• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben senin resmini burda gördüm yyaaaa benzetirsem çaktırmadan bağırırm sevinç diyeee:9::9:
:1::1: hee kızz doğruuuuuuuu
inşallahhhhh canım benimmmm hepimize nasip etsin rabbim o güzel hediyeden...:emir_bebek::nazar:

ohhhhh afiyet olsunnnn...

duru_46 = pelin:1::1::1:benim annemlerin evinden apartman komsum olur kendisi ;) bitanecik arkadaşımmm...

netarafa gidionuz yaaa çatlicam miraktan özelden yazsanızaaaa litfen amaaaaa:16::16::16::16:

gördümmmmm yetişemiomkiiii sizee...ben yazana kadar sayfa ilerliooo:1::1::1::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:sigara istiommmmmm :ssz::ssz::ssz:
:57: ben biliyom pelinin kim olduğunu ne açık ediyon :110:
face ekledim bile canın arkadaşını :63:
bu arada pok iç :110:

Son düzenleme:
kız nurdağında senin ne işin vaar tanıdıkmı var benim kaynoşlarda orda oturuyoo :53::30: heç güzel biyer diil sevmedim ben çok sıkılıyom orda :19:

kısss benim kociş salı günü iş için urfa adıyaman kahta gölbaşı antep yapcakmış...bana söz vermişti hani duru_46 varya benim arkadaşım oda maaraşta seni oraya bırakırım sen kendin dönersin dediydi...ama şimdi o nurdağından urfa yoluna döncekmiş...şakasına takılıo seni nurdagında bırakimmi die:D yoksa tanıdık yok orda...

inşaallah giderim:16::16:bakarsın yolda rastlaşırız:9::9:burdaolursan tabiii

kıs biz rastlaşıozmu acep hiçç....sosyeteye gidionmu hiçç?

inşallahhhhh canım benimmmm hepimize nasip etsin rabbim o güzel hediyeden...:emir_bebek::nazar:

ohhhhh afiyet olsunnnn...

duru_46 = pelin:1::1::1:benim annemlerin evinden apartman komsum olur kendisi ;) bitanecik arkadaşımmm...

netarafa gidionuz yaaa çatlicam miraktan özelden yazsanızaaaa litfen amaaaaa:16::16::16::16:

gördümmmmm yetişemiomkiiii sizee...ben yazana kadar sayfa ilerliooo:1::1::1::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:sigara istiommmmmm :ssz::ssz::ssz:

nesigarası beee içmeyin şu zıkkımı:20:ay ne güzel eski arkadaşınla burdan yazışıyosunuz:16:kız ben yazamam sevinçin ailesinin yaşadığı yerden bahsediyoz bende oryı bilyorum ya öle işte...sevinç isterse yazsın..

Cnm üzülme hamissss hamisss..kız bizde is yok güç yok kafamız rahat düşünüyoruz ne sürpriz yapsak diyee.:16:adamlar öyle miii hecccc çalışıp duruyolar :20::20:bak ne güzel bı öncekinde yüzük almissss :16:arada olur onlar bizim kadar onemsemiyolarki bu günleri..bosverrr affediver kiiiii :21:

Cnm benim dogum gunün kutlu olsun bu Aradaaa..:46::70::16:

sağol canım accık daha sürünsün yav bananee eccük daha surat yaparım bi müddet :19: önemseyiversinler bizim için noolcek evlilk yıl dönümümüzü bile kutlmamıştık hemde ilkti dahaa :19:

kısss benim kociş salı günü iş için urfa adıyaman kahta gölbaşı antep yapcakmış...bana söz vermişti hani duru_46 varya benim arkadaşım oda maaraşta seni oraya bırakırım sen kendin dönersin dediydi...ama şimdi o nurdağından urfa yoluna döncekmiş...şakasına takılıo seni nurdagında bırakimmi die:D yoksa tanıdık yok orda...

bilmemmm...ewet bir kez gittim,halam tam karşısındaki sitede oturuyordu oraya gittiğimde gitmiştim...

hıı anladım canım :26:

:1::1: hee kızz doğruuuuuuuu

:57: ben biliyom pelinin kim olduğunu ne açık ediyon :110:
face ekledim bile canın arkadaşını :63:
bu arada pok iç :110:

:D olsun kısss...anaaaaa dimek facede hııı du bakim ablamın faceinden :D ablamda arkadaş peloylaa....yani ben görüşmek için yaptım ablamın faceini kullanıom arada...buarada saol alışkınım pok içmeye ablamda der hep....1 tane içtim bugün bırakmaya çalışıom amaaa.... :50::50::50::ssz::ssz::ssz::ssz:

nesigarası beee içmeyin şu zıkkımı:20:ay ne güzel eski arkadaşınla burdan yazışıyosunuz:16:kız ben yazamam sevinçin ailesinin yaşadığı yerden bahsediyoz bende oryı bilyorum ya öle işte...sevinç isterse yazsın..

oki cnmmm problem olcaksa yazmayın zati önemli deil...heee wallaaa yazısıoz burdanda zati görüşüoz hep

Back
X