Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o zaman çektirmen gerekli evet
benim tüplerim açık çıktı ama polip varmış onun alınması lazım şimdi
ameliyat günü bekliyorum bende genel anesteziyle yapılacakmış
bende bundan korkuyorum :(
polip nekii kist falanmıymıış? :53::26:
ayyy benim yine bi çok şeyim var sana göre. bence de önce huzur eşya yerine geliyor.Allah ağzımızın tadını bozmasın. nazocum ya annenlerin evinde mutlu değilmiydin sen:26:hiçmi demedin "ulen nerden evlendik bu adamla çektiğim eziyete bak" felan diye. :26::26:

bana bak çingene karııııı benle uğraşmak hoşunuzamı gidiyooooo ben çalışıyodum şimdiye kadar evlendim evleneli doğru düzgün bişi yapamadım. heleki kaynanmın evinde düdüklü yoktu neden bilmiyom ama kullanmıyodu. hiç ömrümde düdüklü kullanmadım.
ayrıca kaynanam kosla çamaşır suyu cif pervol persil aklına gelebilecek hiç bir temizlik maddesini eve sokmuyodu. ben bunlarıda hiç kullanmadım. kaynanm amwaydan aldığı malzemeleri kullanıyodu.bitkiselmiş bilmem neymişş miş diye.

3 senedir içimde uhdedir çamaşırlarıma yumoş koymak:43:
pastaya böreğe gelince sana taş çıkartırım zamnında yemek kursuna gittim çok güzel tariflerim memeklerim vardır. hiç pratik yapmadım o başka. evlendikten sonra hiç birini yapmaya fırsatım olmadı.
artıkın evdeyim bilmediğim şeyler var size soruyorummmmm ama siz dalga geçiyosunuzzzzz:59::59::59: silin beni listeden

adam 50 sanırım. kadında 46 yada 47 olmalı. biz evlendik eveleneli 1kere yakaladım onları banyo yaparken. 3 senede 1kere:53:
heralde olsa insan farkeder. çünkü en geç biz yatıyoduk eşimle onlar çoktan uyuyodu:6:

:20::20::20::19::19::19:sen beni çokmu seviyon kuzumm benle uğraşmadan yapamıyon:12:
hıııh asıl sensin çinene karııı cödür cödür herkese laf yetiştirirsen bizde senle uğraşırız tabii çok hoşumuza gidiyo senle uğraşmaaak :46::9: hııh sen benim elime hiç bi konuda su dökemessin bikeyeeem istediğin kaday yemek kuysuna falan giiit :63::9: bende yılların bilgisi var şekerim tek çocuğum falan ama el bebek gül bebek büyümedik öğrendik herşeyii :19: neyse kuzum kaynananda ne cins karıymış beyaa düdüklüsüz ev olurmuu hiiç:1: deli karı sevdiğimizden takılyoz sana cadalozluğun şirretliğin çok hoşumuza gidiyo naapalıım :60::60:

gnydn hadi hayırlısı pipişi gitçekmi şimdi yeğenimin olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah

süpersin bacımmmm bizim 4 yııllık ama ondanda çıkarrr

kız onun uyumada gözümü var adam bilgisyarı istiyo

ozaman bugün gel hahayyt

olcak olcak seksiyim ben diyemicek artıkın yaşasın kötülük muhahahah

çılldırttınız karıyı gördünüzmü sakin başakçım sakinn bebene zarar sinirlenme gııı

dimi yaa seksiyim donla geziyom falan diye yırtık dondan fırlar gibim hemende fırlatıyodu kendinii yarım dünya gibim olsunda diyebiliyomu bakalııım :60::60: biz seksii ve güzeliz hattaa hıııh kıskananlar çatlasııın :12::12::12:

:42::42::42:
:ssz::ssz::ssz:eyvallah anam

kız eşimde az maymuş değil. benim hiç aklıma gelmemişti böyle bişi yapmak:1::1:kadın zırt zırt geliyodu internet için. eşimde borcunu ödeyemedim kapandı demiş. ama haklı kocam rahatsız ediyodu gece gündüz demeyip geliyodu valla:19::19::19:
bi süre sonra eşim açtırdık der mecbur

TKB ile dalga geçmek neymiş sorarım sana:19::19:okudum bütün yazdıklarını:25::25:

hah tamda adamına sööledin. o mu bize yemk getircek.

netimiz sınırlı diil ama rahatsızlık verecek derecede girmeye çalışıyo nete. saatlerce gitmiyo:50::50:

kız sen kedileri çokmu seviyon:26:
tabiiki latife kuzum ya eğleniyos işte:34:
anam kaynanım bilgisayarı yokmu habire girmeye sizemi geliyodu vıışh aneeey iyi olmuş ozaman açtırmıycaz kullanmıyoz biz net diyin sizdee :1::1: ahahah oku noolcak sen okuda iki didişelim diye yazdıydım :1: ama sen çıkmışsın hemeeen :50: torununu değilde düşmanınımı besliyo anam bu kadında baksın elbet sanaa :19::19:

dr demişki bi kaç ilaç vermiş kullan bidaha kan alalım bakalım sonuca demiş ama 1 sene öncede başka hastane menepoz demişti sonrada bi kaç ay sonra düzgün çıkmıştı.inş ALLAH tan ümit kesilmez.aşılama yaptı ama tutmadı tüp bebek yapmadı durumu çünkü yok tüp bebekte yeni düşünüyodu şimdi yaparmı bilmem.dr hiç bir sorun yok diyodu hep ama ablam regl de olmuyodu söktürücü içtiğinde belki oluyodu.
canım üzülme yaa menepozu ilaçlarla geciktiriyorlar bu bebiş olayını çok taktı belkide canım yaa kafasına sıkıntı strestende erken girmeye başlamış olabilir menapoza üzüntü yapmasın tedavi olsun inşallah tez zamanda gelecektir bebişiii :16::16:

dr demişki bi kaç ilaç vermiş kullan bidaha kan alalım bakalım sonuca demiş ama 1 sene öncede başka hastane menepoz demişti sonrada bi kaç ay sonra düzgün çıkmıştı.inş ALLAH tan ümit kesilmez.aşılama yaptı ama tutmadı tüp bebek yapmadı durumu çünkü yok tüp bebekte yeni düşünüyodu şimdi yaparmı bilmem.dr hiç bir sorun yok diyodu hep ama ablam regl de olmuyodu söktürücü içtiğinde belki oluyodu.
kızlar geçmişe baktımda gelmemiş eylemsevcan acaba duyabildimi kalp atışlarını yaa merak ettiiim :26: oooff kimsecikler yok saatlerdir yaa sıkıldıım gidiyom kitap okuycam hemde tv izliycem şebeke var ona bakayım bi güzel bbişeye benziyodu başak karısıda yarım saattir altta ama ne cevap verdi ne bişii haangi topiklerde geziyosa artıkııın... :19::18:

polip nekii kist falanmıymıış? :53::26:

hıııh asıl sensin çinene karııı cödür cödür herkese laf yetiştirirsen bizde senle uğraşırız tabii çok hoşumuza gidiyo senle uğraşmaaak :46::9: hııh sen benim elime hiç bi konuda su dökemessin bikeyeeem istediğin kaday yemek kuysuna falan giiit :63::9: bende yılların bilgisi var şekerim tek çocuğum falan ama el bebek gül bebek büyümedik öğrendik herşeyii :19: neyse kuzum kaynananda ne cins karıymış beyaa düdüklüsüz ev olurmuu hiiç:1: deli karı sevdiğimizden takılyoz sana cadalozluğun şirretliğin çok hoşumuza gidiyo naapalıım :60::60:
biliyorum kuzum çok seviliyorum farkındayım:12:kız ama ne sorsam günlerce dillerden düişmüyo. düüdklüde fasülye yapıyodum onu sordum günlerce konuşuldu. sıvı deterjanı sordum olay oldu. tilotumdan bahsettim skandal hala dillerde:53::53::9::9::9::9::9:kız geçmişi yeni bitirdim sütümü içip yatcam. ayy nefret ediyorum sütten
anam kaynanım bilgisayarı yokmu habire girmeye sizemi geliyodu vıışh aneeey iyi olmuş ozaman açtırmıycaz kullanmıyoz biz net diyin sizdee :1::1: ahahah oku noolcak sen okuda iki didişelim diye yazdıydım :1: ama sen çıkmışsın hemeeen :50: torununu değilde düşmanınımı besliyo anam bu kadında baksın elbet sanaa :19::19:

saçını başını yolardımda senin uykum var şu an erken saattte görüşelimmi senle halllediyim seniii bende severim didişmeyi:1::1:

-
ahh benim kankamm kullanıyonmu şimikk
yumoşunu kokulu kokulu deterjanlarını
kız sende evinin hanımı oldunda bu muhabbetleri yapıyon çok seviniyom ben yaaaaaa :34::34::34:
kızlar elleşmeyin şu kıza da evinin tadını çıkarsın yavvv
ayyy sorma kankam yaaaa valla konuşuyos artkkkkkk:16::16:

kokulu şeyleri çok seviyorum ben temizlik yapınca koksun istiyorum mis gibi. koksunki temizlik olduğu belli olsun.

yumoşumu kullanıyom artık o çamaşırları asarken offf öyle güzel bi koku geliyoki burnumaaaaa

hele bide o çamaşırı giyerkeeeennnnnn:16::16::16::16:işte mutluluk buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kıslar istanbuldan yeni geldikk sabah 10 dan beri ordaydıkk:53::53::53:
na feci bir memleket yaşanmaz oralarda
bir kalabalık,bir trafikk,ayy zor attık kendimizi evimizeeee
mahvolduk sıcaktan trafikten şimdikk cam silmeye gidiyom ben görüşürükk
ayyyy duracell e çalışan ayıcıklar gibisin kanka:53::53:
Başak karısı diyo gelemiyon anam geliyorum hani kimse yok duvarla mi sohbet edeceğim :60: neysen yarından sonra temizliğe başlama yi düşünüyorum :) biri bana yardıma gelsin :35:
tilatlu yardımcı istersen ben gelirim:12:
:21::21::21::21::21::21::21::21::24::24::24::24::3::3::3::3::3::10::10::10::12::12::12:
sanırım anlatabildim
neyiiiii
yok kız gelen giden yok korunuyoz diye umursamıyorum başıma bir iş çıkmaya :18::18::18:
zaten ne gelirse bu halalardan gelir başa
:96::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kızzz kim çemkiriyiiiiiiiiiiiiiii
:40:
ister tek tek gelin ister çift çift farketmez koca totolu kankiler sizi :51::51::51:
ayy sizin totonuz çokm küçük dimi. bizim totolarımızın yanına ikişer daha toto koysak sizinki kadar etmezzz:19:
görüşürük bebeeeeemmmm:47::47::47::47::47:
elime düşme:27::27::27:

bencede korkmalısınn:106::121::121: bu topa dönersin elimde :1:

sen ne sanıyon gız bizi hıııı sen bizim kavgadaki halimizi görmedinde konuşuyon
tatlım biz işimizi bilirikk işimizide şimsden sormayıkkkk hahahhahahhahaaaaaa:51::51::51::41::41::41:

:53::53::53::53::53:
sen başına gelecekleri hiiiç bilmiyon demii:30::50::50:
:42::42:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
çok yorgunum ama selam vereyim dedim
çıkıyorum hemen
başakla uğraşmayın kızlar,onun hormonlar tavan yapmıştır artıkın:49::49::49:

biliyorum kuzum çok seviliyorum farkındayım:12:kız ama ne sorsam günlerce dillerden düişmüyo. düüdklüde fasülye yapıyodum onu sordum günlerce konuşuldu. sıvı deterjanı sordum olay oldu. tilotumdan bahsettim skandal hala dillerde:53::53::9::9::9::9::9:kız geçmişi yeni bitirdim sütümü içip yatcam. ayy nefret ediyorum sütten

saçını başını yolardımda senin uykum var şu an erken saattte görüşelimmi senle halllediyim seniii bende severim didişmeyi:1::1:
hıh uyu uyuda toto büyüt bol bol :1: hahayt bananeee bananeee erken saatte gelemiyciim şekerim yarın kocişim evde gene denize falan gideriz gezeriz ooh ditmeden tatilimiz yapalım geçen otele dittik denize havuza girdik ordan su kaydıraklarından kaydık ooh ordan oraya çok eğlenceliydi ama çok yorulmuşuz yaahu akşamda annemleri gene otelin birine yemeğe götürdük güzeldi bayaa ama yarın sadece denize gireriz heraldee :1: neysem kız sende öyle şeyler soruyon veya diyonki saf saf ee dilden düşmeyecek gibim diilkii :1::1:

iyi geceler kızlar
çıkıyorum hemen

başakcım,bebişin adını merak ediyodun ya canım
adı Ahmet olacak nasipse:emir_bebek:

bananee bananee uğraşırııız çok zevkli oluyooo :52::52: oy adıyla bin yaşasın bebişimiz kız fallarda çıktı 1-2 ay sonra hamiş kalıcakmışım benimkide erkek olucakmış yaa 2 kahve falındada erkek çıktı vallaa :26::26: neysem bende çıkıyorum kızlar iyi geceler hoşçakalıın :3::3:

iyi geceler kızlar
çıkıyorum hemen
bakınız şekil a ya da b:40::40:

kardeloşum candostum güzel insan:16:bencede hormonlarım ööle bi tavan yaptıki tilot modundan çıkamıyom:12:
kardeloşum slmın için tşkler. uğraşmayın benle karılar kardeleni dinleyinnn:20:

başakcım,bebişin adını merak ediyodun ya canım
adı Ahmet olacak nasipse:emir_bebek:
oyyyyy on numara olmuşşşşşş dedesinin adımı yoksam Peygamber efendimizin adı diyemi koydunuz. bende erkek olursa ek isim olarak ahmet mehmet veya muhammet istiyorum:16::16:Allaah ona bu ismi sağlıkla kullanmayı nasib etsn
hıh uyu uyuda toto büyüt bol bol :1: hahayt bananeee bananeee erken saatte gelemiyciim şekerim yarın kocişim evde gene denize falan gideriz gezeriz ooh ditmeden tatilimiz yapalım geçen otele dittik denize havuza girdik ordan su kaydıraklarından kaydık ooh ordan oraya çok eğlenceliydi ama çok yorulmuşuz yaahu akşamda annemleri gene otelin birine yemeğe götürdük güzeldi bayaa ama yarın sadece denize gireriz heraldee :1: neysem kız sende öyle şeyler soruyon veya diyonki saf saf ee dilden düşmeyecek gibim diilkii :1::1:
vayyyyyyyyy denize haaa:41:çatlat bizi burdaaaaaaa

ama sen bikini giyme selülit felan varya Allah muhafaza gözükür:30::30:

günaydın kızlarr:16::16::16::16:

sevınc kuzum nasılsın:3::3::3::3:
günaydınnnnnnnn temzlike başladınmıııııı:3::3:

Son düzenleme:
Herkese gunaydinlaar
Rabbim tum hamilelerin bebislerin saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin
Ben hala tek bebeliym bebe de degil kocama oldu 2007 li oglm var bu ay 5 yasini dolduracak
İkinci oglumu kaybedeli de 10 ay dolacak, gecitgimiz agustos ayinda 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden kaybettim bebisimi simdi saglikla kucagimda olsaydi 4-4.5 ay civari olacakti
Simi bir daha ne zaman calsmalara baslayacaz ne zama hamle kalacam bilmiyorum...cunku ikinci karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncuyu dusunuruz diyen kocam malesef ikinciye bile daha hazir degilmis ikna edemiyorum
Offf off yasimda 34 ve bu belirsizlikten sikildim ne zama calismalara baslayacaz ne zaman hamile kalacam belirsiz
Hicbir zaman tek cocuk dusunmedim dusunmuyormda ama iste esimi bekliyorum
Yne de halime bin sukur allah bugnmu aratmasin

olsun rabbim bir çıkar yol gösterir mutlaka inşallah:5: sen de sağol iyi akşamlar canım..sonra gene haberdar et bizi..

çok saol canım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürederim. patronu bugün bi profa götürecek bakalım inş iyi bişeyler der bide işin bi kötü tarafı daha ablam regl de olmuyoduki ve birden sinir geliyodu ateş ter basıyodu yani bu belirtiler ablamda bayadır vardı. dün ağlamaktan fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ablamda bide panik atak var. diyazim vurmuşlar. offf canım çok sıkkın.:85:

çok saol canım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürederim. patronu bugün bi profa götürecek bakalım inş iyi bişeyler der bide işin bi kötü tarafı daha ablam regl de olmuyoduki ve birden sinir geliyodu ateş ter basıyodu yani bu belirtiler ablamda bayadır vardı. dün ağlamaktan fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ablamda bide panik atak var. diyazim vurmuşlar. offf canım çok sıkkın.:85:

Cnm allahtan umit kesilmez rabbim sifa verir insallah bebisine kavusur ablan
Rabbim kimseye evlat hasretligi cektirmesin

canlarım merhabalar
dün doktorumuza gittik çok şükür herşey yolunda
pıt pıtları da duyduk
hayırlısı bakalım bundan sonrası Allaha emanet canlarımmmmmmm
çok öpüyorum hammınızıııııııııııııı

Back
X