Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok tamam sen elinden gelse girersin ama giremicen:6:yıldızlarına ellemiyom.

bebiş iyi az önce sırt üstü yatıp elimi koydum ilk defa bu kadar net hissettim elime bişi geldii:52::52:intenette diyordu. elinizi koyduğunuzda top gibi bişi gelir diye. sevinçte demişti ama hiç gelmemişti. ilk defa geldi. onun sevincini yaşıyorum:1::1:inşallah senn eline de gelirrr

sana kolay gelsin bbeğim tilotlu bi yardımcı istersen ben gelirim:12:
oyyyy büyüdü demek annesi ele geliyosa, karnın çıktımı kız?

selamlar hepinize :3::3::3:nasılsınııızz?? bizde bugün boya badana işleri vardı heryer berbat yoğun bir hafta beni bekliyor..gelsenize bana yardıma :34:çoookk çalışmam gerekiyo çokkk...oda ,oda temizlicem öyle sewiyorum ben içime siniyor yaptığım temizlik ama mutfak temizliğini hiç sewmiyorum bakalım artık inşaallah fıtıklarım azmaz...görüşürük kendinize iyi bakın:54::54:ziyaretçi olarak takip edebülürüm ona göreee:51::51:

kolay gelsin canımmm gelirdim yardıma ama çok uzağız yaaa:(( yoksa çok severim ben banada temizliği tapmayı filan:9::9:

selam kızlaaaaaarrrrr:3::3:

bana yardım edecek kimse yokki :(
aynı sorunları olana falan
doğru insan nerden fayda görüse oraya gider:31: aynı sorunları paylaştyığın birileri varmı peki başka topikte cnm:26:
oyyyy büyüdü demek annesi ele geliyosa, karnın çıktımı kız?

ay sorma dumoşum ya çok garip bi duyguuuu. karnım çıktı aslında ama. bazen çok beelli oluyo bazen normal karına dönüyo anlamadım gitti:44:

kızlar canım çok sıkkın şuan ağlıyorum ablam 7 senelik evli ve 32 yaşında bugün dr gitti kan verdi çocuğu olmuyo diye muane oldu sonuç menopoza girmiş telefonda konuşamadı ağladı.ben de çok kötü oldum.:43:

kızlar canım çok sıkkın şuan ağlıyorum ablam 7 senelik evli ve 32 yaşında bugün dr gitti kan verdi çocuğu olmuyo diye muane oldu sonuç menopoza girmiş telefonda konuşamadı ağladı.ben de çok kötü oldum.:43:

canım hemen üzmeyin kendinizi öyle.. umutsuzluğa kapılmayın sakın canım tedaviyle aşabilir bu sorun.. şimdi bildiğim kadarıyla erken menepoz tedavi edilebiliyor bunu güzelce araştırdınız mı? Allahtan ümit kesilmez bence hemen tedaviye başlasın ablan canım çok geçmiş olsun tatlım..bitkisel şeylerle de takviye yapsın.. soğan kürünün bu konuda da işe yaradığını duymuştum tatlım.. inşallah en kısa sürede sağlıkla yavrusunu alır kucağına ablan..:10: bir de 7 yıldır tüp bebek falan denemişler miydi canım? neden olmuyordu bebekleri:26:

yha niko nası oluyo yanlış olmasın millet 40dan aşağı menepoza girmiyo inşallah deildir yha hem bende 32 yaşımdayım deildir inşallah bşka doktora gitsin:54::54::34:

canım hemen üzmeyin kendinizi öyle.. umutsuzluğa kapılmayın sakın canım tedaviyle aşabilir bu sorun.. şimdi bildiğim kadarıyla erken menepoz tedavi edilebiliyor bunu güzelce araştırdınız mı? Allahtan ümit kesilmez bence hemen tedaviye başlasın ablan canım çok geçmiş olsun tatlım..bitkisel şeylerle de takviye yapsın.. soğan kürünün bu konuda da işe yaradığını duymuştum tatlım.. inşallah en kısa sürede sağlıkla yavrusunu alır kucağına ablan..:10: bir de 7 yıldır tüp bebek falan denemişler miydi canım? neden olmuyordu bebekleri:26:

dr demişki bi kaç ilaç vermiş kullan bidaha kan alalım bakalım sonuca demiş ama 1 sene öncede başka hastane menepoz demişti sonrada bi kaç ay sonra düzgün çıkmıştı.inş ALLAH tan ümit kesilmez.aşılama yaptı ama tutmadı tüp bebek yapmadı durumu çünkü yok tüp bebekte yeni düşünüyodu şimdi yaparmı bilmem.dr hiç bir sorun yok diyodu hep ama ablam regl de olmuyodu söktürücü içtiğinde belki oluyodu.

kızlar geçmişe biraz bakabildim.. ama alıntıyla cvp veremedim fazla kalamayacağım.. zaten kimse de yokmuş:26:

cumartesi iş çıkışı düğüne gittik ordan da eğlenceye..gece geç geldik eve..ama ben o güne kadar evde geçirdiğim her dakikayı az az ev işiyle değerlendirdim..:25:

pazar günü de sabah 6 da başladım temizliğe.. akşam 5 e kadar evi yalayıp yuttum..
popoma pil takmış gibi hızlıca yaptım herşeyi.. sonunda içim rahatladı ohhh beeee...:52::52::52::52:
yani sonunda elde olmayan nedenlerle(bilenler bilir) 3. kez yapmak zorunda kaldığım bahar temizliğimi 3. kez bitirdim:6:

5 ten sonra da pikniğe gittik.. dönüşte denize gittik..ama ben girmedim:31:
geç saat bikinim kurumaz bi de hasta olurum diye korktum:17:
gece de çay bahçesinde oturduk 12 ye kadar:53: yani bir güne dünya kadar şey sığdırdım..:8:
o yüzden size 2 gündür uğrayamadım kızlar hepinizi öpyüruuuummmmm:54:

dr demişki bi kaç ilaç vermiş kullan bidaha kan alalım bakalım sonuca demiş ama 1 sene öncede başka hastane menepoz demişti sonrada bi kaç ay sonra düzgün çıkmıştı.inş ALLAH tan ümit kesilmez.aşılama yaptı ama tutmadı tüp bebek yapmadı durumu çünkü yok tüp bebekte yeni düşünüyodu şimdi yaparmı bilmem.dr hiç bir sorun yok diyodu hep ama ablam regl de olmuyodu söktürücü içtiğinde belki oluyodu.

canım belli bir yılın üzerindeysen ve tadavi görüyorsan sgk karşılıyordu tüp bebeği ben mi yanlış biliyorum acaba? bir de doğru söylüyosun bak daha önce de demişler sonra düzelmiş gene düzelir tedavisine başlasın hemen vakit kaybetmeden de tüp bebeğe başlasın sgk karşılıyordur canım mutlaka 7 yıl sonuçta bu bir de menopoz riski var canım..

nikolay bak canım böyle yazıyor ;

Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak üzere uygulanan tüp bebek tedavilerine (IVF yani In Vitro Fertilizasyon-tüp bebek yönteminin bilimsel adıdır) ilişkin giderler, belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde SGK tarafından karşılanmaktadır. Buna göre;a) Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,b) 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,c) Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması, ç) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması, d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi,gerekiyor. Tüp bebek tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, tüp bebek tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi SGK tarafından karşılanmaz. Tüp bebek tedavi bedellerinin ödenebilmesi için tedavi uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekmektedir.

nikolay bak canım böyle yazıyor ;

Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak üzere uygulanan tüp bebek tedavilerine (IVF yani In Vitro Fertilizasyon-tüp bebek yönteminin bilimsel adıdır) ilişkin giderler, belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde SGK tarafından karşılanmaktadır. Buna göre;a) Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,b) 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,c) Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması, ç) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması, d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi,gerekiyor. Tüp bebek tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, tüp bebek tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi SGK tarafından karşılanmaz. Tüp bebek tedavi bedellerinin ödenebilmesi için tedavi uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekmektedir.

saol canım benim için uğraştın evet biliyorum bunları sgk bi kısmını karşılıyo sen 1500 tl felan harcıyosun sadece ama ablam ev kredisi ödüyo ayda 1200 yani durumları çok sıkışık ve bide çalıştığı için tüp bebekten sonra 20 gün yatması lazım yıllık izninde düşünüyodu zaten. çok saol herşey için iyi akşamlar canım.

nikolaycım ben iş yerindeyim ikide bir müşteri geliyor çıkmam lazım canım..
sakın üzme kendini tamam mı bebeğin de üzülmesin bak.. :20: çok zor biliyorum benim de gözlerim doldu şimdi:5: ama Allahtan ümit kesilmez bu tedavisi olan bir rahatsızlık canım.. hem tedavisini olur ilaçlarını alır ablan hemn de bir yandan bitkisel şeyleri de araştırın hayıt da kadınlık hormonlarını düzelten bir şey bak soğan kürünü de araştırın tedaviyi ihmal etmeyin tamam mı tatlım.. emin ol düzelecektir tekrar canım... bir de tüp bebek için sgk ya başvursun bence vakit kaybetmeden inşallah en kısa sürede sağlıkla o da sen de bebeğinizi kucaklarınıza alın beraber büyütürsünüz inşaallh:16: allah yardımcısı olsun tatlım..

saol canım benim için uğraştın evet biliyorum bunları sgk bi kısmını karşılıyo sen 1500 tl felan harcıyosun sadece ama ablam ev kredisi ödüyo ayda 1200 yani durumları çok sıkışık ve bide çalıştığı için tüp bebekten sonra 20 gün yatması lazım yıllık izninde düşünüyodu zaten. çok saol herşey için iyi akşamlar canım.

olsun rabbim bir çıkar yol gösterir mutlaka inşallah:5: sen de sağol iyi akşamlar canım..sonra gene haberdar et bizi..

Son düzenleme:
Karilar gunaydiiiin hepinize hayirli haftalar diliyorum hersey gonlunuzce olsun. oglumu bugun doktora goturecegiz sunnet icin gun alacagiz coook heyecanliyim
allahım ne güzel bi duyguu
hepimize nasip etsin rabbimm
ayy allah damatlığını hayırlı torunlarınıda göstertsinn
Karilar kosun size sorum var yinee...ayy ben hakkaten kafayi yedim sanirim, her gun her gun yeni sorularla..bu sabah uyku tutmadi ya, sabahin korunden kalkdim kk da rahim filmiyle ilgili konulari okudum, ben rahim filmi cekilmek istiyorum, ama anestezili, cunki canim cok kiymetlidir , ben aciya maciya dayanamam, ee bu meretde acili oluyormus diye okudum..neyse basindan rahim filmi gecen oldumu ? anestezili yani.bi yazin yaaa bana yardim edin ltfn
ben 10 gün sonra çekileceğim tek tek anlatırım canım sana
sen yine de dikkat et kuzucum. ben de yeni ev hevesi var kimse durduramazki beni:6:devamlı bişiler yapmak istiyorum:52:

tatlım ben geçmişi okuyorum gelcem şimdi günümüze:1::1:
:46::46::46::46::46::46::46:çalışkan kanka
bana bak çingene karııııı benle uğraşmak hoşunuzamı gidiyooooo ben çalışıyodum şimdiye kadar evlendim evleneli doğru düzgün bişi yapamadım. heleki kaynanmın evinde düdüklü yoktu neden bilmiyom ama kullanmıyodu. hiç ömrümde düdüklü kullanmadım.
ayrıca kaynanam kosla çamaşır suyu cif pervol persil aklına gelebilecek hiç bir temizlik maddesini eve sokmuyodu. ben bunlarıda hiç kullanmadım. kaynanm amwaydan aldığı malzemeleri kullanıyodu.bitkiselmiş bilmem neymişş miş diye.

3 senedir içimde uhdedir çamaşırlarıma yumoş koymak:43:
pastaya böreğe gelince sana taş çıkartırım zamnında yemek kursuna gittim çok güzel tariflerim memeklerim vardır. hiç pratik yapmadım o başka. evlendikten sonra hiç birini yapmaya fırsatım olmadı.
artıkın evdeyim bilmediğim şeyler var size soruyorummmmm ama siz dalga geçiyosunuzzzzz:59::59::59: silin beni listeden[/COLOR
kız eşimde az maymuş değil. benim hiç aklıma gelmemişti böyle bişi yapmak:1::1:kadın zırt zırt geliyodu internet için. eşimde borcunu ödeyemedim kapandı demiş. ama haklı kocam rahatsız ediyodu gece gündüz demeyip geliyodu valla:19::19::19:
bi süre sonra eşim açtırdık der mecbur

TKB ile dalga geçmek neymiş sorarım sana:19::19:okudum bütün yazdıklarını:25::25:

hah tamda adamına sööledin. o mu bize yemk getircek.

netimiz sınırlı diil ama rahatsızlık verecek derecede girmeye çalışıyo nete. saatlerce gitmiyo:50::50:

kız sen kedileri çokmu seviyon:26:
tabiiki latife kuzum ya eğleniyos işte:34:
ahh benim kankamm kullanıyonmu şimikk
yumoşunu kokulu kokulu deterjanlarını
kız sende evinin hanımı oldunda bu muhabbetleri yapıyon çok seviniyom ben yaaaaaa :34::34::34:
kızlar elleşmeyin şu kıza da evinin tadını çıkarsın yavvv

allah şifa versin, inşallah yanlış bilgidir, bende çok üzüldümmm
allahım kucağını doldursun tez zamanda...

kıslar istanbuldan yeni geldikk sabah 10 dan beri ordaydıkk:53::53::53:
na feci bir memleket yaşanmaz oralarda
bir kalabalık,bir trafikk,ayy zor attık kendimizi evimizeeee
mahvolduk sıcaktan trafikten şimdikk cam silmeye gidiyom ben görüşürükk

hala kimse yok:20::20::20:
niye yoksunuz yavvvvv
ben sizi bekliyomm yaaaaa

anam belinay burdamısın kızz
aha hadiskoda de gelmiiiş

Son düzenleme:
Başak karısı diyo gelemiyon anam geliyorum hani kimse yok duvarla mi sohbet edeceğim :60: neysen yarından sonra temizliğe başlama yi düşünüyorum :) biri bana yardıma gelsin :35:

Back
X