• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:53::53: bat beklenen adet tarihi
sat : son adet tarihi :57:
sen satı verdin beklenen BAT :57:
off ya get gece gece :57:

adeti 10 eylülde oldum:kkk::kkk:muhtemelen 4 gün önce olduguma göre 6 ekimde olucem :kkk::kkk:
bu arada ne vuruyon ben çalışan bri bayanım şimdi sana tekme tokat girerdimde neyse işim var yoramam kendimi:60::60::60:elimi kaldırsam boşa gider uyuz sevinç sısıka ne olucek :110::110::110:sie de get yat sana sınavında başarılar diler nanaklarından öperim:120::120:

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum iygeceler hepinize:54::54:

BAŞAK şu rüyanın ismi neydi kız ayy nasıl unuttum yaa:27:

tamam kuzum kendini zorlama bende karar vermedim..ewet insanın kafası bazen hçbişey alamaaz duruma getirilebiliyor maalesef..kız neydi bunun adı ay bişeyin adını unuttummu sinir oluyorum yaa:27:

ewet insanları hep memnun etmek zorundasın ama özellikle kocanın ailesini..ama onlar seni hiiiçç memnun etmesin zaten bizim duyduğumuz saygının ve düşüncenin yarısı onlarda olsa sorun olmıcak ..ne güzel,olurdu herkes birbirinin hayatına saygılı olsa...
istihare cnm.
evet nedense hep biz memnun etmek zorundayız onları
bişi yapsak gözlerine batıyo ama onların yaptıkları:50:off off aklıma başka şeyler geliyo ama he.ççd eğmez sinirimi oynatmaya:ssz::ssz:
selam kızlar,iyisiniz inşallah
biz eve döneli bikaç gün oluyo,gelemedim,kusuruma bakmayın lütfen
anendemiydin cnmmm
nası geçtiiiiiiiiii:16:
karılar ben çıkıyom sabah KPSS sınavım var
:kkk: çocukta yaparım kariyerde :110:
iyi geceler :54::54::29::29::38::38:
:110:
:63:
anladın sen onu!!!
başarılar dileyek napak:110:
yerleşte buraya gel

kız daha bat ın ne olduğunu bilmiyomş:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
eskiden batmı vardı ben şeyimin akılımıyım kız canı ne zaman isterse geliyo bir bakmışsın bu ay gelmemiş :30::30::30:

:38::38::38:görüşrüz bebeler ben kaçtım işimi halledeyimde sabah erken kalkıyımd aha açma yogurucem ben un kurabiyesi yapıcem :16::16::16:görsün patronum bakalım usta kimmiş :30::30:

ooff off hemde nasıl amin canım sağol...walla bazen bu şehirden değil ülkeden sürsünler bizi istiyorum...

kız senin içeride olduğunu bilmiyormu peki...ayy başak yaa bende 2 yıl kaynoşla altlı,üstlü oturdum ne kadar sinir bir durum iyi biliyorum..

hatta şu küre varya dünya yerküresi çevirsem rasgele elimi biyere koysamda oraya gitsem:31:
aynen ülkeyi terketmek istiyorum bazen

tamam kuzum kendini zorlama bende karar vermedim..ewet insanın kafası bazen hçbişey alamaaz duruma getirilebiliyor maalesef..kız neydi bunun adı ay bişeyin adını unuttummu sinir oluyorum yaa:27:

ewet insanları hep memnun etmek zorundasın ama özellikle kocanın ailesini..ama onlar seni hiiiçç memnun etmesin zaten bizim duyduğumuz saygının ve düşüncenin yarısı onlarda olsa sorun olmıcak ..ne güzel,olurdu herkes birbirinin hayatına saygılı olsa...

istihareyimi diyorsun :26:

kızlar konu derinlere gidiyo,deşmeyin yaramı,bi başlarsam yazmaya,ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:36::36::36::36::36::36::36:

bir dokun bin ah işit
bi ah çeksem karşıki dağlar yıkılır gibi oldu :36:

ewet çok zor...ALLAH yardımcın olsun nediyeyim...kız bizimkiler o zaman iki katlı ewi sattılarki çicuklarına miras kalmasın diye biz oturuyoz diye bizi maddi manevi sömürüyolardı biz satılmadan kiraya çıktık..sonra hergün sabaktan cümbür cemaat geliyolardı bize saat 7 de:53:

ne oluyo yaaaa:44:

bişi yok cnm benimle uğraşmayı çok seviyolarda:ssz::ssz::ssz:
-------------------
Allah büyük kuzum gün olur devran döner sabır sabır sabırrrrrr:36::36::36::36::36::36::36::36::36:
başka çaremz yok

bişi yok cnm benimle uğraşmayı çok seviyolarda:ssz::ssz::ssz:
-------------------
Allah büyük kuzum gün olur devran döner sabır sabır sabırrrrrr:36::36::36::36::36::36::36::36::36:
başka çaremz yok

sade sabır değil ya sabır ya selamet yani önce sabrı isteyecen sonrada selamete ermeyi
çünkü sabır dedikçe RABBİM daha çok dert verirmiş

biz senın okuyup okumamana bısey demıyoruz bızzz haberımm yok tefcıyeden bahsetmedınız dmene kızyorumm gobeklı marull :19::19::19::19::1::1::1:

Allah tan bişi demiyosunuz

okumadım diye burnuımdan getiriyosunuz ya

tkb imişim de neden okumamışım

haberim oldu tabiiki ama yeni oldu

bu konuşmalarda yeni zaten cnm benim bende bunu anlatmaya çalştım

sen tefriciyeyi yazdın bana bende kaydettim ama en fazla 2 hafta önceydi

ben 1 aytdır rahat değilim mesele bu:38:

benim çok önce başladığınızdan haberim yok demek istedim

demekki çok önce başlamamışsınız.:6:

zaten sevinçte kaçtı mesajımı okuyunca:63:

Son düzenleme:
Slm kizlarr
2gundur ewde kedim war artik sokaktan aldim yawrudan biraz buyuk sol gozunde bi sorun war ama gozu yuwasindan oynamis uazik ya biraz pireli yikadim dun gece ewi pireler basick die korkuyorum
Kocisimde cok sewer ama pireli die kiziyo bana dun aksam dioduki sabah ise giderken aticam onu hbrin olsun ewi pieler basicak
Bende gece not yazdim ona askim lutfen kedimi atma nolursun fln die
Oyy kiyamamis yine atmamis ama yarin atcm dio aslinda oda kiyamiyo ya napsam pirelerinden kurtarsam su yawrumu

Sewincc cnm basarilar sana
Pasacmm yeni isinde basarilar sanada kuzumm

Slm kizlarr
2gundur ewde kedim war artik sokaktan aldim yawrudan biraz buyuk sol gozunde bi sorun war ama gozu yuwasindan oynamis uazik ya biraz pireli yikadim dun gece ewi pireler basick die korkuyorum
Kocisimde cok sewer ama pireli die kiziyo bana dun aksam dioduki sabah ise giderken aticam onu hbrin olsun ewi pieler basicak
Bende gece not yazdim ona askim lutfen kedimi atma nolursun fln die
Oyy kiyamamis yine atmamis ama yarin atcm dio aslinda oda kiyamiyo ya napsam pirelerinden kurtarsam su yawrumu

Sewincc cnm basarilar sana
Pasacmm yeni isinde basarilar sanada kuzumm

a.s canım hayırlı olsun kedin
pireler içinde sprey var veterinerdenmi alınıyordu tam hatırlamıyorum istersen veterinere sor

Allah tan bişi demiyosunuz

okumadım diye burnuımdan getiriyosunuz ya

tkb imişim de neden okumamışım

haberim oldu tabiiki ama yeni oldu

bu konuşmalarda yeni zaten cnm benim bende bunu anlatmaya çalştım

sen tefriciyeyi yazdın bana bende kaydettim ama en fazla 2 hafta önceydi

ben 1 aytdır rahat değilim mesele bu:38:

benim çok önce başladığınızdan haberim yok demek istedim

demekki çok önce başlamamışsınız.:6:

zaten sevinçte kaçtı mesajımı okuyunca:63:

:19::19: kacmadı cıkıyom dedı :20::20::1::1::1::1:

neyse tamma allah razı olsun genede :16::16::16:

a.s canım hayırlı olsun kedin
pireler içinde sprey var veterinerdenmi alınıyordu tam hatırlamıyorum istersen veterinere sor

Nasilsin tatlimm nie canin sıkıliyor hayirdir
Saol ama burda adam gibi weteriner yokki olsa gozu icin goturcem basta hatta akiyodu gozu ama yikaninca gecti akmasi
Eczanelerde warmidir pire ilaci acep cnm

Back
X