Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızzlarr kcoam bu akşam yokkkkkkkkk gelince sohbet edelimmmmmmmm:92::92::92:
duman senin işin yok sen gelcen haaaaa:20::20::20:

bu arada olişe hastaneiçin külotlu çorapta koyyim diyorum

sıcak tutar bacaklarını:26:

sevinç007

Şimdiki Aktivite Anasayfada bulunuyor Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı:19::19::19::19:

kızzlarr kcoam bu akşam yokkkkkkkkk gelince sohbet edelimmmmmmmm:92::92::92:
duman senin işin yok sen gelcen haaaaa:20::20::20:

bu arada olişe hastaneiçin külotlu çorapta koyyim diyorum

sıcak tutar bacaklarını:26:

Patikli alt koy onu giydir kilotlu corap sIkar :110:

kart okuyucu alıyım picamamın resmini koycam:21:

kıskanmada:110:

patikli alt var ama cicuuğun bacakları sıkı sıkı olsun didim:110:
eyi koymayık:19:

Patikliyi giydir kilotlu corap biyetine ustunede alti acik giydirirsin usumez polar battaniye al cok kullanisli
yada polar alip dikin daha uygun oluyor hem hfif hemde yikaninca
5 dk kuruyor

bu arada istemiyosan gelmem :63:

çiçuğa ders çalştırıyomş

derrste ders hani :19::19:

çüzgı:110:

canım sabret sen kocanın hatırına, üzülme arana mesafe koy senin onun sevgisine ihtiyacın yok kocan yeter sana Allaha havale et, herkeste bi dert var kocalarımız iyi olmasa varya suratlarına bakmayızda işte boşver sen yinede :16:
dimi ya ne demişler kafana tokadan başka birşey takma demişler bacım ama allah seni inandırsın 11 senedir çekiyorm eşimin canı sagolsn sülalesini bayramada gitmicem el öpmeye okaa:47::47:
1.başak için sadece kendisi sevilsin istiyor dedin bende o benim küçük bacımdır ben onu seviyorum oda bunu biliyor dedim bu kavga sözü yada ima değildir gözünü açıp okuması gereken sensin
yazılanları anlamak istediği gibi yorumlayan sensin

2.benim zekamı kanuşmak sana kalmamış

3.benim kim olduğumda seni ilgilendirmez ben dikkat çekmeye çalışmam beni tanıyan bilen bilir zaten

4.senin sinirlenmen benim umurumda bile olmaz
:53::53::53:
cok guze oyun oynuosunnn hmm amacını analdımm burda herkesın senı nekadr sevdıgını anlamaya calısıp aklıncaa benle kavga etmeye calısıosunn senı herkes sevıodur vebiılıodur tribünlere oynamaa sımdıı okkk hadıı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bılmıssssss bayannnn senden acayıp gıcık aldımmm bana sakın cevap vermeee !!!!!!!!
:53::53::53::53:
kızlarrrrr ben pazartesi bebişime kavuşuyorum :)) heaber vereyim dedim

hayırlısıyla dogrda gel bebem işşallah burda sevgini paylaşırız:55::55:

basagımm nasılsın bebıs nasıl
sağol tatlım iyiyiz şükür sen nasılsın rahatszılğn nasıl oldu:26::26::26:
dimi ya ne demişler kafana tokadan başka birşey takma demişler bacım ama allah seni inandırsın 11 senedir çekiyorm eşimin canı sagolsn sülalesini bayramada gitmicem el öpmeye okaa:47::47:

:53::53::53:

:53::53::53::53:

hayırlısıyla dogrda gel bebem işşallah burda sevgini paylaşırız:55::55:
patlak gözlü topraam anber yavrumm:29::29::29::29:

kızlar burda hava soğk ben üşüdüm

bi çay demliyim bide ekmeğğime saralle sürüyüm geliyorum:10:

kıskanmada:110:

patlak gözlü topraam anber yavrumm:29::29::29::29:

aman canım nasıl oluym sizden sonra alt kata indim biraz konuştum :36::36:iyi geldi agladım ferahladım üzüm hoşafını bittim düdüklüye tavk attım çorba yapıcem yanınada tavk diidcem kalan suya pilav yapıcem eşimi doyrucem morlaimi sorma aynı bende mtlu olmak istiyomda nasıl:31::31:

fızık tedavıden dolayı agrılarım azaldı bıtanem.. cok heyecanlıyım suan adetımn 2.gunu tam bır ay sora asılamam olck :) senın bebısede cooook azz kaldııı cok heycanlı :) kadar cok ıstıyorum kı o bebeklı tısortlerden gıymek .(

Back
X