Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:31::31: ben gidiyom gelen giden yok küstüm işteeeee:19::19:
çarşıya çıkacam yarın babalar günüymüş kocişime hediye alacam :34::34:
bide kayınbabama :34:

kız babalar günü yarın değil önümüzdeki pazar kuzum babalar günü haziranın 3 üncü pazarı olur:31:

evet ööle didim . doktor halvete girebilirsiniz veya yasak gibi bişi demedi. bende sormayı unuttum . kocam hep sormamı bekledi. baktıki ben unutuyom dayanamadı artık:36:çimerken banyoyu temiz tut tilotunu etrafa atmaaa:20:

niye hayal ediyon kuzucum sende yap bak gör nası oluyo. kaynanaderdin yoksa evde yapabilirsin:23:

karı bizimle göerüşebilmek için zırt zırt kaynanasına gidiyo yazık:9:
ben tilotumu ortaya atmam öle çok düzenliyimdir:21::21:
totona batmasın taşları:6:

:12::12::12::12::12:evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır:30::30::30:

belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik

yuuuuhhhhhhh çı,çı,çı,ayıp yahu:30::30:

düşün ben bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum diye eşim kızıyodu neymiş kendimi yoruyomuşum doktor çünkü dinlen demişti ama onlarıda yapmayacamda kim yapacak
biz buraya taşındığımızda hamile olmadığım halde eşim tek bir eşya bile taşıtmadı bana ne olur ne olmaz diye
neyse ben çıkıyorum kardeşim geldi görüşürüz

walla benimkide yaptırmazdı ve etrafımdaki herkesi tembihler kocacım...

anam sizlerdede ne çene varmış ulen:20::20:okumadım geçmişi işime gelmedi zaar baktım gözüm korktu okuma paşa dedim sadece bir şeye gözüm ilşti arkadaş demişya 7 sene :9::9:ben 7 ay bir araya gelmedim kardeş kardeş yattık eşimle az kullanılmış oldum tam kullanılmış olsa neyse:9::9:ama allah işte oluca oluyobir zaman geldi oldu ay utandım bak şimdi:17::17::17:

ben geldim hatunlar..dr randevumuz güzel geçti minik kelebeğim büyümüş 1.5 cm olmuş:nazar::nazar: herşey yolunda dedi dr tahtalara vurdu:)) çok gezdim anca gelebildim birsürü cici aldım kendime bunu kutlamak için:9: vee daha valiz filan hazırlamadım acilen toparlanmam lazım4-5 saat içinde gidiyorum vee hala sallınıyorum noldu bana ayollll...

benim babam yokki babalar günü hediyesi alıyım:14::14:kaynatamada alasım yok bebegim yokki eşime babalar günü hediyesi alayım ben ne yapayım :43::43::43:

kız halvet tarihi olurmu hiç evlilikyıldönümü yaaaa :9:senden duydum valla

valla bööle sizden devamlı yardım alcam kusura bakmayın:102:

afiyet olsun hepsini bi arda mı yaptın

evet canım hepsini bir arada karışık yaz dolması deniyor buna kabakları oyuyorsun patlıcanıda biberlerinde içini temizleyip ayrı ayrı dolduruyorsun bir tencerede pişiyor :56:

kız babalar günü yarın değil önümüzdeki pazar kuzum babalar günü haziranın 3 üncü pazarı olur:31:

he kız öleymiş ama ben önceden hediye almayı seviyorum çarşı pazar kalabalık olmadan
tantana olmadan kafam sakinken gittim aldım geldim pazarımada gittim aldıklarımı yerleştirdim geldim
gene kimse yok :19::19::19:

anam sizlerdede ne çene varmış ulen:20::20:okumadım geçmişi işime gelmedi zaar baktım gözüm korktu okuma paşa dedim sadece bir şeye gözüm ilşti arkadaş demişya 7 sene :9::9:ben 7 ay bir araya gelmedim kardeş kardeş yattık eşimle az kullanılmış oldum tam kullanılmış olsa neyse:9::9:ama allah işte oluca oluyobir zaman geldi oldu ay utandım bak şimdi:17::17::17:

:9::9::9::9::9: ne utanıyon gızzzzz
karı karıya konuşuyok şurda
yaparken utanmıyonda anlatırkenmi utandın :9::9::9:

ben geldim hatunlar..dr randevumuz güzel geçti minik kelebeğim büyümüş 1.5 cm olmuş:nazar::nazar: herşey yolunda dedi dr tahtalara vurdu:)) çok gezdim anca gelebildim birsürü cici aldım kendime bunu kutlamak için:9: vee daha valiz filan hazırlamadım acilen toparlanmam lazım4-5 saat içinde gidiyorum vee hala sallınıyorum noldu bana ayollll...

:nazar::nazar::nazar: maşallah canım gözlerin aydın nereye gidiyordun kız izine ayrıldığını biliyomdaaa:16::16:
rahat iç çamaşırları aldınmı çocuğu sıkıştırma araya :9::9::9:

:nazar::nazar::nazar: maşallah canım gözlerin aydın nereye gidiyordun kız izine ayrıldığını biliyomdaaa:16::16:
rahat iç çamaşırları aldınmı çocuğu sıkıştırma araya :9::9::9:
rizeye gidiyorum yavrum yok kız almadım gazdan öyle sıkıyomuş 2 gün sölemesi ayıp ishaldim rahatladım:1::1: 1 ay daha idare ederim bunlarla..

kız walla öyle bende öyle çok geçmişi okuyup yazamam kise kusurabakmasınsın her zaman olmaz yani...bunların çenesine yetişemem:))

çok sewindim kuzum gerçi bu sana ikinci yazım ama olsun ,yani gideceksin illaki iyi bari dikkat et iyi tatiller:54:

benim babam yokki babalar günü hediyesi alıyım:14::14:kaynatamada alasım yok bebegim yokki eşime babalar günü hediyesi alayım ben ne yapayım :43::43::43:

al kuzum boşver eşinin hatrı için büyüklük sende kalsın:))

duman anam seni kovalıyom :1::1::1: şükür kavuşturana :1::1:

canım banyo filan yaptım daha mutfağı toparlayıp kuaföre gidicem, bi bakayım dedim ne var ne yok diye fazla kalamıycam..beydağlıııı tatlımmm balımmm canımm kızdınmı sen bana pas vermiyom diyee:1::1: valla çok giremedim ondan canım yoksa sen başkasın benim için bilion:54::54: haydi görüşürüz kızlaaar öptüm sizi:54::54:

Back
X