Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bebek büyüdüğü için rahme baskı yapıyosa ondan olabilir hem rahimde büyüyor doğal yani korkma,,ama yinede kontrole gittiğinde sor doktoruna...
bence de ilk kontrolde unutmazsam soruyum:31:daha 3 aydır halvete girebilirmiyik diye sorcam unutuyom:31:bundan sonra yazcam sorcaklarımı
başakk ne örüyon sesin çıkmıyo kız yoksa meşhur tilotunu mu giyosun anam ne tilotmuş sizin topiğe geldiğimden beri bu konuşuluyor çık,çık,çık ne ayıp yaa..yoksaaaa pazen yada basmamı tilotun ee malum anca sığarsın içine:60::60:
:19:mutfaka gitmiştim kk dehlmiş beni. tilotum saten tilot:12::12:tavsiye ederim hiç denedinmi
:20::20::20:insan arkadaşını tiye alırmı kız gülermi aaaaaaa çok ayıppp:9::9::9:ne tilotu kız bu:27::27:

benm tilotum meşhurrr:21::21::21:

karılar ben gidiyom yine kalan işlerimi bitiriyim mucukkkkkkk beydağlı kız sen çalışmıyon dimi ev hatunumusun:51:

Son düzenleme:
bence de ilk kontrolde unutmazsam soruyum:31:daha 3 aydır halvete girebilirmiyik diye sorcam unutuyom:31:bundan sonra yazcam sorcaklarımı

:19:mutfaka gitmiştim kk dehlmiş beni. tilotum saten tilot:12::12:tavsiye ederim hiç denedinmi

benm tilotum meşhurrr:21::21::21:

karılar ben gidiyom yine kalan işlerimi bitiriyim mucukkkkkkk beydağlı kız sen çalışmıyon dimi ev hatunumusun:51:

sor sor mutlaka,3 aydır halvetemi girebilirmiyik diyemi sorucan ne demişsin anlamadım yaa:53::53: halvet yasakmı niye size tehlikeli bir durum yoksa girebilirsiniz..hıh senin tilotun benim tilotum önünde diz çöker..hadi sana kolay gelsin bende çimmeye gidiyom zaten...:54::54:

Son düzenleme:
mustafa daha güzelll:16::16:

kız ben ona daha neler yapıcam geçmişi okumadın mı bu karı benim kalbimi nasıl kırdı senin beni koruman lazım kuzucum,, sewiyorum o ayrı ama mahvedecem onu:9::9:bu karı evin içinde tilotla dolaşıp iş yapıyomuş walla bende burdakilerden duyduğumu söylüyorum:9::9:

:53::53::53:dur hayal ediyim bir bekle :31::31::31:anam ettim hayali:60::60::60::60::60::60::60::60:canım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda:24::24:

:53::53::53:dur hayal ediyim bir bekle :31::31::31:anam ettim hayali:60::60::60::60::60::60::60::60:canım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda:24::24:

kuzum niye canın sıkkın ya..neyse özeldi dimi unuttum çok üzme kendini walla hepimizin ne sıkıntıları war ah ahh...bende çimeyim geleyim sonra görüşürüz:54::54:

kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabi ;) diom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık :1::1: öpüyom hepinizi evime gidiom ben ;)

kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabi ;) diom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık :1::1: öpüyom hepinizi evime gidiom ben ;)

canım ne desem bilemedim geçmiş olsun diyelim..inşaallah 9 ay sonra alırsın bebeğini kucağına....git git evinede sıkı bir çalışmaya gir bakalım öyle ayda 1 kere halvet olurmuymuş:34:

merhaba kizlar.hamileler icin yeni topigimiz acildi. 2013 subat-mart ayi anneleri...buyurun 9 aylik maratona...
dileyen herkez 9 aylik bu sureki kendisi gibi hamile gecirecek arkadaslar bulmak ve tum yasadiklarini paylasmak icin buyura bilir.

günaydın canlarr.... bugün topikin açılışını ben yapayım hepinizde pireler uçuşuyodur şimdiii:9::9:bugün çok güzel bigün,sözde tatil ama saat 7.30 da uyandım :) 2 hafta yatışa geçtim diye paso uyumakda olmaz, güne erken başlamak lazım dimee:27: yarın sabaha bambaşka bi şehirde uyanmak fikri de ayrı mutlu ediyo beni... birde bugün dr randevum var, görmeye gidicez bebeğin gelişimi nasıl diye... malum yumoşlar genelde kalitesiz oldugu için bu bizim çok önemli bi muayene olacak... çok korkuyorum inşallah mutluluğumuz yarım kalmaz,bikaç gündür böyle bulantılarda filan azalma hissediyorum...dualarınızı eksik etmeyin bizden inş.bu kez ağlayarak çıkmam o hastaneden:43: görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

:21::21: canım bende bugün 07.00 de kalktım :53::53::53::53:
iyi haberler alacaksın inşallah ben inanıyorum dualarım seninle tatlım hade güzel haberlerle gel :34::34::34:

deli deliyi görünce çomağını saklarmiş..onun için hizaya gel:51:ne yapim kahvaltımı yaptım banyoya girecektim dedim bir bakim şu kk ya ne neyok...kız ben sizin kadar birbirinni dedikodusunu yapan kanka görmedim he:30:çı,çı,çık....sen kahvaltını yaptınmı bakimm:31:

ay bayıldım bu lafa haaaaaaaaaaaaa :9::9::9::9: deli deliyi görünce çomağını saklarmiş.
:60:

naptınız kız dün mesajını daha yeni gördüm. yoksam kocan seni çiçekle kandırıp eve gelmedimi:60:

KIZLARR YAZ GELDİİİİİ DÜĞÜN SEZONU ZAMANIIIII

KİMLERİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIYOR BAKALIMMMMMMMMMM

BİZİMKİ 16HAZİRAN
:123:

ayyyyyyyyyy ne güzel az kalmışş :16::16::16:
benimkisi 08.08 :8::8::8:

öyle bişey yapmaz yapamaaazz benim kocam...kabaca anlatayım,sana dur çok ayrıntıya girmeden sabah güzel bir öpücükle uyandım,sonra gün içinde çiçeğim geldi ardından eşim geldi hediyesiyle sonra yemeğe gittik geldik sonraaaaaaaaa:17::17::17::17::17:işte kabaca böyle canım...seninkide yakınmış bak ne güzel 3 kişi kutlucaksınız:)))

:16::16: ne güzel yaaaaaaa :23::23: demek araya sıkıştırdınız :17::17::17::17:
:9::9::9:

iyi bakalım güzel geçmiş:23:evet biz 3 kişi kutluycaz bakalım nasl olcak. Inşallah bir dahakine sizde 2den fazla kişi olarak kutlarsınız. 3-4 fark etmezzzz:21:

kız hadiş bizimde düğün tarihimiz 21 haziran.

Ama ben nikah gününü baz alıyorum. Hangisi doğru olurrrr

:21::21: halvete girdiğiniz tarihhhhhhh:23::23::9::9:

Back
X