Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benden doktorum istemedi ya ben kendim gitmek istiyorum, bende pko vardi hafif,bi kac kez klomenle yumurtlarim buyudu catladi falan ama hamile kalamadim, bende diyorum ya belki tuplerim kapali durub nedende bi suru zararli ilac iciyorum yumurta icin, aciksa ne ala, yeniden baslarim yumurtalar icin calismaya.ama ya kapaliysaa ?

bunu doktorunun istemesi daha doğru olmaz mı?

sağolasın tatlım hoşbulduk
bugün dua istiyorum sizlerden akşama randevum var inşallah herşey yolunda gitsin diyeeeeeeeee

bunu doktorunun istemesi daha doğru olmaz mı?

ya doktoruma sordum bana simdi gerek yok, hic bi sorunun olmazsa o zaman en son ona bakariz dedi,ama ben kendim tip fakultesi mezunuyum az cok bilirim, yani once tuplere bakib emin olmasi lazim deyilmi ? kendim emin olmak istiyorum, cunki dun biriyle konusdum 10yil tedavi etdirmis kadin kendini, en son 10yildan sonra doktoru rahim filmine gondermis, veee kapaliymis..yani bu o demek oluyorki 10yilda o kadar vakit para ve can heder gitdi.. ben istemiyorum oyle olmak :(*:43:

ya doktoruma sordum bana simdi gerek yok, hic bi sorunun olmazsa o zaman en son ona bakariz dedi,ama ben kendim tip fakultesi mezunuyum az cok bilirim, yani once tuplere bakib emin olmasi lazim deyilmi ? kendim emin olmak istiyorum, cunki dun biriyle konusdum 10yil tedavi etdirmis kadin kendini, en son 10yildan sonra doktoru rahim filmine gondermis, veee kapaliymis..yani bu o demek oluyorki 10yilda o kadar vakit para ve can heder gitdi.. ben istemiyorum oyle olmak :(*:43:

o zaman çektirmen gerekli evet
benim tüplerim açık çıktı ama polip varmış onun alınması lazım şimdi
ameliyat günü bekliyorum bende genel anesteziyle yapılacakmış
bende bundan korkuyorum :(

Karilar kosun size sorum var yinee...ayy ben hakkaten kafayi yedim sanirim, her gun her gun yeni sorularla..bu sabah uyku tutmadi ya, sabahin korunden kalkdim kk da rahim filmiyle ilgili konulari okudum, ben rahim filmi cekilmek istiyorum, ama anestezili, cunki canim cok kiymetlidir , ben aciya maciya dayanamam, ee bu meretde acili oluyormus diye okudum..neyse basindan rahim filmi gecen oldumu ? anestezili yani.bi yazin yaaa bana yardim edin ltfn

bak canım peri ve pidilga topiğinde
perisoko isimli arkadaşım ne yazmış senin için sormuştum aynen yapıştırıyorummmmm

:49:Canim o kisiden kisiye degisiyor ama acisizdi diyemem benim agri esigim yuksek olmasina ragmen canim cok yandi ama sebebi tuplerimdeki ufak tefek tikaniklardi 10 saniye kadar suruyor film esnasindaki aci ben biraz bagirdim ama doktorda dedi tuplerinde hafif tikaniklik vardi acildi o yuzden canin acidi diye. Ben aciyacagini bildigim halde anestezi istemedim 5 dakikalik bi islem anesteziyle tum gununu harciyor. Ben ciktigimda bebegim icin bebegimiz icin diye sayikliyordum esime onun icin herseye deger.., oncesinde mutlaka agri kesici alsin esas agri cikinca oldu bende siddetli adet sancisi seklinde yarim saat kadar surduuuu suan icim cok rahat aklimdaki soru isaretleri gitti ve bana gore o tikanikliklar bebegimin gelmesine izin vermiyordu onlaran da kurtulmus oldum mutluyummmm bebise giden yolda hersey mubahhhh :) korkmasin bisicik olmuyoorrr

merhaba cnm hşgldin aramıza
polip olmadığı için bilgim yok şükür ...
sende polipmi war ??sorununuz nedir

hoşbulduk canım
evet hsg filminde polip görüldü.Bebişin olmasına engel olabilirmiş.
Aldıracağım ameliyat günü bekliyorum
İnaşllah alınınca bebişime kavuşurum.

hoşbulduk canım
evet hsg filminde polip görüldü.Bebişin olmasına engel olabilirmiş.
Aldıracağım ameliyat günü bekliyorum
İnaşllah alınınca bebişime kavuşurum.

inşallah tez zamanda kavuşursun cnm. sen kimsin bakim nerden çıktın:38:

bende evlendiğimde bir tencerem bir tavam vardı pilav yapacaksam önce pilavı yapıp tavaya boşaltım sonrada tencerede sulu yemek yapıyodum bayağı bir sene böyle gitti
misafirlerim gelmişti komşudan çatal kaşık tencere bir arkadaştanda yorgan yastık almıştım
buzdalabım 1 buçuk sene yoktu hep azar azar alıyordum bozulmasın diye kışında balkona koyuyordum poşetlere sarıp
2 sene çamaşır makinam yoktu birgün çamaşır yıkayıp ertesi gün bütün gün yatıyodum bel ağrısından alışık olmayınca
daha bir sürü eksik vardı ama okadar huzurluydumki bana saray gibi geliyordu yaşadığım ev sonra yavaş yavaş aldık hepsini hatta ikinci buzdalabımı ikinci çamaşır makinamı zamanla herşey oluyor yeterki huzurun olsun yoksa mal mülk hepsi boş
ayyy benim yine bi çok şeyim var sana göre. bence de önce huzur eşya yerine geliyor.Allah ağzımızın tadını bozmasın. nazocum ya annenlerin evinde mutlu değilmiydin sen:26:hiçmi demedin "ulen nerden evlendik bu adamla çektiğim eziyete bak" felan diye. :26::26:
kiiim bizim başakmı yapıcaak beceriksiz anam oo daha çamaşır nasıl neyle yıkanıır düdüklü nasıl kullanılır onu bilem bilmiyoooo :63: allah bilir doğru düzgün yemek pasta vs.de bilmiyodur aç kalmasalar baari olan bebişe olcak düzgün beslenemiyo garibim yaa minnacık doğcak bu gidişlee :26::26::20:
bana bak çingene karııııı benle uğraşmak hoşunuzamı gidiyooooo ben çalışıyodum şimdiye kadar evlendim evleneli doğru düzgün bişi yapamadım. heleki kaynanmın evinde düdüklü yoktu neden bilmiyom ama kullanmıyodu. hiç ömrümde düdüklü kullanmadım.
ayrıca kaynanam kosla çamaşır suyu cif pervol persil aklına gelebilecek hiç bir temizlik maddesini eve sokmuyodu. ben bunlarıda hiç kullanmadım. kaynanm amwaydan aldığı malzemeleri kullanıyodu.bitkiselmiş bilmem neymişş miş diye.

3 senedir içimde uhdedir çamaşırlarıma yumoş koymak:43:
pastaya böreğe gelince sana taş çıkartırım zamnında yemek kursuna gittim çok güzel tariflerim memeklerim vardır. hiç pratik yapmadım o başka. evlendikten sonra hiç birini yapmaya fırsatım olmadı.
artıkın evdeyim bilmediğim şeyler var size soruyorummmmm ama siz dalga geçiyosunuzzzzz:59::59::59: silin beni listeden

valla belli olmaz merak ettim kaç yaşındalar
adam 50 sanırım. kadında 46 yada 47 olmalı. biz evlendik eveleneli 1kere yakaladım onları banyo yaparken. 3 senede 1kere:53:
heralde olsa insan farkeder. çünkü en geç biz yatıyoduk eşimle onlar çoktan uyuyodu:6:

haamile diye körde değil yaaa slm vermesi laaazıımm banada virmedi zaateeen :63::63: slm vermeyi bilem beceremiyo bu kız ayoool :9::9::33:
:20::20::20::19::19::19:sen beni çokmu seviyon kuzumm benle uğraşmadan yapamıyon:12:

Karilar gunaydiiiin hepinize hayirli haftalar diliyorum hersey gonlunuzce olsun. oglumu bugun doktora goturecegiz sunnet icin gun alacagiz coook heyecanliyim
gnydn hadi hayırlısı pipişi gitçekmi şimdi yeğenimin olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah

olur 15 senelik evlilik bir senede sevgililik ettimi 16 sene 16 senede günlük dizi olur her gün bir bölüm :123:kaçak gelin dizinin adıda

süpersin bacımmmm bizim 4 yııllık ama ondanda çıkarrr

kız sende benim gibim o zaman kocanı uyutupta öyle kaçsanaa :1::1: uyanık oldularmı yeter kapat benle ilgilen diye başımıza ekşiyolar sonraa :9::9::23:
kız onun uyumada gözümü var adam bilgisyarı istiyo

:42::42::42::42::42:no problem

iyi gecelr yarın ben gelemem eşim izinli
ozaman bugün gel hahayyt

hıı hıı koca totolu oo millete diyodu kendi totosuna baksın o artıkıın yarım dünya olcak yakındaa :60::60:
olcak olcak seksiyim ben diyemicek artıkın yaşasın kötülük muhahahah

ayyy benim yine bi çok şeyim var sana göre. bence de önce huzur eşya yerine geliyor.Allah ağzımızın tadını bozmasın. nazocum ya annenlerin evinde mutlu değilmiydin sen:26:hiçmi demedin "ulen nerden evlendik bu adamla çektiğim eziyete bak" felan diye. :26::26:

bana bak çingene karııııı benle uğraşmak hoşunuzamı gidiyooooo ben çalışıyodum şimdiye kadar evlendim evleneli doğru düzgün bişi yapamadım. heleki kaynanmın evinde düdüklü yoktu neden bilmiyom ama kullanmıyodu. hiç ömrümde düdüklü kullanmadım.
ayrıca kaynanam kosla çamaşır suyu cif pervol persil aklına gelebilecek hiç bir temizlik maddesini eve sokmuyodu. ben bunlarıda hiç kullanmadım. kaynanm amwaydan aldığı malzemeleri kullanıyodu.bitkiselmiş bilmem neymişş miş diye.

3 senedir içimde uhdedir çamaşırlarıma yumoş koymak:43:
pastaya böreğe gelince sana taş çıkartırım zamnında yemek kursuna gittim çok güzel tariflerim memeklerim vardır. hiç pratik yapmadım o başka. evlendikten sonra hiç birini yapmaya fırsatım olmadı.
artıkın evdeyim bilmediğim şeyler var size soruyorummmmm ama siz dalga geçiyosunuzzzzz:59::59::59: silin beni listeden

adam 50 sanırım. kadında 46 yada 47 olmalı. biz evlendik eveleneli 1kere yakaladım onları banyo yaparken. 3 senede 1kere:53:
heralde olsa insan farkeder. çünkü en geç biz yatıyoduk eşimle onlar çoktan uyuyodu:6:

:20::20::20::19::19::19:sen beni çokmu seviyon kuzumm benle uğraşmadan yapamıyon:12:

çılldırttınız karıyı gördünüzmü sakin başakçım sakinn bebene zarar sinirlenme gııı

bakın kızlarr bundan sonra başaka sataşanın,kankamı üzenin,isyan çıkaranın,düzen bozanın,ağzını tutamayanın,kurallara uymayanın topuğuna sıkarım ona göreee
tersim pistir bak heeeeeeeeeeeeeeeee
:42::42::42:
:ssz::ssz::ssz:eyvallah anam

sizde az değilsiniz ne zaman kadar saklıyacaksınız:1:
kız eşimde az maymuş değil. benim hiç aklıma gelmemişti böyle bişi yapmak:1::1:kadın zırt zırt geliyodu internet için. eşimde borcunu ödeyemedim kapandı demiş. ama haklı kocam rahatsız ediyodu gece gündüz demeyip geliyodu valla:19::19::19:
bi süre sonra eşim açtırdık der mecbur

hıı hıı git git kuzum sen çık hemen dinlen hamişsin sen uykunu alman lazım :16: yoksa başka bişii yok yaani altında :31: git hadi sen dit hemen durma fazla burdaa.. :129::46::52:
TKB ile dalga geçmek neymiş sorarım sana:19::19:okudum bütün yazdıklarını:25::25:
niyekine sakladınızki kadın girse noolcek sınırlımı netiniz? bilgisayarı varmı kaynananlarında giriyolar?
:26: gerçi o yaşta kadın giripte neetceemiş kırsın dizini otursun evinde pembiş dizilerini izlesin bılaşmasın sizede :1: arada bi mama getirsin size geri ditsin aç kalman :1:
hah tamda adamına sööledin. o mu bize yemk getircek.

netimiz sınırlı diil ama rahatsızlık verecek derecede girmeye çalışıyo nete. saatlerce gitmiyo:50::50:

latifee geçmişte okurken görmesem inanki aklıma gelipte bakmam... bakmadım da hiç 1.sayfaya:40:
hiç farketmez yanii istersen silebilirsin yıldızlarımı ben buraya yıldız için gelmiyomki :32:
senin canın saolsunn hamile kediii:34:
kız sen kedileri çokmu seviyon:26:
tabiiki latife kuzum ya eğleniyos işte:34:

ben bebişi oldun diye uğraşan biriyim. :)
inşallah çok bekletmez seni. bizde uğraşıyoruz işte burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak için.

istersen sende burda bizimle neşeyle yumurtla:6:

çılldırttınız karıyı gördünüzmü sakin başakçım sakinn bebene zarar sinirlenme gııı

çıldırttılar tabii ya kaç gündür uğraşıyolar benimle:25::25:

hele kime laf anlatıyorum sende az değilsin şımarık tosbaa

kızlar niye yazmıyosunuz ayol tüfekhaneye gittim geldim kimse yaazmamaış:12: ben işlerimi bitiriyim memeğimi yapıyımda gelirim öptüm sizleri. lilyumcum yine gel tamammı. bak takip eddeerim peşine düşerim:4:

Back
X