olacak reglin çünkü dk hapı kullandın 1 tanemi kaldı![]()
evet 1 tane kaldı onu yarın icersem allah izin verirse bekleyecem ıns erken gelirde bi an önce giderim bakalım ne olmuşşş
bu sıcakda nasıl gıdeceksem dok cok uzak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olacak reglin çünkü dk hapı kullandın 1 tanemi kaldı![]()
off ne bılem kuzum ben doktor sakın kalmaya calış dıyo azarladı bıle nerdeyse ınceden benıhoşgeldin canım ben kaynanadaydım düşün
klomen işe araryacak bu ay sen kürlerinide yap gelsin bebelerrrr
en azından kisti derdi ile ugrasmadın kuuzm inş bu ay gebe kalırsınnnben de bu hafta gidecem reglım olursa
ayy çok güzelsin kanka ya niye utanuyon anlamadımmmmm![]()
evet 1 tane kaldı onu yarın icersem allah izin verirse bekleyecem ıns erken gelirde bi an önce giderim bakalım ne olmuşşş
bu sıcakda nasıl gıdeceksem dok cok uzak![]()
off ne bılem kuzum ben doktor sakın kalmaya calış dıyo azarladı bıle nerdeyse ınceden benınapayım elımden gelenı yapıyom ama stresım eengel olamıyom
bu cörek otu kurunude ıyıce bı arastırdım hamıle kalınınca keısnlıkle kullanılmaması gerekıyomuş düşük yapıyomuş. o yuzden sadece yumurtlama suresınce ve tuplerden gecış suresınce kullancam. yanı adete bı kaç gun kala keserım bılgınıze:18::18::18:
saol cnm. senın reglın gecmışmıydı.. ınşallah olmazsın![]()
gecmedı canım aslnda bi hafta falan var ama yasmın kullanıyorum ya bitince hemen olunuyomuşş benimkisi gelirkorunuyomuşum
![]()
tabı tabı benı sevmıyonuz benı ıstemıyonuz benım gormemı ıstemıyyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzn
kustum hepınızee
sevıncc nerdesın yaaa bunlar benı aglatıyoooo![]()
paşa karısı ne yapıyorda yazmıyor![]()
kendisi utanırken bişi yok
cuma günü onu içersin pazartsi veya salı gelir kırmızılar![]()
kız neden küstün bizeeeeeeeeeesen yoktun bebeeeemmm:44:
sevinççççççç yamultup durma ağzını burnunu yavrum telden giriyosan fotoyu koysam da görebilcen mi sanki
görebilceksen koyim hemen çabuk bak ama silicem yine.. tek bu resmi bulabildim burda direk kabak gibi yüzüm belli hemen silmem lazım:26:
sevınc alttan almak lazım yakaynosunun yanında malum gergın
![]()
sevinç belinay bakında kaldırayım resimleriiii
saçmalama eroş fıstık gibi hatunsun çok beğendim seni bennnntüm topik güzel hatunlar sanırım
sen beni nasıl tahmin edebiliyodun ki
yalan söylüyo sevinç inanmaaa![]()
geldim tatalım yıkandımda anca gelebildimkız ne becerikli hatunsun sen ya işinde iyiysen birgün banada gel de yap
yazıktır bana canım iyi yapmışsın gelin dediginde senin gibi olur :2::2:
bi an önce gelsinde gideyım dok ne dıyecek klomen verırıse tatıle gıdecezasılam gıbı b
ısey dusunursekk hemen asıla ıslemıne gecmek ıstyıorum
hep benı aglattılarama genede resımlerıne baktım :101::101:
geçmiş olsun canım neyi var Allah şifa versinolsunnn kılolarına barısık ollutfenn
benım anamda tombıss oyy ben ona gurban olurummmmbez bebk dıyoruzz hastaymıs yemekden sonra anama gıdecemmm
![]()
amin.... aminrabbım analarımız basımızdan eksık etmesın kaynosumda dahıll![]()
yine ev işi yaptımbirazdanda hazırlanıcam..
moralim çok bozuk belimle bacaklarım ağrıyo.akıntım var galiba kırmızılar gelicek..galiba tutmadı olmadı...kaçgünden beri zaten stresten ölüyorum..
çok içten istemiyorum yada uf ne bileyiM artık ümidi tükendi..
asılama ışlemlerıne ne zaman baslanıyo benım doktor bu ay yapabılırız dedı ama acaba yumurtayı göruncemı dıycek kı ama bence bu ayda normal yoldan deneyın dıcek kesın:26:
geçmiş olsun canım neyi var Allah şifa versin
amin.... amin![]()
bilmiyorum kı canım ya :44::44: benım aha eylülde 1 sene olcak daha ilk defa gecen ay tedavi başladım dok görüşecem o önerirse istiyorum aşılam acaba fiyatı nasıldır :26::26:![]()
dayımın yanına gittiler 2 gündür orda kalıyolardı cok kalabalık gelen gıden uzuntu hastalanmıs babamda acıle götürmüş hep uyuydu![]()
şöyle iyi kaynanamız yokki yemege habira çagırsın
sevinç karısı haksızmıyım kız![]()
bende gördüm kızların yüüne kalp koymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok güzel hatunmuşsun kızzzzzzzz maaşallah kı.ını kaşıııııııı
ama k,ilonu göremedik
vala duyduğuma gore hastaneden hastaneye değişiyo 500-750 arası felanmış galıba:26::26: bende bu ay yapsa dıye dua edıyorum ama ısşerıne karısılmıyo kızıyolar sora![]()