- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
orasını bende anlmadım nu karı hala nıye korunuyo :26::26::26:
:18::18: 3 tane düşük yaparsan gözün korkar demek oluyoooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orasını bende anlmadım nu karı hala nıye korunuyo :26::26::26:
korunuyomuymuş hala:18:orasını bende anlmadım nu karı hala nıye korunuyo :26::26::26:
niyeki???????Yalan kesinlikle yalan
Yoo bitmediii:18::18:
:18::18: 3 tane düşük yaparsan gözün korkar demek oluyoooo![]()
kocamm bugun bırsuru cıkolata getırmıs :125::125::125::125::125::125::125::125: bıtmıstı cıkolatalarım ne guzel bırakmıstım yemeyı gene basladım ya![]()
13 değilmi kız bateroşşşş
ne yaptı acaba hasta oldumu :26::26::26: test falan yaptımı![]()
kızım sen kucağında laptopla mı iş yapıyon ne bu hız allahım delirecem ben de istiyorum ne içiyosunnnnnnnnn
kızlar ben çıkıyorum gideyim yimeklerimi temizliklerimi yapayım kociş gelmeden hepsi biterse girerim öptüm sizi![]()
:18::18: 3 tane düşük yaparsan gözün korkar demek oluyoooo![]()
korunuyomuymuş hala:18:
niyeki???????
korunuyomuymuş hala:18:
niyeki???????
:18::18::18: canım protein s düşük çıktı onun dışında çok iyi maşallah apikopal mi ne oyle bir hap verdi günde 3 tane b12 felan karışım varbu kez farklı olacak ama biliyosunne dedi hematolog cnm? Iğnemi kullanacaksın sende?
kıyamam ana ya bende kocandan doleyı sandımüzme kendını inşallah cımcıme bı kızın olacakk
kasları anası gıbı guzel olcak
![]()
canım bebek düşünüyorsun yaşam tarzını değiştir hayatım özellikle beslenmene dikkat et kocan yemese bile sağlıklı besleneceksin güzel kahvaltı salatalar sebze yemekleri ne bu böyle abur cubur merakı
100 kiloyuda geçersin merak etme
13 değilmi kız bat
laptopum yokki masaüstüm var bide telim
o biraz zor totoyu kaldıracanda işleri bitirip buraya gelecen
![]()
dumann hosgeldinn nasilsin...
sevinç ablamla tanışmak uzun sürebilir onun bi oglusu var bilgisayarı gordumu tutamazsin o nedenle uyuduğu zamanlarda ancak girer...buarada basakla teyze kızı arasındaki konuşmayı sayende bende okudum ve yarildim gülmekten :-D:-D
:18::18::18: canım protein s düşük çıktı onun dışında çok iyi maşallah apikopal mi ne oyle bir hap verdi günde 3 tane b12 felan karışım var
hamile kalır kalmaz clexane 04 başlanacakmış folbiol ve coraspinde içiyom günde bir tane
korunmayı bırakabilirsin didi :18::18::18::18::18:
:18::18::18: olurmu dersin koca duyar duymaz baskıya başladııı:18::18:
:18::18::18::18: olmam herlde baktım cok kılo alıyom hemen spora gıderım
kahvaltıya onem vermıyom ama aksam mutlaya yemek yıyoruz cıkılatayı nasıl bırakacamkocam oyle alıyo :125::125::125::125::125:
:18::18::18: Canım protein s düşük çıktı onun dışında çok iyi maşallah apikopal mi ne oyle bir hap verdi günde 3 tane b12 felan karışım var
hamile kalır kalmaz clexane 04 başlanacakmış folbiol ve coraspinde içiyom günde bir tane
korunmayı bırakabilirsin didi :18::18::18::18::18:
:18::18::18: Olurmu dersin koca duyar duymaz baskıya başladııı:18::18:
neden olmaın hayatım bu sekılde dusunme pozıtıf dusun pozıtıf olsun kızın olcakkallah ıznı ıle aferın kocaya
![]()
en önemli şey kahvaltı
canım bebeğini düşünüp hayatına çeki düzen verecen
günde bir tane ye çikolata az ama bitter ye bari :26:
:18::18: daha geçen gün rüyamda düşük yapıyordum :18: çok lanet bir psikoloji buuu
hele kürtajdan sonra rüyalarımda kaç defa kürtaj oldum sen biliyonmuu:18::18::18:
yanı cocuk olsun bakarız ablla ya bıo tane mızatı uzun olanları yıyom encok
![]()
bende kurtajdan cok korkuyom:18::18: inşallah bida yaşamassın![]()
:13: olsun ilk fırsatta tanışırık
he kız şok oldum haaa deli karılar
canım ebru hoca jinekolojik muayenemi yaptı
tüm testleride yaptık bitirdik
tedavimi ilaçlarımıda verdi
hamile kalırsan gel dedi daha ne yapsın karı![]()
:18::18: Daha geçen gün rüyamda düşük yapıyordum :18: çok lanet bir psikoloji buuu
hele kürtajdan sonra rüyalarımda kaç defa kürtaj oldum sen biliyonmuu:18::18::18: