• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:3: bengiii içtim zabah soğanımı aç karnıma :25:
içebildim ama çok zorlanmadım
içemeyenler eyi nazlıymış annem :20:

:21: söledim yapsın dedikodumu kız daha dötüm yeni yer gördü az sonrada oğlum gelir
kendi evime yetiştimde onlar kaldı bide evleri kör itin öldüğü yerde yani bana uzak :1: ay heç güleceğim yoktu:1:

ÇİĞİT o ç ile hiçmi duymadın hamilelik lekesi atarya dikkat et başak ordan çatlar sonra eyi yağla oraları :ssz::ssz:

kör it nerde ölmüşte:19::19::19:

tamam hamilelik lekesi ya yüzde olur ya karında olur vs vs

ama sonradan çatlaka dönüştüğünü duymmaştım

dur ben doktora soriim

çok sağol canım ya...18 haftalıktı.sen pkolusun ama tedaviylemi kaldın kendiliğindenmi kaldın?ya aslında ilgisi varmıdırki pko hamile kalamamakla ilgili bi sorun hamile kaldıktan sonra bebek ölümüne yol açabileceğini düşünmüyorum ben Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın sen kaç haftallıksın?kan pıhtılaşmandamı vardı?

hadi yaa nerdeyse hamişliği yarılamışken olmuş bide yaa :53::30: ah canım ya başın sağolsun ben klomenle tedavi görüyodum ama 4 ay olmadıydı 5.ayımda gene klomen kullandım ama adetimle soğan suyunada başladıydım vee kistlerim küçülmüş yumoşum büyümüştü 20 milimdi inanamadım bide çatlatma iğnesi vuruldum öyle kaldım canım anca :34:

iyi yaptın kız uzak kalmayı başarmşsn bu fikirdeb tebrike derim seni zamanı gelince geliyo zaten bebikler

stres yapmaya gerek yok:13:
---------------

yok kız senin kankanı yanlşmı hatırlıyorum ben morwen gibi bi ismi vardı:26::26:
----------
hamilelik başları çok güz<el ve eğlenceli fakat sonlara gelince zorlaşıyo cnm

rahat bi uyku kalmıyo artık:1:

haahhahha :9::9::9: anam kankalar karıştıı yolcaklar saçımı başımı gözdeyi söylüyosun sen

az kaldı doğumuna canım

canım inşallah değildir yaa kaşıntı falan varmı peki? ben önce tilodum iz yapmış sanıyodum sıktı heralde diye sonra baktım geçmiyor ve artıyor :43::43::43: şimdi çatlak patlak yusyuvarlak oldum:43::44::44:

inşallah canım iyi düşün iyi olsun :16:

hadi yaa tilot izimi saandıın :53::9: ilaahi kız alemsin ah kıyaam çatlak patlak yus yuvarlak haa bu laf tam hamişlere göre olmuş :60::60:

ben çıktım kızlar...anca önce keki yapim kocişim çağrı atıncada yememi koyim o anca gelir annesigilide alıp gelcek....hadi görüşürükkkk sizi seviommmm...öpüldünüz..Allah a emanet olunn:54:

heryerde var ama en güzeli efsaneninki bence....evet biraz pahalı ama dene bikere bence :34:
hee bimde ki efsanenin zatii deneyecem :24::24::24:
sevınc bende ıcıyodum sogan suyu oylesıne ıcıodum kıstım fılan yoktuuuu :9::9::9: bende hıc zorlanmıodum ıcerken kola gıbı :7::7::7:
bendede yok kist mist ama faydası olur içeriyi temizler iltihap neyim varsa diye
bebekten önce iç dış temizlik yapim dedimdi :9::9::9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sevinç çarpışmmakla tehdit eder:9:

:19::19::19::19:

:23::12: aynen :21::21::21:

yemek annesi onay verdi sana nooluyo:57:

kız ben onlardan çok şey gördüm haklarını yiyemem evlerine gittiğim zaman döktürürler
normalde bende çeşit yapmayı çok isterdim fakat durumumdan dolayı yapamam
bende onlara oğumdan sonra döktürürüm:21:

hıh ben sen kendini yorma diye didim bi kereee seni düşünende kabahat zateeen :19::63: ni vaa yaani o sen üzülme ne kolayına geliyosa yap diye olur dimiştir :19::63:

Back
X