Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

görüşürük bebeeeeemmmm:47::47::47::47::47:
elime düşme:27::27::27:

bencede korkmalısınn:106::121::121: bu topa dönersin elimde :1:

sen ne sanıyon gız bizi hıııı sen bizim kavgadaki halimizi görmedinde konuşuyon
tatlım biz işimizi bilirikk işimizide şimsden sormayıkkkk hahahhahahhahaaaaaa:51::51::51::41::41::41:

:53::53::53::53::53:
sen başına gelecekleri hiiiç bilmiyon demii:30::50::50:

:50::50: yok bilmiyom baktı başak karısı başa çıkamayacak aramızı bozup bizi birbirimize düşürmeye çalıştı hain karı
çatlak patlak yusyuvarlak karrrrrrrrrrrr:25:

kız hadiş uzun zamandır yoktun neler oluyor rapor ver bakalım damlayıp düşüyorlarmı görümcekle nasılsın anlat
kahvaltıya felan gidip geliyormusunuz birbirinize kocişin iş durumu ne oldu bebek çalışmaları ne alemde :26::26:

kızlar canım çok sıkkın şuan ağlıyorum ablam 7 senelik evli ve 32 yaşında bugün dr gitti kan verdi çocuğu olmuyo diye muane oldu sonuç menopoza girmiş telefonda konuşamadı ağladı.ben de çok kötü oldum.:43:

canım allahtan ümit kesilmez yaaaaa:5::5::5::5::43:

kız hadiş uzun zamandır yoktun neler oluyor rapor ver bakalım damlayıp düşüyorlarmı görümcekle nasılsın anlat
kahvaltıya felan gidip geliyormusunuz birbirinize kocişin iş durumu ne oldu bebek çalışmaları ne alemde :26::26:

anam hiç sormaaa ben gitmiom geçen şöle bişi oldu hep bende yeniodu o yapıp getiriodu bende pilav eşlik ettiriodum nese bi kaç gün böle oldu mangalda dahil benim tezgahım dolu dolu bulaşık makinemde yok yardım edende çay içip hop aşağı inio bende naptım aldım tenceremi madem beraber yenicek gittim kocamla yedikk o yemedi bulaşığı da koydum sabah ordalar hala yıkasın anam amelesimi varr çayımı da içtim çıktım yukarı aynısını yaptım öğlene doğru bi ara bahçeye indim çocuk uyumadıda cart curtta bulaşık çokta ii lokma bulaşğı dert etmiş hiç seslenmedim yıkadı yıkadı eşşek gibi yıkıcak yok öle yan gel yat osmann

kıslar ben bi kaçayım ki yemek yapıcamm,,kocişim 1 saat sonra kalkacak yetiştireyimm:56::56::56:
git de gel akşama burda oll bekliyomm

evet çok uğruyosun ama pek yazmıyosunn

zaten denk gelemiyos yaaa
özlüyom senle yazışmayııı
afiyet olsun bu arada
iyiyim nolsun rahim filmi için gün sayıyommm :18::18::18:
çok korkuyom ben ya:18::18::18::18::18::44::44::44:

nasıl şaka bu kız?
kadını enayi yerine koyacaktın :9::9:
çok ayıpp:20::20::20:
ay nasıl hain bi kankasın:47::47::47::47: sennn ayyyyyyy:47::47:
kötü katın hadiye:23::23:

aynen cnm ösleniyor walla
akşama bolbol sohbet edek olurmuu gülümm
ahh cnm yaww korkma hiç ne zaman tariyhhhh

kızz sewinçcimmm nbrsinnn güloo

kızlar sigara almaya çıkıcam sayfam açık hemen gelirimm

kızlar geçmişe biraz bakabildim.. ama alıntıyla cvp veremedim fazla kalamayacağım.. zaten kimse de yokmuş:26:

cumartesi iş çıkışı düğüne gittik ordan da eğlenceye..gece geç geldik eve..ama ben o güne kadar evde geçirdiğim her dakikayı az az ev işiyle değerlendirdim..:25:

pazar günü de sabah 6 da başladım temizliğe.. akşam 5 e kadar evi yalayıp yuttum..
popoma pil takmış gibi hızlıca yaptım herşeyi.. sonunda içim rahatladı ohhh beeee...:52::52::52::52:
yani sonunda elde olmayan nedenlerle(bilenler bilir) 3. kez yapmak zorunda kaldığım bahar temizliğimi 3. kez bitirdim:6:

5 ten sonra da pikniğe gittik.. dönüşte denize gittik..ama ben girmedim:31:
geç saat bikinim kurumaz bi de hasta olurum diye korktum:17:
gece de çay bahçesinde oturduk 12 ye kadar:53: yani bir güne dünya kadar şey sığdırdım..:8:
o yüzden size 2 gündür uğrayamadım kızlar hepinizi öpyüruuuummmmm:54:

:12::10::10::10::10: abboowww uçmuşsun resmen ellerine sağlık bitmiş şükür gözünaydın canım

anam hiç sormaaa ben gitmiom geçen şöle bişi oldu hep bende yeniodu o yapıp getiriodu bende pilav eşlik ettiriodum nese bi kaç gün böle oldu mangalda dahil benim tezgahım dolu dolu bulaşık makinemde yok yardım edende çay içip hop aşağı inio bende naptım aldım tenceremi madem beraber yenicek gittim kocamla yedikk o yemedi bulaşığı da koydum sabah ordalar hala yıkasın anam amelesimi varr çayımı da içtim çıktım yukarı aynısını yaptım öğlene doğru bi ara bahçeye indim çocuk uyumadıda cart curtta bulaşık çokta ii lokma bulaşğı dert etmiş hiç seslenmedim yıkadı yıkadı eşşek gibi yıkıcak yok öle yan gel yat osmann

:9::9::9: fazla yüz verme çocuğa bak oda yıkasın bulaşığını :1::1:

Back
X