- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
ben olmasam ne test ne asi ne bisi dunyadan bi haberdi :110;
![]()
![]()
bensiz yapamaz
![]()
abartma be şımardı yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olmasam ne test ne asi ne bisi dunyadan bi haberdi :110;
![]()
![]()
bensiz yapamaz
![]()
aynen katılıyorummvala şimdiden sonra gelinlik falan kalmıcak, gelinler çalışcak kaynanalar hizmet etcek![]()
3 gun normal dogum sancisi sonra acilmadi sezeryan
3,5 aylik normal suni sanci ile
cacaronmuuuu
barbunyayi yap bakalim kac gun dayanir
katki maddesi yokmus![]()
hakkaten sevincin gelin şimdiden yandı, artık yemekleri o yapar oğlanla gelinde yer dimi sevinç![]()
Hee kiz ben dogurtayimkız en iyisi sen doğurt bu karıyı...bizde topikçe canlı olarak seyrederiz![]()
vala şimdiden sonra gelinlik falan kalmıcak, gelinler çalışcak kaynanalar hizmet etcek![]()
ALLAH emeğinizi boşa çıkarmaz inşaallah canım..
bir tek sana eki onun suratı yoksam çok güleryüzlüdür..ben çıkıyorum şimdilik görüşürüz kızlar..
eee tecrübe ....
ne diyelim bilene danışmak lazım her zaman
bencede bu hemencecik doğuramaz günler sürer bu karının doğurması sevinç
ebelik yaplım biz gidip sıva kolları sevinç hade bismillah deriz doğurturuz sen sezaryenmi yaptınn?
ben normal doğurdumya iyi kötü biliyomm
çaçaronsun ama hep doğru konuşuyosun sevincim
ya öyle de yaptığım zamanlar oluyor ama ne bileyim bazen işten dönerken canım çekiyor çok yorgun oluyorum
alıveriyorum işte yemeye hazır diye :26: güya hiçbir katkı maddesi içermez yazıyor tamamen doğalmış ama ne kadar doğru bilemeyiz:44:
seninki ben de de betermişevet cnm çok haklısın, bende buraya takılmaya başladıktan sonra çocuk fikrine iyice kapıldım, her topikin bat listesine adımı yazdırmaya başladım deli gibi
ve gerçekten çok vakit alıyor burası. aman sessa ya da cvp yazıyıym aman sevinçe de laf sokiyim aman eroşa da şunu diyim derken akşam olmuş:18::18:
ahada şimdik olduğu gibi sabaktan evden çıktım bi iş yapmadan. şu an evi .ok lar götürüyo koca gelcek saat 5te
ama ben laf yetiştirme telaşındayım
aynen cnm fazla kurcalama neticeye bak sen:13:ne tice güzelse gerisini boşveraman nazar değmesin fazla dilllendirme
![]()
az önceki mesajımı okursan sevince bende teklif ettimmm bu karıyı biz doğurtakk yoksam günlerce doğuramaz didimm
normal olursa tecrübem var doğurturuz yaniiii
evde doğurturuz hemde seni
yok annem be hslerim karman çormandır hi
ç anlamam
bebekin hoşuna gitiğini nasıl anlıycam
abartma be şımardı yine![]()
niye acaba bi tek bana kıskanıyo olmasın![]()
seninki ben de de betermişneden hepsine adını yazdırdın başak :44:
valla bugün ben de sabahtan beri burdayım.. hiç bişeye elimi sürmedim..
ama ben bilerek bugün kendime izin verdim1 aydır misafirle uğraşıyorum
köle gibi bir de dün de iftara çok kalabalık misafir ağırladım 8 ya da 9 kişi geliceklerdi 10 kişi geldiler. bizimle 12
neyseki fazla fazla yapmıştım yetti arttı yemekler
evet kaynoş iyi olmuş falan demeyim ben artık aman maşallah deyip konuyu kapatayım haklısın nolur nolmaz :44:
ben razıyım doğurmş birinin doğurt ması daha iyidir
bakalım doktor doğurmuşmu hiç![]()
kılavuzu karga olanın burnu ...tan çıkmazmışşşben razıyım doğurmş birinin doğurt ması daha iyidir
bakalım doktor doğurmuşmu hiç![]()
neyini kiskanacam beceriksiz ve timbelsin
![]()
Slm htnlr
Sewncc cnm maklube tarifini werirmisin bana rica etsemm![]()
ben gidiyom kocam gelcek