Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım ben kaynanadaydım düşün:27::27::27:
klomen işe araryacak bu ay sen kürlerinide yap gelsin bebelerrrr
off ne bılem kuzum ben doktor sakın kalmaya calış dıyo azarladı bıle nerdeyse ınceden benı:5::5: napayım elımden gelenı yapıyom ama stresım eengel olamıyom:ssz::ssz::ssz: bu cörek otu kurunude ıyıce bı arastırdım hamıle kalınınca keısnlıkle kullanılmaması gerekıyomuş düşük yapıyomuş. o yuzden sadece yumurtlama suresınce ve tuplerden gecış suresınce kullancam. yanı adete bı kaç gun kala keserım bılgınıze:18::18::18:
en azından kisti derdi ile ugrasmadın kuuzm inş bu ay gebe kalırsınnn:16::16::16::16::16: ben de bu hafta gidecem reglım olursa

saol cnm. senın reglın gecmışmıydı.. ınşallah olmazsın :emir_bebek:

ayy çok güzelsin kanka ya niye utanuyon anlamadımmmmm:46:
:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:
kendisi utanırken bişi yok :19::19::19:
evet 1 tane kaldı onu yarın icersem allah izin verirse bekleyecem ıns erken gelirde bi an önce giderim bakalım ne olmuşşş

bu sıcakda nasıl gıdeceksem dok cok uzak :27::27::27::27:

cuma günü onu içersin pazartsi veya salı gelir kırmızılar:51:

kızlar bı resım gördum kocaman +18 basak karısımı o gecmıse bakmadım acıkcası gözler kaldırmıyo mıdem bulanıyo bööö:6::6:

off ne bılem kuzum ben doktor sakın kalmaya calış dıyo azarladı bıle nerdeyse ınceden benı:5::5: napayım elımden gelenı yapıyom ama stresım eengel olamıyom:ssz::ssz::ssz: bu cörek otu kurunude ıyıce bı arastırdım hamıle kalınınca keısnlıkle kullanılmaması gerekıyomuş düşük yapıyomuş. o yuzden sadece yumurtlama suresınce ve tuplerden gecış suresınce kullancam. yanı adete bı kaç gun kala keserım bılgınıze:18::18::18:

saol cnm. senın reglın gecmışmıydı.. ınşallah olmazsın :emir_bebek:

gecmedı canım aslnda bi hafta falan var ama yasmın kullanıyorum ya bitince hemen olunuyomuşş benimkisi gelir :31::31::31::31: korunuyomuşum :27::27::27:

gecmedı canım aslnda bi hafta falan var ama yasmın kullanıyorum ya bitince hemen olunuyomuşş benimkisi gelir :31::31::31::31: korunuyomuşum :27::27::27:

hoşgelsın sefalar getırsın ozaman ben bı kaç gun daha olmasaydım ığne vurcaktı doktor gelsın dıye ılk defa sevındım adetımı görunce:9::9::9:

kız neden küstün bizeeeeeeeeee:53::53: sen yoktun bebeeeemmm:44:
:19::19::19::19::19:
sevinççççççç yamultup durma ağzını burnunu yavrum telden giriyosan fotoyu koysam da görebilcen mi sanki :19:
görebilceksen koyim hemen çabuk bak ama silicem yine.. tek bu resmi bulabildim burda direk kabak gibi yüzüm belli hemen silmem lazım:26:
:19::19::19::19::19::20::20::20:
sevınc alttan almak lazım ya :1::1::1: kaynosunun yanında malum gergın :1::1::1::1::1::38:
:27::27::27::27::27::27::27::27:
sevinç belinay bakında kaldırayım resimleriiii
:19::19: görmedim göremedimmmmmmmmmmmmm
saçmalama eroş fıstık gibi hatunsun çok beğendim seni bennnn:54: tüm topik güzel hatunlar sanırım:51:

sen beni nasıl tahmin edebiliyodun ki:53:

yalan söylüyo sevinç inanmaaa:19:

:19::19: ne yalanı söyledimki ben yalançı sensin:kkk:

geldim tatalım yıkandımda anca gelebildim:60::60::60::60: kız ne becerikli hatunsun sen ya işinde iyiysen birgün banada gel de yap :36::36:yazıktır bana canım iyi yapmışsın gelin dediginde senin gibi olur :2::2:

:23: genemi çarpıştın
benim oğlan ewe gelir gelmez uyudu
benim kocişte :23: yanıma damladı ama avucunu yalar :63:

bi an önce gelsinde gideyım dok ne dıyecek klomen verırıse tatıle gıdecez :10::10::10::10: asılam gıbı b:10:ısey dusunursekk hemen asıla ıslemıne gecmek ıstyıorum

hep benı aglattılar :43::43: ama genede resımlerıne baktım :101::101:

asılama ışlemlerıne ne zaman baslanıyo benım doktor bu ay yapabılırız dedı ama acaba yumurtayı göruncemı dıycek kı ama bence bu ayda normal yoldan deneyın dıcek kesın:26:

yine ev işi yaptım :( birazdanda hazırlanıcam..
moralim çok bozuk belimle bacaklarım ağrıyo.akıntım var galiba kırmızılar gelicek..galiba tutmadı olmadı...kaçgünden beri zaten stresten ölüyorum..
çok içten istemiyorum yada uf ne bileyiM artık ümidi tükendi..

:37::37: kafayı yedi karıı bu kadar stres yapma olacağı varsada olamıyor:37:

asılama ışlemlerıne ne zaman baslanıyo benım doktor bu ay yapabılırız dedı ama acaba yumurtayı göruncemı dıycek kı ama bence bu ayda normal yoldan deneyın dıcek kesın:26:

bilmiyorum kı canım ya :44::44: benım aha eylülde 1 sene olcak daha ilk defa gecen ay tedavi başladım dok görüşecem o önerirse istiyorum aşılam acaba fiyatı nasıldır :26::26::27:

bilmiyorum kı canım ya :44::44: benım aha eylülde 1 sene olcak daha ilk defa gecen ay tedavi başladım dok görüşecem o önerirse istiyorum aşılam acaba fiyatı nasıldır :26::26::27:

vala duyduğuma gore hastaneden hastaneye değişiyo 500-750 arası felanmış galıba:26::26: bende bu ay yapsa dıye dua edıyorum ama ısşerıne karısılmıyo kızıyolar sora:19::19::19:

şöyle iyi kaynanamız yokki yemege habira çagırsın:1::1::1::1::1:
sevinç karısı haksızmıyım kız:9::9:
:19::19: çok haklısın çokkkk
bende gördüm kızların yüüne kalp koymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzel hatunmuşsun kızzzzzzzz maaşallah kı.ını kaşıııııııı:nazar:

ama k,ilonu göremedik

senin resimde eski bence 1 ay oldumu çekileli :19::19:

vala duyduğuma gore hastaneden hastaneye değişiyo 500-750 arası felanmış galıba:26::26: bende bu ay yapsa dıye dua edıyorum ama ısşerıne karısılmıyo kızıyolar sora:19::19::19:

ben özele gidiyorum ozman o cıvarlarda olur heralde bakalım dok konusacam ne diyecek :26::26:

Back
X