Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar çok alakasız olack belki ama sizlere bi şey sormak istyrm daha önce kimsede böyle bi şikayet duymadım anlayan varsa içinizde yardımcı olablr mi banaa :( göğüs ucum şiş ve yani nasıl desemki sıvı bi kese varmış gibi ve morarıyo hep böyle dokununca iniyo tabi ama uzun süredir böyle korkutuyo beni :/ çoğu konuya yazmama ragmen cevpa yok :( sitede yeniym ve nasıl konu açıcgmıda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuzzz bana :/

canım benım dok gıt beklemeden konu acsanda kımse sana yardımcı olmazz muane edemzlerkı :44::44::44: morarıyo elıne bısey gelıyosa mutlaka gorunn annemde bole bısı var 6 bı kontrolu var :18::18::18::18::18::14:

ırmak var kız denizi ne yapıcen:57::57::57:deniz manyagi seni
kızlar çok alakasız olack belki ama sizlere bi şey sormak istyrm daha önce kimsede böyle bi şikayet duymadım anlayan varsa içinizde yardımcı olablr mi banaa :( göğüs ucum şiş ve yani nasıl desemki sıvı bi kese varmış gibi ve morarıyo hep böyle dokununca iniyo tabi ama uzun süredir böyle korkutuyo beni :/ çoğu konuya yazmama ragmen cevpa yok :( sitede yeniym ve nasıl konu açıcgmıda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuzzz bana :/

canım enfeksiyon kapmışsın sen kesinlikle ablamada olmuştu ilaçla kremle geçti:8::8:
neyse kızlar ben kaçtım eşim coşmaya başladı:18::18::18:

Back
X