- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
sanki biri beni andı gibi geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki biri beni andı gibi geldi![]()
yok gelemezler onların gidemeyeceği biyere gidiyorum
mesala köye gitsem hadi bizde gelelim diyecekler
antalyaya gitsem bende ablama geleyim olacak
onun içinde bende tarafsız biyere gidiyorumne kadar kötüyüm demi
evet geceye gıdecek 10 guncuk
sevınc gelırımde evd eolmassam gırememn tabı annemlerde yazarımda kaynoslarda gıremme borulceler falannnnnnnnnn
bu arada kaynoss halı yıkamıs benıde cgırmadı bacısından duydum
![]()
yardıma seni çağırmadı diye aluındınmı![]()
ne alınacam gııbenı artık hıc bıseyınde cagırmıyo
![]()
ben yine hamilemiyim moduna girdimartık çocuk falan istemiyorum...
benimki yanımda horul horul uyuyo...9da geldi 10da yattı..bişey diyimmi ben bu evlilik oyunundan çok sıkıldım..
bütün gün kaynanayla vaki geçir..akşam yemeğini bile başbaşa yiyoz kaynoşla..gerçekten yoruldum artık..
bizede söyle yöntemini
naptın kadına![]()
canım benım ıyı yonunden baksana kaynanala anlasıyosun ya sana cektırmıyo![]()
kaynanamla anlaşıyorum evet çok şükür ...
ama onla evliyim resmen yaaa !!!! uff herneyse benim derdim hiç bitmezki..iyi geceler öpüyorum sizi..ben böyleyim işte hep sorun çıkarırım..
kız nereye gıttın ne sorunu burda herseyımız konsuyoruzzz sunu demek ıstıyorum ya kaynanala anlasamasydın o ev hıc cekılmezdıı
abooooooooo15 20 gundur gıtmıyorum kocıs gıtmıyo aslındaa aramıyorum o benı araıyo dun aradım bayadır o aramayıonca ben aradım dk bıtmıss sen caldır ben ararım dedım
en son da ekmek yaptılar bacıları ıle hepsı suratsız bana soktular ben 11 de gıttım kocanın kucagında anca mı geldın falan dıyebende boyle baktım hıc yuzum gulmedı laflarına karsılık verıdm kocam geldı o ara kırmızlar geldı cıktım geldım bıda benı cagırmadı ortamına
![]()
abooooooooo
evet kocamın kucağı sıcacıktı diseydin![]()
nazo ben okuyamıyorum kusura bakma kocıs ızınlıydı ve kırmızılar gelmıstı yarından snra allah ızın verırse okuyama devam edecem![]()
evet geceye gıdecek 10 guncuk
sevınc gelırımde evd eolmassam gırememn tabı annemlerde yazarımda kaynoslarda gıremme borulceler falannnnnnnnnn
bu arada kaynoss halı yıkamıs benıde cgırmadı bacısından duydum
![]()
yooooooooo iyi yapıyon tabiiia ccıkta kednini düşüncen anacım
sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez seni![]()
oyle dedım bıd eparfummu sıkıp ekmek yapmaya geldın dıdıler yoo
yatakdan cıktıgım gıbı geldım o deterjan kokum dedım gercekden yumusatıcımm kokusu kalıcı karılar onu bılem ksıkandı![]()
Selam cicişleeer nasılsınııız?kız başoooş ne işin var kız senin bu saaatteeee uyumadınmı haylaa uykucu şirin
![]()
selam hoşgeldin sende uyumamışsın sizin bebekler doğduduğunda gece yarısına kadar uyumayacaklar