• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saracıım aa bende balıklarının adı neeyy:16:

isimleri yok canım aslında isim koymak istiyorum ama bulamadım

gel görk,i aynı zamanda ne iş yapıyo kimbilir:110:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yok canım bursadayım ama evim soğuk oluyor şimdi balık içinde erkenden kalarifer yakamamki
kuşlarım vardı mesala komşuya giderken bile götürüyodum evde tek başına sıkılmasın diye:9:

bende bilmiyodum ama bende köyden geldikten sonra açmıştı fesleğenim çiçek ama benimkiler kurudu

tatlım eylül ayı fesleğenlerin kurumaya başlama zamanları ama sonra yeniden yeşeriyolarmış o yüzden kurudu diye sakın atma saksını

Son düzenleme:
tatlım fesleğenin suyunu tabağına koyacaksın öyle üstten verirsen kuruyo bende deneyerek öğrendim ha bide güneşte sıcakta verme akşam serininde ver suyunu o zaman hiç bişey olmuyo

aaa ben nasıl baktığımı anlatsam gülersin

tüh bi daha alırsam ööle yaparım:1:

sağol canım inşallah temiz çıkar
biber salçasını ekmeğin üzerine bile sürüp çemen gibi yemesi güzel ama benim mideme dokunuyo o yüzden her yemeğe bırakamıyorum

tama bitanem
ne fareli evi kız gelince anlat merak ettim:26:

muhabbet kuşlarıda çok şekeyley ama yalnız olmuyo onlar canım karısını al bi tane eşin haklı:34::34::34::34::34:

sağol canım sonuçlar çıksın paylaşırım:34::34::34::34::34::34:

konuşsun ödül olarak alacam keyfi bilirr:D öle diom onada zaten konuşuoz onunla beraber hergün...sözümü dinlerse ödülü büyük olcakk:1::1::1::1:

telefondanmı giriyon kuzum şaşırdım:53: kız yavaşsın ,ayrıca mesacıma cevap yazmadın:110:
Cnm hangi mesac annem dua ile ulgili olansa nazo cvplar sandim :110:
gel görk,i aynı zamanda ne iş yapıyo kimbilir:110:

mutlaka bişeyler yapıyo,yoksa şimdiye kaç mesac yazmıştı:8::8:

sogan suyumu hazirladim kocama cay virdim
oglumu uyuttum hem fatiha hemde tefriciye okuyom
bide ablama feceden bise yazdin baskasinada cvp virdim
yeterlimi :110:

maaşşallahhhh hemşomaaa...kısss sevinçççç bende bugün başladım soğan suyuna ...sabah içtim birazdan bende yapcamm...15 gün yapim demi...bide senin adetin kaç gün sürüo yaaa...benimki 5-6 gün sürerdi ama 2 aydır hep banyo yapıom temizleniom bida leke gelio...bakalım bu ay nolcekkk....

Son düzenleme:
valla kaçıncı yemeem bilmiyom kuzum acıktıkça yiyiom:1::1:
yarasın egecike:16::16:

ben dedim bişeyler diye ama sen çok şey yapmışsınn....

kız başka mesacda yazmıştımm yaaa neyse boşver unuttum walla....

aaa ben nasıl baktığımı anlatsam gülersin

tüh bi daha alırsam ööle yaparım:1:

nasıl baktın deli kız:9::9::9::9::9::9:

konuşsun ödül olarak alacam keyfi bilirr:D öle diom onada zaten konuşuoz onunla beraber hergün...sözümü dinlerse ödülü büyük olcakk:1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

isimsiz olumuuu heeeç:44::44:renkleri felan nası hadi isiim bulalım hep beraber kızlarrrrrr:16:

renkleri kırmızı ve açık sarı

Son düzenleme:
nasıl baktın deli kız:9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

renkleri kırmızı ve açık sarı

hergün 1 su bardağı bazen daha fazla tepeden su koydum

gündüz güneşinte tuttum hep

bi günde çok rüzgarlı bi havada balkonun kenarına koymuşum rüzgar uçurdu düştü:26::26:

maaşşallahhhh hemşomaaa...kısss sevinçççç bende bugün başladım soğan suyuna ...sabah içtim birazdan bende yapcamm...15 gün yapim demi...bide senin adetin kaç gün sürüo yaaa...benimki 5-6 gün sürerdi ama 2 aydır hep banyo yapıom temizleniom bida leke gelio...bakalım bu ay nolcekkk....

benimde iki aydır daha az oluyo canım geçen ay üç gün gecikti bu ayda üç gün erken geldi :44::44::44::44::44::44::44::44:pusulayı şaşırdı benimki:9::9::9::9::9::9::9::9:

bence de

dur tahmin ediyim olişi uyutmaya gitti
o arada çamaşır ascak bulaşık makç. boşaltcak çay yapcak kek çırpçak çarpışcak gelcejk

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X