hayıurlı haberlerle gel canım inşallah
inşallah cnım hem büyümüştür hemde sağlıklıdır görürsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayıurlı haberlerle gel canım inşallah
erenaycımmm canım benimm senin kankan masumaları oynuon tırnaklarını çıkardında dişlerini gösterdinde panter gibi oluooo sana gerek kalmazzzz o sana naz yapıoo ancak korunması gerekn biri varsa oda biiziz sen bizi koru anam kendindennnn
kankeytom benimmmmmmmmmmm
![]()
görüşürük bebeeeeemmmmister tek tek gelin ister çift çift farketmez koca totolu kankiler sizi![]()
bencede korkmalısınn:106::121::121: bu topa dönersin elimdeben çok korktum yaaaaaaaaaaaa
![]()
sen ne sanıyon gız bizi hıııı sen bizim kavgadaki halimizi görmedinde konuşuyonne korkuon kankacım biz sessizce hallederizz ahuıhaahha
ahhh gülümmm tabiki sewiyommm sewmezmiyimmm ama eskisi kadar görüşemiyokkk artıkın seninleebizi sevmion yani ssevmen için illla gbeemi kalmak lazım du kocama sölim hemennnnn kız biz beceriksiz çıktıkkk sen en iisimi sevme benii hıh ama ben seviom senii
canım üzülme sen karnındakini bi düşün önce ablana sabır versin rabbim ama dhaa herşey bitmiş değil bi kaç doktora daha gitsinnn millet 50 yaşında doğuruo rabbim verdikten sonra inşallah menopoz değildirrr
ivet geldim senin kankan bana ne demiş öleee ona cvp yazcam beklaa düşünüom neler çıkıcak benim gibi bi cevherden bakalım
kızlar canım çok sıkkın şuan ağlıyorum ablam 7 senelik evli ve 32 yaşında bugün dr gitti kan verdi çocuğu olmuyo diye muane oldu sonuç menopoza girmiş telefonda konuşamadı ağladı.ben de çok kötü oldum.![]()
görüşürük bebeeeeemmmm
elime düşme
bencede korkmalısınn:106::121::121: bu topa dönersin elimde
sen ne sanıyon gız bizi hıııı sen bizim kavgadaki halimizi görmedinde konuşuyon
tatlım biz işimizi bilirikk işimizide şimsden sormayıkkkk hahahhahahhahaaaaaa
iii canım bişimi deidkk bigün adam akıllı kavga edinde görelimm şenlensin topikimizzzz
sen başına gelecekleri hiiiç bilmiyon demii![]()
ahhh gülümmm tabiki sewiyommm sewmezmiyimmm ama eskisi kadar görüşemiyokkk artıkın seninlee
hepicinizi sefiyommmm
hadi canım inandık inandıkkk valal bebem hayat şartlarııı öle gerektirio
kocişim geldi yemeeemizi yiyip gelecem bir yere kaybolmayın haaaaaaa
:44::44::44:
erenaycımmm canım benimm senin kankan masumaları oynuon tırnaklarını çıkardında dişlerini gösterdinde panter gibi oluooo sana gerek kalmazzzz o sana naz yapıoo ancak korunması gerekn biri varsa oda biiziz sen bizi koru anam kendindennnn
noldu tatlım çokmu acıklı olmuşşşş acındırabilmişmiyim bayaa daha dokunmazlar bize bisüre rahattır kafamızzz sayemdeee
mood cum hoşgeldin canım nasılsınnn
beklesekmi kızlar bence sevinç gitsin hepimiz burdamış süsü verelim o geldimi toz olalım tek kalsın saklanalım yanı olurmuuu yemekte otursun midesine:)))
kuzum korkma annem ben sadece kankamı ve yeğeni koruyomm,kabahati olmayanın problemide olmaz benlenn,
size bişi yapmam suç olmayınca
ben saldırgan karı diiliiiiimm
sadece kızdıranın sıkarım topuğuna....
mood naber ?pek serinsin bu arlar,az gelyon pek konuşmuyon kız
haşa çaka yapıcaktık sende ortalığı kızştırıon ne fena bişisn sende yaaakendi kankana kazıkmı atıcann.... cıks cıks
![]()
oh oh afiyet olsun benimkide gitti geç gelir
evet çok uğruyosun ama pek yazmıyosunnyok cnm hep burdayım ama pak konuşmuyorummm
iyim sen nasılsınnnn cnmmm
haşa çaka yapıcaktık sende ortalığı kızştırıon ne fena bişisn sende yaaa
evet çok uğruyosun ama pek yazmıyosunn
zaten denk gelemiyos yaaa
özlüyom senle yazışmayııı
afiyet olsun bu arada
iyiyim nolsun rahim filmi için gün sayıyommm :18::18::18:
çok korkuyom ben ya:18::18::18::18::18::44::44::44:
nasıl şaka bu kız?
kadını enayi yerine koyacaktın
çok ayıpp
ay nasıl hain bi kankasınsennn ayyyyyyy