kaynatın kapatın diyor. yavaş yavaş çözcem napiyim:31:

evimin işi duruyo:18:epilasyonumu yaptım pc başında. şimdi kalkcam

pasaklı karı buuu yaaaa valla pasaklı geçen dedim çocuk olunca pokunuzla oynarsınız
o nasıl laf diyor tek başına yetiştiremiyon bide bebiş olunca dediğimden beter olun garı sen
demişti dersin seni buralarda heeçççççççç göremek:1::1::1:

valla ben bugün iyiyim biraz evi toparladım toz aldım kendimi iyi hissediyorum şeytanın bacağını kırdım artık devamı gelir

benim yeğende aldı karneyi hepsi pekiyi maşallah
senin oğluşunada maşallah hep böyle olur karneleri inşallah

maşallah canımmmmmmmmmm
inşallah hep böyle devam etsinlerrrr:nazar:

evet bizi atmaya çalışıyor bari açıkça istemiyom desin bizi yormasın:19:

yok canım okadarda değil tabiki iş yapıyorum ama 2..3 aydır köşe bucak temizlik yapmadım içime sinmiyor ama içimdende yapmak gelmiyor öyle kısır döngü
hatta ben geçen sene halılarımı yıkamadım yani haziranın 20 sinde 2 sene olacak hala halılarımda leke bile yok senin halılar temiz yıkamasanda olur diyolar ama ben yinede yıkıyacam
2 sene içinde halıda silmedim yani hala açık renk çorapla gezsem bile kirlenmiyor

bende aldım pazartesi günü dün akşamda netten baktım nasıl bakmam gerektiğine güneşi ve açık havayı severmiş ve aradada suluyacan tabi

300 den başlıyormuş ama senin oturacağın mahalleye ve evin büyüklüğüne göre değişir tabiki kiralar artık sen bütçene ve eşyalarına göre bir ev tutucan

bende hep eşimle giderim zaten gittiğim doktor 1 saat uzaklıktaydı ama yakına gittiğimdede benimle geliyordu
onunda benimle aynı şeyleri yaşamasını isterim tek başıma neden çekeyim görsünkü oda elinden geleni yapsın
valla bazen kendim gidebilsemde ben kendim halledemem diyorum alışmasın diye

aynı şeyleri benimde sağım solum söylüyo ama sağımı dinlersem içim daha rahat oluyor

geçmişi anca bitirdim nasılsın

hıı kendimi görürsem söylerim :14: kuzum ben gidemiyom ev bakmaya deeyom ne ara gidipte bulcaam kocişte beni yalnız yollardı saankiim oof off evimi kendim seçemeyeceem hangi semt iyidir nasıldır onu bilem bilmiyozki biyerden ev tutalıım :14::14:

dimi yaa ne biçim anneee bebişi bunun kürdan gibim çıkcak bu gidişlee doğru düzgün yemek yapmayıda bilmiyodur bu karıı hep kaynananmı yapıyodu kız yemeklerii? annem takıldığın yer bilemediğin yemek olursa sor tarif edek :34:

bekleriz canlarım :16::16:

anam ne beceriksiz bu karı yaa daha düdüklü kullanmayı bilmiyooo bide tükürüyo diyooo :60: ay hiç gülesim yoktu yaa başağım allahta seni güldürsüün :60::60:

gızz o nerden bilsin hem tecrübesiz hem beceriksiz
gaynanası yapmış buda yemişşş ne bilsin nerden anlasın karı
tilot sefasında zaatiiiii:21::21:

yok kız kaynanasının yaptığı yemeği beğenip yememiştir kendisi yapmıştır mecburende öğrenmiştir yemek yapmayı

hıı kendimi görürsem söylerim :14: kuzum ben gidemiyom ev bakmaya deeyom ne ara gidipte bulcaam kocişte beni yalnız yollardı saankiim oof off evimi kendim seçemeyeceem hangi semt iyidir nasıldır onu bilem bilmiyozki biyerden ev tutalıım :14::14:

sizde gittikten sonra evi beğenmezseniz hemen başka ev bulup taşınsanız çokmu zor olur size eşyalarıda yaymazsınız eve sadece lazım olanları çıkartsanız
yada nasıl bir ev istediğinizi size kim bulacaksa ona söyleyin size fotoğraflarını çekip göstersin ne bileyim aklıma başka bişey gelmiyo

sara_28+,
Bengisu87+,
sewinncc+,
hacer_31,
hadisko+
selamlar nasılsınız
saracım nasıl oldun biraz daha iyimisin

Back
X