Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsa:14::14:iyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu:14::14:ben bebegimede eşimede yeterim:14::14:

canım eşime yapıyorm o yicek az öz yapıcem okadar 2 günlük hemde
:16::16:bendede üzüm var atayım ocaga pişriyimde eşim içer :56::56:
Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyor :9::9:fasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem:53::53:

canım sabret sen kocanın hatırına, üzülme arana mesafe koy senin onun sevgisine ihtiyacın yok kocan yeter sana Allaha havale et, herkeste bi dert var kocalarımız iyi olmasa varya suratlarına bakmayızda işte boşver sen yinede :16:

kızlar bebişlerinize klasik müzik mesela mozart yada yunus sesi dinletin nası kıpırdıyolar anlatamam :1::16:

tatlım ben klasik müzik dinlettim baya bi ama pek bi kafa ütüleyici şimdi sakin bi müzik buldum

ayrıca yunus sesi korkutucu geldi bana:18::18:

tatlım ben klasik müzik dinlettim baya bi ama pek bi kafa ütüleyici şimdi sakin bi müzik buldum

ayrıca yunus sesi korkutucu geldi bana:18::18:

tatlım vivaldinin müziklerini dinletseydin keşke onun müzikleri bebeğin gelişimi üzerinde çok etkiliymiş bilim adamlarının tesbiti bu

yunus sesinden niye korktunki annem sen dinlendirici bi özelliği var yunus sesinin

bak ayen hanım ben sennle hiç muhatap olmadım sen buradaki herkese sataşacağını kavga edeceğini zannedebilirsin ama bana bunu yapamazsın :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

haddini bil :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

öylemııı bence yazdıgına bakkk gercekten komık olan sensınnn bencee senn o gözlerınıı ıyıı accc ve bakk kım kavga etmek ıstıyorrrrrr benı sınırlendırmee sen kımsınkıı muhatap olamadım fılannn dıkkat cekmeye calısıosun sanırımmm benıı dahada sınırlendırmeee sen bana ımalı yazz bende anlamayım bıde uste cık harbıı cok zekısınnnn

öylemııı bence yazdıgına bakkk gercekten komık olan sensınnn bencee senn o gözlerınıı ıyıı accc ve bakk kım kavga etmek ıstıyorrrrrr benı sınırlendırmee sen kımsınkıı muhatap olamadım fılannn dıkkat cekmeye calısıosun sanırımmm benıı dahada sınırlendırmeee sen bana ımalı yazz bende anlamayım bıde uste cık harbıı cok zekısınnnn

1.başak için sadece kendisi sevilsin istiyor dedin bende o benim küçük bacımdır ben onu seviyorum oda bunu biliyor dedim bu kavga sözü yada ima değildir gözünü açıp okuması gereken sensin
yazılanları anlamak istediği gibi yorumlayan sensin

2.benim zekamı kanuşmak sana kalmamış

3.benim kim olduğumda seni ilgilendirmez ben dikkat çekmeye çalışmam beni tanıyan bilen bilir zaten

4.senin sinirlenmen benim umurumda bile olmaz

Son düzenleme:
bencill karı hep kendını sevelım ıstıyooo :30::30::30::30::30:

başak benim küçük bacım gibidir ben onu çok seviyom oda bunu biliyo

hahahahaaaa çok komik
k

aaa bayıldııı gülmekteeennnn :53::53::53:

bak ayen hanım ben sennle hiç muhatap olmadım sen buradaki herkese sataşacağını kavga edeceğini zannedebilirsin ama bana bunu yapamazsın :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

haddini bil :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

:19::19::19::19::19::19::19:
arkadaşlar noluyo yaaa nerden nereye gelmiş muhabbet vallahi üzülüyorum

yok be alışınca güzel beni dinlendiriyo :6: :38:bizim hatun sevdi tepki veriyiii ege vermiyimii

senin hatunu yirim ben
yunus sesinin arasına farklı müzikler katmışlar tatlım bana korku filmi gibi geldi:9::9::9:

solo piyano dinliyorum şimdi sakinleştiriyo beni egeyi bilmiyom:1::1::1::1::1::1:

1.başak için sadece kendisi sevilsin istiyor dedin bende o benim küçük bacımdır ben onu seviyorum oda bunu biliyor dedim bu kavga sözü yada ima değildir gözünü açıp okuması gereken sensin
yazılanları anlamak istediği gibi yorumlayan sensin

2.benim zekamı kanuşmak sana kalmamış

3.ben dikkat çekmeye çalışmam beni tanıyan bilen bilir zaten

4.senin sinirlenmen benim umurumda bile olmaz

cok guze oyun oynuosunnn hmm amacını analdımm burda herkesın senı nekadr sevdıgını anlamaya calısıp aklıncaa benle kavga etmeye calısıosunn senı herkes sevıodur vebiılıodur tribünlere oynamaa sımdıı okkk hadıı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bılmıssssss bayannnn senden acayıp gıcık aldımmm bana sakın cevap vermeee !!!!!!!!

tatlım vivaldinin müziklerini dinletseydin keşke onun müzikleri bebeğin gelişimi üzerinde çok etkiliymiş bilim adamlarının tesbiti bu

yunus sesinden niye korktunki annem sen dinlendirici bi özelliği var yunus sesinin

evet cnm vivaldi dinliyordum ama birden yükselen sesler rahatsız ediyordu beni

sakin bi müzik olmasını istiyordum

yunus sesinin arsına farklı müzikler koydukları için ürkütücü geldi:17:

kızlar uyarı alcaz topikimiz kapancak

cevap vermesek artık kimse istemediği ile konuşmasın

ben hepinizi seviyorum yaaaaa

cok guze oyun oynuosunnn hmm amacını analdımm burda herkesın senı nekadr sevdıgını anlamaya calısıp aklıncaa benle kavga etmeye calısıosunn senı herkes sevıodur vebiılıodur tribünlere oynamaa sımdıı okkk hadıı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bılmıssssss bayannnn senden acayıp gıcık aldımmm bana sakın cevap vermeee !!!!!!!!

sana asla cevap vermek gibi bi niyetim yoktu ama bu yazdıklarına sadece gülerim ben demek gereği duydum

artık ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğimden emin olabilirsin

kızlar uyarı alcaz topikimiz kapancak

cevap vermesek artık kimse istemediği ile konuşmasın

ben hepinizi seviyorum yaaaaa

başakcım bende çıkıyorum topiğiniz ceza almaz bu konuşmalardan merak etme

kimseyi rencide etmedikçe küfürlü konuşmadıkça topik ceza almaz ki bu tarzda konuşmadık

o yüzden için rahat olsun:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

başakcım bende çıkıyorum topiğiniz ceza almaz bu konuşmalardan merak etme

kimseyi rencide etmedikçe küfürlü konuşmadıkça topik ceza almaz ki bu tarzda konuşmadık

o yüzden için rahat olsun:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
tamam ablacım biliyorum:34:
ayrıca aşk olsun topiğiniz demişsin, topiğimiz burası bizim:29:
kızlarrrrr ben pazartesi bebişime kavuşuyorum :)) heaber vereyim dedim

gözün aydın cnm inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına sezaryen olcak heralde
nednki

Back
X