polip nekii kist falanmıymıış?o zaman çektirmen gerekli evet
benim tüplerim açık çıktı ama polip varmış onun alınması lazım şimdi
ameliyat günü bekliyorum bende genel anesteziyle yapılacakmış
bende bundan korkuyorum![]()

hıııh asıl sensin çinene karııı cödür cödür herkese laf yetiştirirsen bizde senle uğraşırız tabii çok hoşumuza gidiyo senle uğraşmaaakayyy benim yine bi çok şeyim var sana göre. bence de önce huzur eşya yerine geliyor.Allah ağzımızın tadını bozmasın. nazocum ya annenlerin evinde mutlu değilmiydin sen:26:hiçmi demedin "ulen nerden evlendik bu adamla çektiğim eziyete bak" felan diye. :26::26:
bana bak çingene karııııı benle uğraşmak hoşunuzamı gidiyooooo ben çalışıyodum şimdiye kadar evlendim evleneli doğru düzgün bişi yapamadım. heleki kaynanmın evinde düdüklü yoktu neden bilmiyom ama kullanmıyodu. hiç ömrümde düdüklü kullanmadım.
ayrıca kaynanam kosla çamaşır suyu cif pervol persil aklına gelebilecek hiç bir temizlik maddesini eve sokmuyodu. ben bunlarıda hiç kullanmadım. kaynanm amwaydan aldığı malzemeleri kullanıyodu.bitkiselmiş bilmem neymişş miş diye.
3 senedir içimde uhdedir çamaşırlarıma yumoş koymak![]()
pastaya böreğe gelince sana taş çıkartırım zamnında yemek kursuna gittim çok güzel tariflerim memeklerim vardır. hiç pratik yapmadım o başka. evlendikten sonra hiç birini yapmaya fırsatım olmadı.
artıkın evdeyim bilmediğim şeyler var size soruyorummmmm ama siz dalga geçiyosunuzzzzzsilin beni listeden
adam 50 sanırım. kadında 46 yada 47 olmalı. biz evlendik eveleneli 1kere yakaladım onları banyo yaparken. 3 senede 1kere
heralde olsa insan farkeder. çünkü en geç biz yatıyoduk eşimle onlar çoktan uyuyodu
sen beni çokmu seviyon kuzumm benle uğraşmadan yapamıyon
![]()