- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
karılar ben çıkıyom sabah KPSS sınavım var
çocukta yaparım kariyerde
iyi geceler
![]()
anladın sen onu!!!
başarılar canım..iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karılar ben çıkıyom sabah KPSS sınavım var
iyi geceler
![]()
anladın sen onu!!!
bak sen çok ayıpinsan göbekli marula alzaymır dermi kız
kız sevinç bu arada bat ney kiz 10 eylülde adet oldum ddim daha ney
![]()
bat beklenen adet tarihi
sat : son adet tarihi
sen satı verdin beklenen BAT
off ya get gece gece![]()
istihare cnm.tamam kuzum kendini zorlama bende karar vermedim..ewet insanın kafası bazen hçbişey alamaaz duruma getirilebiliyor maalesef..kız neydi bunun adı ay bişeyin adını unuttummu sinir oluyorum yaa
ewet insanları hep memnun etmek zorundasın ama özellikle kocanın ailesini..ama onlar seni hiiiçç memnun etmesin zaten bizim duyduğumuz saygının ve düşüncenin yarısı onlarda olsa sorun olmıcak ..ne güzel,olurdu herkes birbirinin hayatına saygılı olsa...
anendemiydin cnmmmselam kızlar,iyisiniz inşallah
biz eve döneli bikaç gün oluyo,gelemedim,kusuruma bakmayın lütfen
başarılar dileyek napakkarılar ben çıkıyom sabah KPSS sınavım var
iyi geceler
![]()
anladın sen onu!!!
kızlar konu derinlere gidiyo,deşmeyin yaramı,bi başlarsam yazmaya,ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
kızlar ben çıkıyom eşim geldiaz gelde evcilik oynuyalım diyoda ben kaçtım
bu yorgunlugun arasında o işide yapmak varmış kaderde
kendimi feda ediyorum bek hade sizlere baş baş
![]()
eskiden batmı vardı ben şeyimin akılımıyım kız canı ne zaman isterse geliyo bir bakmışsın bu ay gelmemişkız daha bat ın ne olduğunu bilmiyomş![]()
kızlar ben çıkıyorum iygeceler hepinize
BAŞAK şu rüyanın ismi neydi kız ayy nasıl unuttum yaa![]()
ooff off hemde nasıl amin canım sağol...walla bazen bu şehirden değil ülkeden sürsünler bizi istiyorum...
kız senin içeride olduğunu bilmiyormu peki...ayy başak yaa bende 2 yıl kaynoşla altlı,üstlü oturdum ne kadar sinir bir durum iyi biliyorum..
tamam kuzum kendini zorlama bende karar vermedim..ewet insanın kafası bazen hçbişey alamaaz duruma getirilebiliyor maalesef..kız neydi bunun adı ay bişeyin adını unuttummu sinir oluyorum yaa
ewet insanları hep memnun etmek zorundasın ama özellikle kocanın ailesini..ama onlar seni hiiiçç memnun etmesin zaten bizim duyduğumuz saygının ve düşüncenin yarısı onlarda olsa sorun olmıcak ..ne güzel,olurdu herkes birbirinin hayatına saygılı olsa...
kızlar konu derinlere gidiyo,deşmeyin yaramı,bi başlarsam yazmaya,ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
ewet çok zor...ALLAH yardımcın olsun nediyeyim...kız bizimkiler o zaman iki katlı ewi sattılarki çicuklarına miras kalmasın diye biz oturuyoz diye bizi maddi manevi sömürüyolardı biz satılmadan kiraya çıktık..sonra hergün sabaktan cümbür cemaat geliyolardı bize saat 7 de
ne oluyo yaaaa:44:
kızlar ben çıkıyorum iygeceler hepinize
BAŞAK şu rüyanın ismi neydi kız ayy nasıl unuttum yaa![]()
bişi yok cnm benimle uğraşmayı çok seviyolarda
-------------------
Allah büyük kuzum gün olur devran döner sabır sabır sabırrrrrr
başka çaremz yok
biz senın okuyup okumamana bısey demıyoruz bızzz haberımm yok tefcıyeden bahsetmedınız dmene kızyorumm gobeklı marull![]()
sade sabır değil ya sabır ya selamet yani önce sabrı isteyecen sonrada selamete ermeyi
çünkü sabır dedikçe RABBİM daha çok dert verirmiş
Slm kizlarr
2gundur ewde kedim war artik sokaktan aldim yawrudan biraz buyuk sol gozunde bi sorun war ama gozu yuwasindan oynamis uazik ya biraz pireli yikadim dun gece ewi pireler basick die korkuyorum
Kocisimde cok sewer ama pireli die kiziyo bana dun aksam dioduki sabah ise giderken aticam onu hbrin olsun ewi pieler basicak
Bende gece not yazdim ona askim lutfen kedimi atma nolursun fln die
Oyy kiyamamis yine atmamis ama yarin atcm dio aslinda oda kiyamiyo ya napsam pirelerinden kurtarsam su yawrumu
Sewincc cnm basarilar sana
Pasacmm yeni isinde basarilar sanada kuzumm
sen nerdesin kaç saatir geçmişmi okuyosun![]()
Allah tan bişi demiyosunuz
okumadım diye burnuımdan getiriyosunuz ya
tkb imişim de neden okumamışım
haberim oldu tabiiki ama yeni oldu
bu konuşmalarda yeni zaten cnm benim bende bunu anlatmaya çalştım
sen tefriciyeyi yazdın bana bende kaydettim ama en fazla 2 hafta önceydi
ben 1 aytdır rahat değilim mesele bu
benim çok önce başladığınızdan haberim yok demek istedim
demekki çok önce başlamamışsınız.
zaten sevinçte kaçtı mesajımı okuyunca![]()
a.s canım hayırlı olsun kedin
pireler içinde sprey var veterinerdenmi alınıyordu tam hatırlamıyorum istersen veterinere sor