• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

derya nbr kuzum

benm başım ağrıdı çıktım çıkıcam valla ha:31::31::31:

derya nbr kuzum

benm başım ağrıdı çıktım çıkıcam valla ha:31::31::31:

benimde yeğenler azıcık pcnin başından kalksam işin bittimi kalkıyomusun diyolar onlarda benim başımı ağrıttılar burda şimdi işim bitti desem ALLAH ALLAH diye koşarlar:10:

benimde yeğenler azıcık pcnin başından kalksam işin bittimi kalkıyomusun diyolar onlarda benim başımı ağrıttılar burda şimdi işim bitti desem ALLAH ALLAH diye koşarlar:10:
ordalarmı şu an:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
İiidiiiir şiikeriiim napıyım..:16:ark yimeğe çağırdıydı abooo çok yimişiim soda içiyoom...:9:kıyamam kuzum yat da uyu bebişte sende dileen...:16:

he tek yatmak zor geliyo ama kcoam geç gelcek hiç bekleyemem gidiyimde yatıyım dimi öptüm sizi çok yeme bidahakine önündenmi aldılar

ordalarmı şu an:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

he tek yatmak zor geliyo ama kcoam geç gelcek hiç bekleyemem gidiyimde yatıyım dimi öptüm sizi çok yeme bidahakine önündenmi aldılar

evet burdalar neden canım sıkılıyor benim sebepleri onlar ben kaçtım bay:10:

Durucum bende yaptırıcam pıhtı testini ama regl olup bittikten sonra....doktor öyyle diiidii..:18:hıııım şimdi bende miirak ettim..sonuçları bildir şekeriim..:26:inş herşey normal çıkar:16:

Hayir canim bize yapilan trombofili paneli denilen bir test, hangi genlerimizde kan pihtilasmasi oldugunu gostermek icin yapiliyor, iki-Uc haftada cikiyor

AMA doktorunun senden istedigi tam kan sayimi olarak yapilan ve buyuk olasilikla plt'ye bakiliyordur... Bu plt platelet kandaki pihtilasmayi saglayan hucrelerdir. Plt 150-450 arasi olmasi lazim.yuksek olanlar thrombosit rahatsizliklari olanlar , 150'den kucuk olanlar da tam tersi oluyor.

Neyse ozetle, senin kastettigin testlerini yaptirmiyor doktorun, hemogrami yani tam kan sayimi testini sende katana gore gidip yaptirabilirsin. Onemli olan trombofili panelini yaptirmak.

çok sağol canımda yani şunu anlamadım bu test yapıldığında eğer değerim 150_450 arası çıkarsa bı sıkıntı yok ama yüksek çıkarsa kan pıhtılaşması rahatsızlığının araştırılması lazım mı demek olyor yoksa bu doktorun yaptığı tamamen alakasız bi testmi nolur cevap yaz......

Son düzenleme:
Back
X