• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim canııım çook iyiyim hemde ....
soğanı gezmkten vakit bulduğum zamanlarda mutlaka içiyomm
ama biliyosun benim hayatım hareketli nerde akşam orda sabah
eve geldiğimizde geç oluyorr
vakit bulunca yapıyom bende napiimm

ismi beğendim canımm sizin içinize sinsin önemli olan o

bende yine bi küçük temizlik yapayım diyomm cam kapı girişeyimm
çünkü ayın 13 bat,, ve bu ay yumurta takibi yapılacak...
bi daha adet görene dek bu kadar dipten girmem dikkat ederimm
o yüzden yapmak istiyom

çooook sevindim canımcımmm hep iyi ol inşallahhhh:16::nazar:
iç iç hem gez hem iç :34:
ohhh en güzelini yapıyosun valla gez canım biz evde kapandık sıcaktan markete bile gitmek istemiyorum
ismi ben çok beğendim ama sizlerede sorayım dedim :)
bende annem burdayken mutfak dolabını falan döktük bi camlar kaldı benim bakalım
yap canım hemen ozaman işini garantiye al nolur nolmaz dimi ama :34::16::16::16::16:

çooook sevindim canımcımmm hep iyi ol inşallahhhh:16::nazar:
iç iç hem gez hem iç :34:
ohhh en güzelini yapıyosun valla gez canım biz evde kapandık sıcaktan markete bile gitmek istemiyorum
ismi ben çok beğendim ama sizlerede sorayım dedim :)
bende annem burdayken mutfak dolabını falan döktük bi camlar kaldı benim bakalım
yap canım hemen ozaman işini garantiye al nolur nolmaz dimi ama :34::16::16::16::16:

işte bende temizliğimi 1 ay önce yaptımm bitirdm ama bi inceden geçeyim diyorumm,,
çünkü allah nasip ederde bu tedavi işe yararsa ve hamile kalırsam bi daha bu kadar ince yapamam...
en azından temiz olur bende dikkat edersem doğum temizliğine kadar bi camları sildiririm idare ederim işte(planı bile yaptım:1:)

bakalım kısmet canımm

geziyorum hayat bende ama sıkılıyorum bazen ,,
düzenim bozuluyorr,,
hep koşuşturmaca oluyor hayatımm

geçmiş olsun canım yazın gripte hiç çekilmez
evet canım şimdilik öyle düşünüyoruz bakalım:34:
saol cnmm
bende eskiden yani ilkokul da ikiz arkadaaşlarım wardı isimleri güney kuzeydi ama kızları
hep hayalimdi ikizim olsa kıza kuzey erkeğe güney koysam die ama sadece hayal iştee:16:

Mood nadil oldun canimmm

kiz basos gogusum toparlandi a sutyensiz hic gexmedim 80-85 giyiyodum hala ayni
odun patliyooo dimi dikkat et kendine kocis baskalarina bakar haaaa :60:

saol cnm daha iiyim
sen nasılsınnn

eroşşş nbr cnm

saol cnmm
bende eskiden yani ilkokul da ikiz arkadaaşlarım wardı isimleri güney kuzeydi ama kızları
hep hayalimdi ikizim olsa kıza kuzey erkeğe güney koysam die ama sadece hayal iştee:16:

saol cnm daha iiyim
sen nasılsınnn

eroşşş nbr cnm

iyilik canım ne olsunn koşturmaca işte ...
iyimisin artık atlatabildinmi???
inşallah olur ikizlerin koyarsın tatlımm...
allah hakkımızda hayırlısını versin...

işte bende temizliğimi 1 ay önce yaptımm bitirdm ama bi inceden geçeyim diyorumm,,
çünkü allah nasip ederde bu tedavi işe yararsa ve hamile kalırsam bi daha bu kadar ince yapamam...
en azından temiz olur bende dikkat edersem doğum temizliğine kadar bi camları sildiririm idare ederim işte(planı bile yaptım:1:)

bakalım kısmet canımm

geziyorum hayat bende ama sıkılıyorum bazen ,,
düzenim bozuluyorr,,
hep koşuşturmaca oluyor hayatımm
ohh sen kurtulmuşsun benim 6 aydır mutfağa ellenmediydi annem sağolsun temizledi kadın
inşallah canım işe yarar aman sen hamile kalda evin pis olsun yaaaa boşverrrrrr :21:
hep pozitif düşün canım güzel olsun herşey
aman olsun ya evde sıkılmaktan iyidir gez bacım yaaa
zaman nasıl geçiyor anlamıyondur işte negüzel
saol cnmm
aaaaa ne güzelll :)) inşallah canım seninde olur hemde ikiz ikiz :9: hayal de kalmaz tatlım sen bol bol dua et :16:

ohh sen kurtulmuşsun benim 6 aydır mutfağa ellenmediydi annem sağolsun temizledi kadın
inşallah canım işe yarar aman sen hamile kalda evin pis olsun yaaaa boşverrrrrr :21:

aaaaa ne güzelll :)) inşallah canım seninde olur hemde ikiz ikiz :9: hayal de kalmaz tatlım sen bol bol dua et :16:

ben tedaviye başlayana kadar bitireyim de hamile kalırsam temiz olsun diye hemencecik yaptımm...
olsun ben hamiş olayım ,evimde temiz olsun
tedavideyken bişey yapmıyomm zaten üstten geçiyomm çok batmasın diye...
şimdik temizliyom işte temiz temiz başlıyımm tedaviye
ben hep pozitifimm zaten allah böyle yaratmışş:9::9::1::1::34::34:
gez gez canıma tak diyoo
hele sıcakta bunalıyomm fecii
evimde olsaydımm diyorum çoğu zaman

iyilik canım ne olsunn koşturmaca işte ...
iyimisin artık atlatabildinmi???
inşallah olur ikizlerin koyarsın tatlımm...
allah hakkımızda hayırlısını versin...
daha iyim cnmmm
çoğu gitti azı kaldıı
amin hakkımızda hayırlısı olsunn inşallahhh

inşallahh cnmm hayırlısıyla sağlıklı olsunda 1 taneye razıyımm :16:

mrb canlarım annemleri gönderdim önceki gün dünde dra gittim oğluşum büyümüş maşallah:nazar: herşey iyi dedi dr çok şükür :16: banada aferim fazla kilo almamışsın dedi :21::21::21: çok mutlu oldum :9:
sizler naptınız ? BAŞAK cım seninde mi oğlişin oluyormuş sayfaları ara ara okumaya çalıştım yanlış görmediysem öyle yazıyordu gözün aydın tatlımmm ... biz oğluşa isim bulduk babası GÜNEY olsun dedi nasıl sizce??
sağol bebeğim hayırlı evlatlar olurlar inşallahh

bebeğin ismi güzelmiş. benim koca da kuzey koyak diyodu:60:

ama galiba biizmki ege olcak:1::1:
canım koyamadım yaaa bluetooth ayarı bozulmuş atamıyorum akşam eşime bi baktırayım koycam canım aklımda:34:

:19::19::19:hııı kesin öyledir . sonra kocanda yapamaz sende koyamazsın.

bak ben sana bi yöntem sööliyim kart okuyucu al. tak kullan ne uğraşcan buletoothla

canım kankammm artık şunu anlamalısın kii
kilo almanın ,aşermenin,mide bulantılarının,çatlamaların çocuğun cinsiyetiyle hiçbir alakası yokk,,tamamen bünyesel bu olaylar...
sadece karnının şeklinde fark olur o kadar...
çook tanıdıklarım var bebeği erkek olup yerinde kalkamyan 20-30 kg alan
ama kızı olupta sadece top yutmuş gibi karnı olann...
sen bunlara takılma en güzel günlerinin tadını çıkarr
kilo alırsan veriirsinn,,ayrıca vucut tipine bağlı göbek kalma meseleside..
kimisi doğurur haftasına gider göbeğii,,kimi doğurur ama yıllarca taşı o göbeğii
ayrıca doğurunca hemen gitmezz o koca göbekk...
bir hafta filan sonra anca toparlar...

:59::59::59::59:

eroşcum sen yine temizlikmi yapcan. kaç zamanda bi cam kapı girişiyon sen. bende mi girişsem kız.

benimde aklımda cam silmek var ama çokmu abartıyorum diyorum:6:

kanka sen niye soğanı ihml ediyosun . faydası olurmu bi içip bi içmezsen:20:

:31::31::31::31:
eroşcum sen yine temizlikmi yapcan. kaç zamanda bi cam kapı girişiyon sen. bende mi girişsem kız.

benimde aklımda cam silmek var ama çokmu abartıyorum diyorum:6:

evet kankam 13ü bat ve ben 2. günü tedaviye başlıcamm
bi daha bu kadar dipten giremem,, kimseye de boyun eğmek istemiyorum ben tedbirimi alıp ööle başlıyımm diyorum

ben camlarımı pek düzenli silmem canımm daha doğrusu gezmekten pek düzenli işim olamıyor maleseff
bazen haftada bir tozunu alıyom
bazen 1 ay el süremiyorummm.. değişiyor
evde bişey yok ben tedbir amaçlı temizlik yapıcamm
nolur nolmazz bakarsın hamiş olurumm ,,evim temiz olurr

1,5-2 ay olcak evine taşınalı hiç ellemediysen EŞİNİN EVDE OLDUĞU bir günde beraberce silinn
tek başına uğrşma sakın tamammı??

kanka sen niye soğanı ihml ediyosun . faydası olurmu bi içip bi içmezsen:20:

napiim başak ! dün kocam sabah işten geldi bi daha gitmedi tüm gün evdeydii..
o arabayı yıkarken ben soğanımı yapıp içtimm ama akşamüstü dışarı çıktık 12 yi geçiyodu geldikk,,,
ee eşim tüm gün uyumamış olunca yorgundu bekleyemem dedii,,
bırakmadı beniii:38::38::23::23:
uyuduk bi daha :31::31: akşamki kaldıı anlıcağınn
öncedende yapılmıyoki bu merett ,

Son düzenleme:
:31::31::31::31:

evet kankam 13ü bat ve ben 2. günü tedaviye başlıcamm
bi daha bu kadar dipten giremem,, kimseye de boyun eğmek istemiyorum ben tedbirimi alıp ööle başlıyımm diyorum

ben camlarımı pek düzenli silmem canımm daha doğrusu gezmekten pek düzenli işim olamıyor maleseff
bazen haftada bir tozunu alıyom
bazen 1 ay el süremiyorummm.. değişiyor
evde bişey yok ben tedbir amaçlı temizlik yapıcamm
nolur nolmazz bakarsın hamiş olurumm ,,evim temiz olurr

1,5-2 ay olcak evine taşınalı hiç ellemediysen EŞİNİN EVDE OLDUĞU bir günde beraberce silinn
tek başına uğrşma sakın tamammı??
evet camlarıma kapılarıma hiç ellemedim. o zaman hamilelik ağırlaşmadan bi ellesem iyi olur.

ben zaten bekleyip bekleyip birden hurraaaa temzlik yapmaya karşıyım. o zaman işin içinden çıkılmıyor.

ama düzenli şekilde biraz ordan biraz burdan devamlı olarak yapılsa ev hem devamlı temz kalır hemde işler birikmez.

inşallah sen hamiş olda gerisi önemli diil bi şekilde hallolur

napiim başak ! dün kocam sabah işten geldi bi daha gitmedi tüm gün evdeydii..
o arabayı yıkarken ben soğanımı yapıp içtimm ama akşamüstü dışarı çıktık 12 yi geçiyodu geldikk,,,
ee eşim tüm gün uyumamış olunca yorgundu bekleyemem dedii,,
bırakmadı beniii:38::38::23::23:
uyuduk bi daha :31::31: akşamki kaldıı anlıcağınn
öncedende yapılmıyoki bu merett ,

anacım kocayı uyut sen kalk soğanını yap. kocanında gönlü olsun soğanında. kocalar pek önemsemez bööle şeyleri.

amaan bi kereden bişi olmaz bu akşamlıkta içme derler.

düzenli yap sen kuzum inşalah faydası olcaktır. kaçgündür içiyosn

erenay sen ne iş görüyon yaaaaaaaaa iki saatir cvp yazmıyon:126:

evet camlarıma kapılarıma hiç ellemedim. o zaman hamilelik ağırlaşmadan bi ellesem iyi olur.

ben zaten bekleyip bekleyip birden hurraaaa temzlik yapmaya karşıyım. o zaman işin içinden çıkılmıyor.

ama düzenli şekilde biraz ordan biraz burdan devamlı olarak yapılsa ev hem devamlı temz kalır hemde işler birikmez.

inşallah sen hamiş olda gerisi önemli diil bi şekilde hallolur

aynen bir kere daha sill ,sonra bi daha doğum temizliğinde silinirr...
zaten bırakınca insan nereden başlayacağını şaşırıyorr,önceki gün balık yapınca mutfak dolaplarımı dışarıdan sildimm
içlerini ara ara bul.mak.boşaltırken silerim zatenn
buzdolabımıda pazardan aldıklarımı yerleştirirken silerimm
banyomun fayanslarını 15-20 günde bir domestosla fırçalarımm, 2 günde bir zaten temizlerimm mutlaka zaten banyom küçükk kolay onun işi,,
ee hergün süpürüp toz alırım 2 günde bir silerimm koltukları da çekerimmm silerken halılarıda atarım balkona evi silerken güneş kabartıyorr ...
bi kalıyo gardrop la camlarr
çok işim yok işte bu yüzdenn evim temiz ama ben önlemimi alayımda

aahh ahh ben hamiş kalırsamm kocişim bana gündelikçi tutçakk
15 günde bir temizliğe gelsin diye :1::1:
yoksa kokarız kızzz..

Back
X